Sta je reco Locco?!
Ko je sad pravio se pametan, da ga odmah mlatnemo!
Elem, bas sam malo ovih dana bio na Blicu, nakon duzeg vremena i primjetio sam nesto, za sta su svojevremno pljuvali cak i po meni! Bio je prisutan m2k | i vjerovatno se neko od njih (nisam primjetio nijednog meni poznatog admina) malo pohasio pa su se prepucavali promjenama mapa svakih 38 sekundi i slicne djecije zanimacije!
Osim toga, bilo je zestokih prituzbi na njihovo "malo cudno" jako dobro igranje! Pravo da ti kazem, i mene je povremeno isfuravalo, ali se zatim pokazalo da prelazom sa 15-inchnog monitora i igranja u software-modu na 17-inchni monitor i openGL-mod mene pretvara u maltene majstora CS-a, gdje metak ide u vugla prije nego i pozelim!
Stoga podrzavam Locca i zamoljavam igrace da shvate (iako ponekad uhvatim klince koji ne mogu odoliti da malo ne probaju i nesto "malcice zabranjeno") da postoje ljudi koji jednostavno bolje igraju od njih!
CS je igrao kao i svaka druga i normalno je da talenat, godine iskustva, a ponekad i polja tehnika i tehnologija dodju do izrazaja, a onda nije fer odmah cupati se na sifre i varanje!
Ponavljam, postoje varalice, koje jednostavno ne mogu odoljeti da budu bolji od drugih po svaku cijenu ili igraju za statistiku iskljucivo kako bi se mogli kasnije ku*citi pred rajom, ali ih je jako malo! (Kao nekidan kad me covjek odvali u vugla, a okrenut mi bio ledjima i pucao u covjeka ispred sebe, ili kad je lik pratio svaku moju kretnju, iako u mojoj ekipi nije bilo nikog izvan URC-a, pa mu niko nije mogao govoriti!

)
Ali ne mozete odmah vikati na nekog da je varalica, samo zato sto ima skor "boli glava" ili sto je zaredao nekoliko headova! Osim sto ga vrijedjate psujuci (zasto cu vas ja kickovati, kadgod sam na serveru!!!), vrijedjate i njegovo igracko umijece i sav trud ulozen u njega!
Razmislite kako bi bilo vama...