banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 285 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jun 2012, 23:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2010, 05:30
Cuj napravite meni, u tom meni je poenta jel' tako a ne njemu.

Prvo njemu, Kusturici, niko ne pravi Andricgrad, on vecinom finansira projekat i on je idejni vodja, objasnio sam ti zasto je normalno da drzava i firme doniraju za ovakve stvari.

A ti zasluzi, pa odluci nesto raditi, pa potrazi donacije ako je veliki projekat siguran sam da ce biti pomoci ustvari ljudi koji ce rado uloziti.

To je Iskander, uspjeh je cudo, jos se usudio Kusta da bude Svjetski poznat, sram ga bilo, neoprostiv grieh za pojedince.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 00:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Iskander je napisao:
Alo, čovjek se sastaje sa Putinom... Valjda neko takav u RS nešto vrijedi. Jednostavno ne mogu shvatiti da je neko toliko ljubomoran na tog čovjeka...

Wow, sastaje se s Putinom... Trebalo bi mu dat' jos jedno 50 miliona iz budzeta samo zbog toga.

Sibir je napisao:
Cuj napravite meni, u tom meni je poenta jel' tako a ne njemu.

Sto da ne? Evo, ako treba, pusticu masnu kosu i dizati tri prsta.

Citiraj:
Prvo njemu, Kusturici, niko ne pravi Andricgrad, on vecinom finansira projekat i on je idejni vodja, objasnio sam ti zasto je normalno da drzava i firme doniraju za ovakve stvari.

Kusturica nije dao nista, projekat se finansira iz budzeta, ali je firma u vecinskom njegovom vlasnistvu. Jedino sto je on uradio "za nas" je sto ide okolo i hvali nam predsjednika:"Istorijska pojava Milorada Dodika..."

Al' pazi, vjerujem da to vecina ovdje podrzava. OK. Ali je glupo sto ista ta vecina smatra da zivi losije nego sto zasluzuje.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 02:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

OK Timotic ko ti brani da pustis masnu kosu i dizes tri prsta, udri.... ali da ti odmah kazem to ti nece samo po sebi nece biti dovoljno.

Trebas imati malo i IDEJA i biti uspjesan cak vrlo uspjesan u svome poslu da bi dogurao da kafe sa Putinom ili rakije sa Dzonijem Depom ili da sutas fudbalku sa Maradonom ;).
Nemoj se praviti da nerazumijes.

A ovo da 'on nije dao nista' nezanam bas ja mislim da su pisali da on vecinski finansira projekat, uostalom ako "drzava daje vise" znaci dokaz vise da "drzava gradi", DA JE NASE ONDA 100%... po Kusturicinoj ideji... u cemu je onda problem? Sto onda njega napadas napadaj Dodika ako ti se ne svidja projekat Andricgrada.

De mi bar reci da li se slazes da je ovo dobra ideja, i da ce mo svi imati koristi od njene realizacije?!
Od pomenute djece sa ekskurzija do turista, nadati se da ce ih biti (vjerujem da hoce)?

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 04:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sibir je napisao:
OK Timotic ko ti brani da pustis masnu kosu i dizes tri prsta, udri.... ali da ti odmah kazem to ti nece samo po sebi nece biti dovoljno.

Trebas imati malo i IDEJA i biti uspjesan cak vrlo uspjesan u svome poslu da bi dogurao da kafe sa Putinom ili rakije sa Dzonijem Depom ili da sutas fudbalku sa Maradonom ;).
Nemoj se praviti da nerazumijes.

Razmisljao sam o pokretanju svemirskog programa Republike Srpske... Ma, imam ja ideja k'o niko, al' nece drzava da me pogura. :(

Citiraj:
A ovo da 'on nije dao nista' nezanam bas ja mislim da su pisali da on vecinski finansira projekat, uostalom ako "drzava daje vise" znaci dokaz vise da "drzava gradi", DA JE NASE ONDA 100%... po Kusturicinoj ideji... u cemu je onda problem? Sto onda njega napadas napadaj Dodika ako ti se ne svidja projekat Andricgrada.

Drzava finansira, ali drzava NIJE u vecinskom vlasnistvu. Koji dio ti nije jasan?

Citiraj:
De mi bar reci da li se slazes da je ovo dobra ideja, i da ce mo svi imati koristi od njene realizacije?!
Od pomenute djece sa ekskurzija do turista, nadati se da ce ih biti (vjerujem da hoce)?

