banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 08:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jun 2012, 09:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Nitro je napisao:
Citiraj:
О томе вам причам, док екипа понире, тренер говори о стадиону?!

Ne znam šta bi trebalo da kaže uopšte... Nešto u stilu - "Imam govno od ekipe, a uprava i ovo malo dobrih igrača, gleda da proda po kratkom postupku. Nalazimo se u stanju totalnog raspada, pošto igrači ni ne primaju platu redovno. Oslonac ekipe u sezoni ispred nas, u kojoj je osvajanje titule imperativ, činiće klinci, koji još nemaju poštenu utakmicu u nogama u seniorskoj konkurenciji".

Najbolje da izjavi nešto ovako, pa da mediji željni krvi, počnu tirade o tome kako trener ne vjeruje u sopstvenu ekipu, u ono što radi, kako nema povjerenja u upravu, kako je Zvezda u stanju raspada, vlada sukob na relaciji uprava - trener i uprava - igrači i tako dalje... I ovako je stanje loše, svi su toga svjesni i ne treba potpirivati vatru ili davati drugom materijal da to radi...

Treba da napravi neke promjene, da pokusa nesto drugo. Da da sansu nekim novim igracima, a ne Dimitrijevicu i Vesovicu, da proba igru sa dva napadaca i jos mnogo toga, ali sta vrijedi-bitno je da mi gradimo sistem.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 10:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ti ili si lud ili se samo pravis, pa odakle nam je*ene pare za druge igrace. Covek je ostavio te iskusnije (po godinama) zbog cene, jer za kvalitetnije nema para. Navalil kao blesav, kao da nam je propao transfer 5 najboljih svetskih igraca pa pricas o nesposobnosti.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 10:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Jeste lud sam. Lud sam sto se nerviram zbog ovakve igre Zvezde. Ajde ti meni reci, da li Dimitrijevic moze donijeti titulu, dobre igre- naravno da NE. E pa, ako ne moze, onda pusti Djurickovica da igra, daj sansu Simicu, Savicevicu. Na desnog beka gura Vesovica koji ne zna ni da hoda, a o driblanju u desno, odnosno driblanju aut linije, ne treba ni pricati. Pa imas Stojkovica kao pravog beka, daj mu sansu. Na lijevo krilo gura Milunovica koji nikoga ne moze proci, jer je covjek napadac, i sta sad. U napadu je stalno gurao Borhu, juce Kasalicu koji ne zna primiti loptu. Pa zasto je doveden Asamoa, zasto Ozegovic ne dobija prilike? I tako u nedogled, ali bitno je to da je Robi bio veliki igrac, pa zbog toga mu se daje ogroman kredit, a niko nece da vidi da Zvezda svakim danom tone sve dublje i dublje.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 10:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Kako ovo jadno zvuci, ali JEEEEEE povrijedio nam se Vesovic.... Sad cemo mozda vidjeti pravog beka u ekipi :wink:

http://sportal.rs/news.php?news=77305

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 11:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vi niste normalni... a ni ja sa vama :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 11:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
skeva je napisao:
Kako ovo jadno zvuci, ali JEEEEEE povrijedio nam se Vesovic.... Sad cemo mozda vidjeti pravog beka u ekipi :wink:

http://sportal.rs/news.php?news=77305

+1.Robi nas spasilac i vizionar :confused3: Ah da teske noge.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 11:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Evo spominje se Malbasic, opet Stojiceva sema, kao da gledam da je novi Milivojevic u pitanju.
Stojic ce preko nasih ledja i procenata sa nama obezbijediti jedno 6 sledecih generacija plemenite loze Stojic.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 11:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ja kapiram da ljudi puno igraju menadžera ili nešto slično, pa misle da će rezultati ili igra da se pojave, onog momenta kad trener promijeni sistem igre u 4-4-2, stavi na desnog beka Stojkovića, u napadu upari Milunovića i Ožegovića, a u veznom redu u sistemu romba gurne Jankovića ispred dva napadača i eto... To je to. I klinci su u igri, formacija je promijenjena, igramo lepršavo, osvajamo titule, klinci se afirmišu, svima skače cijena na po 10 miliona i odosmo u orbitu... Kao u najljepšim tiradama kosmajskog viteza...

Ja se ne razumijem previše u taktiku, afirmaciju igrača, tehnike treninga i sistematiku rada uopšte, ali cijenim da bi trener, koji sa igračima provede 10-12 sati dnevno, što na treninzima, što na sastancima i taktičkim pripremama, o mogućnostima istih, trebao da zna malo više. Otud pretpostavljam i da bi o mogućnostima i Stojkovića i Savićevića, kao i Ožegovića i Đuričkovića, mogao da zna ponešto više, od prosječnog pratioca fudbalskih prilika, koji dotične klince nikda nije uživo gledao, ali zna da je "mali Ožegović munja od igrača, ima završnicu, jak je i dobro se gradi"... "Đuričković je nešto slabiji u duelu, ali je brz i prodoran, isto ima odličnu završnicu i precizan udarac i zna da odigra tačan pas, dok je Stojković prototip modernog beka, ima moć ponavljanja, brzinu i odličan centaršut, a defanziva mu jeste nešto slabija, ali je još mlad i s vremenom će to popraviti"...

