banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 22:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 113  Sledeća

Ko bi po vama mogao osvojiti Euro 2012?
Njemačka 41%  41%  [ 64 ]
Engleska 9%  9%  [ 14 ]
Španija 21%  21%  [ 33 ]
Francuska 5%  5%  [ 8 ]
Italija 12%  12%  [ 18 ]
Holandija 12%  12%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 156
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jun 2012, 21:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja se vise bojim 1/2 finala nego finala

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Na stranu sve, ja ne pamtim ekipu u reprezentativnom fudbalu koja je jake protivnike ovako rutinski dobijala, a pratim ga negdje od SP '90. Došli su do polufinala sa 60-70% snage i zalaganja. Što se dosadnosti meča tiče, to je opet više problem protivnika, koji je koncentrisan isključivo na odbranu, ne znam zašto samo Špance kriviti. Francuzi, ekipa koja ima jednu od najjačih navalnih linija na svijetu, ne napravi krštenu šansu za devedeset minuta. Španci jesu malo ziherašili, mada je na kraju Del Boske povukao atipičan potez, umjesto da još više umrtvi igru, on je ubrzao ono lijevo krilo preko koga su najviše i prijetili, što je rezultiralo sa par dobrih napada.

Penal tu i tamo, ne može se reći da je neopravdan, Pedro jeste išao na kontakt, ali je očito i da je prvi stigao do lopte, tako da je osnova postojala.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ma onaj penal je kao melem na ranu dosao da ne gledam vise onu patnju, samo da je malo ranije sviran bilo bi jos zanimljivije...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 23:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kako me ubila u pojam utakmica. Mrtvi Spanci i vec raspali Francuzi koji ne znaju sta bi, igraju u nekoj mutavoj formaciji u kojoj je napadac samo figura, odsjecen, nebitan, u odbrani fakticki 6 igraca, mrtvilo jad i bijeda. Po meni je ovo poraz koji ide na dusu Blanu i nikom vise.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 23:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ја не знам чега се људи боје да ударе пресинг :roll:
То највише мрзим кад гледам фудбал, губиш 1-0 и ти као чекаш 85 минуту да кренеш напријед. Ала гала социјала.
Умјесто да изађу високо Рибер и Бензема да и мбекови не идеу скроз у шенсетерац, они се нешто с Расмосом и Пикеом гањају. Жали Боже тактике.
Ја навијам за Шпанце, али би волио да их неко добије брате људски.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 23:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Jа навијам за Шпанце, али би волио да их неко добије брате људски.

ovo je jedna od onih recenica koje ja uopste ne razumijem :-?

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 23:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Волио бих да их неко добије игром, а не из једног прекида. Навијам онако за њих, кад већ нема Бата Ђоре, и Русије.
Јасно хајнекен бој ?

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 23:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Opet ja u kontru, Elvis bi bio ponosan :D
Sta fali penalu? Sapleo ga je s ledja, on ide 1 na 1 s golmanom. Nije grub faul, ali je ipak faul.
Spanci igraju 10 minuta, daju gol, a ostalih 80 se zajebavaju, daju protivniku jednu i po sansu i to je to.
Cim izgube loptu, trojica napadaju protivnika i osvajaju je u roku od 5-6 poteza. Nevjerovatno je kako su fizicki spremni, a o tehnici nema potrebe pricati. Imaju konjske zivce. Silnim dodavanjima drze protivnika na njegovoj polovini. Postaje i pomalo smijesno. Ozbiljne ekipe poput Francuske ne upute jedan posten udarac za 90 minuta. Kao Barsa iz najboljih dana.
Sto rece Sindefeld (je l' se ovako pise) "imao sam osjecaj da je prvo poluvrijeme trajalo 90 minuta. Sad vidim zasto ekipe protiv Spanije igraju onako kako Spanci hoce. To je jedna nevjerovatno masinerija". Tako nesto je izjavio.

Njemacka koliko god da je impresivna, mislim da ne moze dobiti Spance. Kontam da bi se ponovila prica sa SP 2010. Zato polazem nade u Engleze (eventualno Zabare), jer su to govnari i smecari pravi. Kad su najslabiji, oni pobjede.
Nemam nista protiv Spanije, ali kontam da bi ih ove dve pokojne reprezentacije jedine mogu dobiti.
Portugal ne uzimam za ozbiljno, jer Kristijano mora dati bar 3 gola, ne bi li imali kakvu sansu. Ostalo je sve blentavo. A Spanci ce im ugurati bar dva komada.

Sutra je finale prije finala :D

Poslednji put menjao Ташко dana 23 Jun 2012, 23:49, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 23:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cist penal, priznajem iako prezirem inkvizitore. Mogu njih Svabe uzeti, al' nece se ni sresti jer ce neko ispasti ranije. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 23:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ташко je napisao:
Portugal ne uzimam za ozbiljno, jer Kristijano mora dati bar 3 gola, ne bi li imali kakvu sansu.

