banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 19:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 304 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Jun 2012, 20:38 
Nije to moj seljakluk, vec sam pukao jednom kada sam vidio da zena sa kolicima ne moze proci jer je majmun parkirao na trotoar...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 20:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Pa dobro, nije bas ni becka skola :) Ali podrzavam u svakom slucaju. Pun mi je ku*ac sabana sa bijesnim i polubijesnim autima, koji parkiraju gdje stignu.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 20:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Auto nije krivo ako ga konj vozi. Priđi ili sačekaj tog majmuna što vozi pa njemu opali šamar, udari ga ili raspravi sa njim to. Ovako napadaš na nečiju imovinu, na auto koje nije krivo ni za šta, a ne znaš ni da li je auto od njega ili je od nekoga drugoga. No, tvoj izbor.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Auta imaju dušu...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 20:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Pa cije ce auto biti nego od vlasnika? :lol:
Kako mislis:"ne znaš ni da li je auto od njega ili je od nekoga drugoga."? Prica je bila o vlasniku auta.

I opet ponavljam, ne moze auto biti krivo ni "ne krivo", kad nije zivo bice. Ti ces nauditi vlasniku, ne autu.

Da se malko bar dotaknemo teme, meni je Doboj OK. Bar onaj dio oko parka. Malo mi je sumoran. Nije neka ljepota, ali kakvih imamo u RS, on je jos i dobar.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 20:48 
Pa nije da ja sad idem i unistavam auta, par puta sam tako "intervenisao"...nije meni problem sto oni parkiraju na trotoaru, jbg nema dovoljno mjesta za parkiranje, razumijem to, ali to ne znaci da mora parkirati kao zadnji ruljak i zauzeti kompletan trotoar, neka ostane malo mjesta za zene sa bebama, osobe u kolicima da mogu poci, znaci nek parkira na trotoau, ali neka ostane lufta...da ne idemo dalje u offtopic...

Sto se tice Doboja dosta se gradi u zadnje vrijeme, nicu nove zgrade na sve strane, a i ima jaka sela...generalno gledano Doboj kao grad nije los uopste, ali kao da mu nesto fali...nema rijeke gdje se moze ici na kupanje, Bosna je oranje.

Mentalitet sam vec spomenuo, tragedija...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 19:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
tensSa je napisao:
Pa nije da ja sad idem i unistavam auta, par puta sam tako "intervenisao"...nije meni problem sto oni parkiraju na trotoaru, jbg nema dovoljno mjesta za parkiranje, razumijem to, ali to ne znaci da mora parkirati kao zadnji ruljak i zauzeti kompletan trotoar, neka ostane malo mjesta za zene sa bebama, osobe u kolicima da mogu poci, znaci nek parkira na trotoau, ali neka ostane lufta...da ne idemo dalje u offtopic...

Sto se tice Doboja dosta se gradi u zadnje vrijeme, nicu nove zgrade na sve strane, a i ima jaka sela...generalno gledano Doboj kao grad nije los uopste, ali kao da mu nesto fali...nema rijeke gdje se moze ici na kupanje, Bosna je oranje.

Mentalitet sam vec spomenuo, tragedija...

тенсСа све то што пишеш стоји, али причамо о граду гдје је багра која се налази тамо "преко парка" свако слободно мјесто у граду искористила као платни паркинг. Једино се тада још увијек Привредна банка Добој побунила и забранила им да наплаћују паркинг испред њихове 2 зграде. Гдје је логика да ти неки папак долази да наплати паркинг мјесто испред неке од републичких институција или фирми које су све сада мање или више приватне. Да нема таквог односа банде на власти према властитим грађанима, могли би и те "грађане" тј. малограђане да оптужујемо. Овако ја само шутим и трпим.

Што се Босне тиче тамо се никад није могло купати кад је она до 1991. године била слив све индустрије СРБиХ. За вријеме рата се доста прочистила и сада се чак и може окупати али Босну су уништили они силни багери који 24 часа дневно копају ли копају. Нема тих пара за које би се ја окупао сада у Босни, број смртних случајева је ужасно велик. Корито ријеке је уништено и вирова је милион. Слава Богу имаш Горанско језеро, базене Џунгла, базене Сочковац, Кулаше.... тако да се има гдје купати. И што се Босне тиче мене више боли што тамо нигдје нема чак ни у идејним пројектима пјешачких стаза. О бициклистичким нећу ни да размишљам. Још смо ми далеко од тога.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2012, 00:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
pa tacno preko puta parka, iza zgrade u kojoj je tinejdzer ima parking mjesta koliko hoces i ne naplacuje se... tu se uvijek parkiram...