A, sta fali mojoj ideji o pokretanju svemirskog programa i slanja Srbina na mjesec? To bi nas kostalo koliko...mozda 500 milijardi?

Sta je to za nas... A, te pare ce se i ovako potrositi na nesto, pa bolje ovako...a?

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 07:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Zar je tako tesko odgovoriti na prosto pitanje.
Da li mislis da je ovaj projekat dobar ili ne?

Bezveze na pitanje, odgovaras pitanjem.

Inace, s obzirom da volim citati o astronomiji, svidja mi se i tvoj prijedlog. Mada moraces priznati velika je razlika izmedju 500 milijardi i 20 milion, bilo cega.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 08:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Citiraj:
"Kada pljačka jednom postane način života za neku grupu ljudi, oni za svoju korist tokom vremena stvaraju pravni sistem koji pljačku ovlašćuje i moralni kodeks koji pljačku veliča."

Frederic Bastiat

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 13:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
e boze pomozi komentara, pa da Hrvati imaju ovakvog covjeka, sami bi mu nudili projekte samo da ih potpise... ccc

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 13:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Sibir je napisao:

...treba ti još rat i prije toga oficirska pozicija da gurneš malog na "dobru školu" u Prag...
Glasaj za Dodikove, olakšaj nam život još 4 godine... neko će možda i školicu završiti.

Da je Andrić, pokoj mu duši, želio da se za njega pravi grad - siguran sam da ne bi pisao ništa osim svog potpisa. Hvala Bogu da nije!

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 13:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Evo hazoous, jos jedan siguran momak, blago nama na komentarima.

P.S. grad se pravi za nasu buducnost, za nasu djecicu.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 14:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I Telekam je prodan da bi nam bilo bolje ali nisu sva djeca dobila po tri miliona ,jbg.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 14:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

spijo je napisao:
I Telekam je prodan da bi nam bilo bolje ali nisu sva djeca dobila po tri miliona ,jbg.

???

Koliko vas dvojica imate godina?

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 14:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sibir je napisao:
spijo je napisao:

???

Koliko vas dvojica imate godina?

Koštunice,ti li si? :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 14:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Spijo, pomislih da ti pišeš ove nebuloze, a onda vidim da piše "Sibir". Prepadoh se, čovječe, kontam šta je tebi.... :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 14:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sibir je napisao:
Zar je tako tesko odgovoriti na prosto pitanje.
Da li mislis da je ovaj projekat dobar ili ne?

Bezveze na pitanje, odgovaras pitanjem.

Inace, s obzirom da volim citati o astronomiji, svidja mi se i tvoj prijedlog. Mada moraces priznati velika je razlika izmedju 500 milijardi i 20 milion, bilo cega.

Iz mojih prethodnih komentara je sasvim ocigledno sta ja mislim o projektu.

Jebote! Pa, da probam da ti nacrtam?

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 14:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

OK, znaci PROJEKAT je u pitanju (to ti bode oci) a ne osoba koja ga radi. Pa sto ne kezes tako glasno i jasno ;)

P.S. znamo ko u ovoj zemlji ima problema sa Andricem.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 14:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sibir je napisao:
OK, znaci PROJEKAT je u pitanju (to ti bode oci) a ne osoba koja ga radi. Pa sto ne kezes tako glasno i jasno ;)

P.S. znamo ko u ovoj zemlji ima problema sa Andricem.

Oh, ne! Provaljen sam! =U=

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 16:11 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jun 2012, 22:50
Meni se čini da je ovaj Timotic onaj fenomen kod Srba, tzv. vječna opozicija. Šta god neko radi, ne valja. Da se ne radi, opet ne valja. Da Bog Otac siđe i uradi nešto, opet ne bi valjalo, vjerovatno bi bilo presavršeno.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 16:12 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Dobra opozicija je veoma bitna.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 18:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Iskander je napisao:
Meni se čini da je ovaj Timotic onaj fenomen kod Srba, tzv. vječna opozicija. Šta god neko radi, ne valja. Da se ne radi, opet ne valja. Da Bog Otac siđe i uradi nešto, opet ne bi valjalo, vjerovatno bi bilo presavršeno.

I da Bog Otac sidje i pocne da se razbacuje tudjim parama, pa naravno da ne bi valjalo.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 21:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
http://www.politika.rs/rubrike/region/T ... je.sr.html

Ovaj bas ima muda :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 285 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]