Taško, stara japanskaružo, krenem te citirati skontam da je post odjednom duži :D Elem, samo bih ovu rečenico preokrenuo, Kristijano mora imati tri šanse da bi dao go, a teško da će ih toliko imati protiv Španije. Očekujem reprizu sa SP prije godine dvije, gdje Portugal (nešto) čeka, onda dobije gol, pa opet čeka i ne dočeka.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 23:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Иако сам равнодушан пред сутрашњу утакмицу, да ме тјерају пушком ипак би изабрао жабаре да побједе. САмо због брата Балотеларе :wink:
А и свиђају ми се она двојица Маркизио и Мађо.
Ајде нек бар једна оде у пенале, па ред је мајка му стара 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 23:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ljudi, uzima ovo Italija opusteno. xD

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 23:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Ljudi, uzima ovo Italija opusteno. xD

Ma pusti ih, niko nece da slusa. Amateri. :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 00:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:

Taško, stara japanskaružo, krenem te citirati skontam da je post odjednom duži :D Elem, samo bih ovu rečenico preokrenuo, Kristijano mora imati tri šanse da bi dao go, a teško da će ih toliko imati protiv Španije. Očekujem reprizu sa SP prije godine dvije, gdje Portugal (nešto) čeka, onda dobije gol, pa opet čeka i ne dočeka.

Sto bi reklo da se slazes sa svime ostalim? :D

Ma morao sam doraditi misao, bolje i to nego da pisem dva posta.

Sto se tice Krstana, dobar je. Treba mu dosta sansi, ali vecinu ih sam sebi stvori.
Mutinjo, Meireles i Koentrao ga gurnu u jos 3-4 sanse i dosta. Oduvijek je on bio veliki potrosac lopti i saban. Izvlaci ga sto se nadje u bezbroj prilika i utrpa puno golova.
I ja ocekujem da to Spanija rutinski odradi. Ne 2-0 ko veceras, vec 3-1 :)

Ako je vjerovati najavama, sutra ce sastav Italije biti jako zanimjiv. Mota na ofanzivnom veznom, iza Kasana i Balotelija. Tri idiota u vrhu. Vjerovatno nece igrati 3-5-2, nego 4-4-2. Smatram da su jaci u ovoj "Napoli" formaciji. Ali povreda Kijelinija je ogroman udarac. Barzalji se mora sam boriti sa onom budalom Bonuciem. Kod Engleza nece biti promjena. Jedino pitanje je Kerol-Velbek, opet. Bar po snimcima sa treninga.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 00:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bonuci kad je normalan moze igrati na vrhunskom nivou i sjebati Engleze, al' ako mu dodje u glavu da moze on organizovati napade i izlaziti naprijed, nek' nam je Bog na pomoci.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 00:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Bonuci kad je normalan moze igrati na vrhunskom nivou i sjebati Engleze, al' ako mu dodje u glavu da moze on organizovati napade i izlaziti naprijed, nek' nam je Bog na pomoci.

To i jeste sansa Engleza. Sto je on rijetko kad normalan. Kad god sam gledao Juve ove sezone, najveca opasnost za Bufona je bio upravo Bonuci. Cudi me da mu Kijelini do sada nije opalio jednu roditeljsku, na po utakmice. Fasciniraju me njegovi prodori, izlasci, pasovi, izbijanja lopte... Ko da je na kreku.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 00:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mada ne brinem za njega, ocvrsnuo je i on igrajuci uz onog ludaka. Maggio me razocarao, nakon odlicne sezone sad je samo statista na beku. Vezni je standardno silan ali napad je uzasan. Odavno Italija nije imala losiji napad i tu je prava sansa Engleza, uz jak presing i visoku odbranu tesko ce biti Italiji.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 00:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa kad su u napadu budale. Kasano i Baloteli. Prvi izraubovana polovnjaca, a drugi ekstra talent, ali je kao mali upao u kazan sa heroinom. A Englezima je odbrana ipak najjaci dio. Gore imaju Runija. I dve budale, Velbeka i Kerola, koji mogu donijeti prevagu.
Kontam da ce sutra biti krvavo na sredini, igrace se 110%. Tipujem da ce biti ili crvenih ili penala u toku tekme. Ako ne i oboje. :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 00:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Ipak su mi za mrvicu draži Italijani..

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 03:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ташко je napisao:
Opet ja u kontru, Elvis bi bio ponosan :D

:D
Elem, navijah za Francuze ali jebat' ga, Spanci zasluzili prolaz. Penal bio cist.
Dalje, kontam da ce Portugal opasno namucit' Spance. Ne vidim jednostavno Spance kako osvajaju ovo prvenstvo, nije vise to to.

A sto se tice sutrasnje utakmice, ako ne bude 0-0 ni sutra, nece ni do kraja prvenstva. Imam osjecaj da ce smoriti Boga oca i jedni i drugi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 113  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]