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2012, 12:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
kuga je napisao:
old fashion men je napisao:
Dajte ljudi, pa na slikama lijepo izgleda i Vlasenica, Rogatica, Čajniče..., mislim Doboj :roll:

Da. Mislim ovaj postavlja slike iz Foce. To je propalo mjesto samo tako.
I dalje ostajem pri tome da osoba koja ima ispod 30 god a ne zivi u gradu koji ima 100.000 st. (minimum) fula dosta toga.

A koji to grad nije "propao" nakon svih ovih dešavanja ?
Odakle si ?

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 11:23 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 20 Nov 2001, 01:00
soba 39 je napisao:
kuga je napisao:
old fashion men je napisao:
Dajte ljudi, pa na slikama lijepo izgleda i Vlasenica, Rogatica, Čajniče..., mislim Doboj :roll:

Da. Mislim ovaj postavlja slike iz Foce. To je propalo mjesto samo tako.
I dalje ostajem pri tome da osoba koja ima ispod 30 god a ne zivi u gradu koji ima 100.000 st. (minimum) fula dosta toga.

A koji to grad nije "propao" nakon svih ovih dešavanja ?
Odakle si ?

Ja sam iz Ex Sarajeva a danas u EU.

Ne ulazimo u to koje je mjesto najvise "propatilo". Sama bit teme je najbolji srpski grad. Najbolji za zivot. A tu spadaju, mogucnost zaposljenja, studiranja, infrakstruktura, kulturna i sportska desavanja itd...

I gdje je tu jedna Foca? Mjesto potpuno izvan svih dogadaja. Komunikacijski izolovano. Eto navedi jednu solidnu kompaniju koja zaposljava 100-150 radnika? I tako redom. Ako si iz tog kraja i sam znas koliko se omladine iseli svake godine. Jos sami gradic zbijen izmedu brda i nikad nece biti veci od onoga koliki je danas.

Ja sam naveo Novi Sad upravo radi toga. Ima sve sto se pozeli i pored velikog priliva stanovnistva u zadnjih 20-tak godina nije bilo neke divlje gradnje i nije stvoren neki buvljak. Blizu je Beograda. A vidim neki pisu kako Novi Sad nije srpski grad. Mislim stvarno :-?

Mlade osobe koje zive u nekom malom gradicu naprosto gube vrijeme. Zato je meni Trebinje ok, ali kad si penzioner. Ono lagano i sve je tu oko tebe.

Novi Sad

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 12:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
Išla mi je mama nedavno u Novi Sad. Sada će mi brzo od tamo neka rodica doći. Po priči joj se grad ekstra svidio. Pa tako da sam i ja odlučio otići tamo kada uhvatim slobodnog vremena. Nadam se da je onakav kakav je i u pričama.

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 12:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Cikago :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 12:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Ja sam se mnogo naslušao i nagledao o Novom Sadu ali nisam bio nikada. Bio sam jednom prije nekih desetak godina, možda i više ali samo na par sati tako da se ne sjećam ničega, a volio bih otići, čini se baš fin na ovim slikama...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 13:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ja u Novi Sad išao par puta...svaki put imao namjeru obići grad...Svaki put se završilo samo na tome...Kiss mojim homeboyusima i homegirlsima tamo...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 16:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Novi Sad je poslije Banjaluke najljepsi srpski grad.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 16:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2004, 18:04
I meni su Ns i BL najbolji gradovi, nekako su mi bas potaman.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Panzer je napisao:
Ja sam se mnogo naslušao i nagledao o Novom Sadu ali nisam bio nikada. Bio sam jednom prije nekih desetak godina, možda i više ali samo na par sati tako da se ne sjećam ničega, a volio bih otići, čini se baš fin na ovim slikama...

I ja isto. Toliko slušam o NS, nikako otići. Moraću napokon poslušati drugaricu i počastiti je svojim dolaskom.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 17:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Bas ces je pocastiti. :P

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 17:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Naravno da hoću. Ne sikiraj se, doći ću ja i u Derventu.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 17:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Igras na tu kartu... :D Nisko, nisko... :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 304 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]