Kako da ne? Na primjeru Krnete se vidi kako to u realnosti funkcioniše. Dobija priliku, u pojedinim trenucima djeluje sigurno, odigra solidno ili odlično, ali prvi greške i to fatalne. Griješi, kao i svi, u ranoj fazi karijere. Da mu se da blanko šansa, Zvezda bi se kroz njegove kikseve, naprimala golova, bar pola ljudi bi se grizlo što ga Prosinečki forsira, na uštrb rezultata, a njemu bi svaka naredna greška, ubijala samopouzdanje... I takav je slučaj sa većinom mladih igrača. Da ih se pogura u prvi tim, dođe jača JSL utakmica i osrednji prvoligaš ih razbuca sa 4 gola u mreži, kakve bi od toga koristi imala Zvezda. Da se mladi igrači kale? Prije da im ubije svaki tračak samopouzdanja?

Nemojmo mi da se zavaravamo, da Zvezda ima na raspolaganju vanserijske talente, od kojih će garantovano dobiti tim za velika djela, za par godina. Realnije je da većina njih neće dogurati dalje od JSL prosjeka, a da će poneki napraviti solidnu karijeru. Sa nikavim skautingom i sportskim sektorom, omladinskom školom, koja još radi na principima Tome Milićevića, teško da se možemo pouzdati u neku korist od toga... To što se kroz medije gura priča o uspjesima mlađih kategorija, medijski je ekvivalent priči o Gaspromovim ulaganjima, kineskim (ili beješe portugalskim) investitorima u stadion i o organizaciji kluba po uzrou na Barselonu...

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 11:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 11:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I onda ne poguramo klince zbog rezultata, bojimo se da ce nas kostati njihovi kiksevi i sl, i zavrsimo na -10, dobra taktika...

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Klinci i rezultat ne mogu pod ruku, da Lukic javno kaze u gabuli smo kakve nije bilo, opet nemamo za plate, totalna je rasprodaja i forsiramo klince, ne vjerujem da bi Robiju bilo mrsko onda njih ubacivati i forsirati. Ovako kad nam je titula onaj najtezi mus odlucuje se za ono najbolje sto ima. Sad sto je to najbolje opet tanko do zla Boga nije do njega.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 13:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
I onda ne poguramo klince zbog rezultata, bojimo se da ce nas kostati njihovi kiksevi i sl, i zavrsimo na -10, dobra taktika...

Previše isključivo posmatraš stvari. Moguć je i jedno i drugo, ali ne na način na koji većina ljudi misli.
Uguraš Ožegovića u napad, zato što Borha nije gol igrač i riješio si i problem realizacije i dao šansu mladom igraču. Dvije muve jednim udarcem - u teoriji jako lijepo zvuči... Praktično - niko od nas, osim Robija i stručnog štaba ne može da zna, koliko je taj Ožegović spreman tehnički, taktički, koliko fizički, koliko mentalno i usput šta mu još nedostaje da postane igrač.

Ja opet tvrdim da Zvezda, ne može očekivati da će od sadašnjih klinaca, imati ikakve koristi, jer godinama unazađivana omladinska škola, ne može odjednom da počne da produkuje potencijal za prvi tim i vrhunske domete, samo zato što je veliki vođa rekao da će Zvezda sportski sektor bazirati na svojoj omladinskoj školi. Ko od vas što zagovarate tezu apsolutne šanse djeci, može odgovorno da tvrdi da je Đuričković, Ožegović ili Stojković, vrhunski potencijal i budući reprezentativac i da mu vrijedi pružiti šansu?

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 14:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma dobro, malo smo ogorceni pa ovako pisemo, al stvarno, kazes da ne mozemo tvrditi da ce ozegovic dati gol, pa znamo da borha nece dati tako da smo u najmanju ruku na istom :D . Ma bice bolje.
Nego jel zna ko zasto Babalj nije igrao, da nije povredjen?

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 15:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ali je borha navlacio 3 igraca na sebe i jedini je mogao zadrzati loptu kod sebe duze od 5 sekundi, a da mu je protivnik ne oduzme, tako da...

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 15:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
NIje jos u potpunosti spreman / igrace brzo...
Cim neki igrac odigra dva dupla pasa, odmah ga novinari proglase ya novog Genija ili Piksija a u principu nasi klinci su dobijali sansu...Svi su kukali na BOrhu a juce je valjda svima bilo jasno koliko nedostaje da primi loptu (kasalica nije uspio nijednom ) sacuva je i da na stranu. Mi smo nekoliko puta i probili Olimpiju ali Vesovic i Mikic nisu imali kome da dodaju jer su nam tri igraca bila na 16 metara

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 15:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma zezamo se za Borhu, dobar je on.... Al moramo kukati, cak si i ti poceo :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 15:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Не бих да се петљам у вашу тему, само би да питам како ви гледате на оног млаог Милуновића? Не знам јел се вратио с позајмице, шта је како је, само сам хтио рећи да је јако прецјењен играч, навикан, а ништа није показао, бар у утакмица у којима сам ја га гледао. Дао је го Партизану у купу и послије тога се није са лоптом саставио.
Ако су вам Евандро и Каду остали, нисте толико ни лоши.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 15:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ostali su, bar za sada. Milunovic je specifican igrac, treba ga samo pustiti da igra, nevidljiv je al zna se naci u prilici i dati gol....

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Milunović ima muda do poda, skoro k'o Pirlo. Taj gol što je dao Partizanu rijetko se viđa na našim terenima, ono je klasa. Mislim da njemu samo treba vremena da postane igračina, sad se još dosta gubi, ali ima tu žicu za špica, da ubode.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 22:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ekstra ti je poredjenje. :lol: :lol: Boze sacuvaj

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]