banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 14:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 285 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Jun 2012, 13:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Pardon, priznanje - nije nagrada.

Nego Sibir, stavi Emirovu sliku na Autoportret.
:laughing6:

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2012, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Talija je napisao:
Dvije osobe iz uže porodice rade tamo, pa znaju zbog čega pola godine nemaju "ocjenu" na LD. A ako u firmi ne znaju onda ne zna niko. A nije da im nije objašnjeno zbog kakvih ciljeva je firma izašla u susret izgradnji kompleksa u Višegradu.

Дакле, не знаш конкретно, само си чула. ОК.
Talija je napisao:
Niko ne spominje Arslanagić most, nego upravo ovaj čiju si sliku postovao.
Inače sve identične slike sam postavila na forumu takođe lanjske godine kad sam bila na istoj lokaciji.
Znam čiji su spomenici i zašto krstovi stoje pored bivših spomenika, zašto kažem bivših, jer da si malo više razgledao okolinu vidio bi novo groblje dvadesetak metara pored puta a iznad lokacije gdje su sve kosti izmještene u nove spomenike. Možda ne bi ni ja primjetila da mi to jedan, koji se preziva Gudelj, nije rekao. Inače, svaki kvadratni metar obradive površine koji je potopljen je novčano izmiren svakoj porodici. A sigurno porodice ne bi čekale završetak izgrade hidrocentrale i brane i potapanje jezera a da prije toga ne izmjesti grobove. Prije nego je završeno sve, mještani su sa grobljem napravili i novu crkvu a ova mala je ostala tamo gdje jeste.

Па нормално да је плаћена приватна својина. Овај мост није приватан, био је жељезнички мост. Да ли ће се потопити, срушити, то нико није ни питао Требињце.
Talija je napisao:
Nigdje nikad niko nije ni rekao da je od Trebinja dobio order sv. Save jer nijedan grad ne dodjeljuje takve nagrade, ali se to jeste desilo u trebinjskoj opšini, tačnije u selu Mrkonjići, tačnije rodnom selu sv. Vasilija Tvrdoškog i Ostroškog, a na prijedlog vladike Grogorija, orden mu je uručio Patrijarh Irinej.
A vladika Grigorije stoluje nad eparhijom Zahumsko-hercegovačkom i primorskom, sa donedavnim sjedištem u Trebinju.

Прочитај шта пишеш, Талија. Цитирао сам тебе у прошлом посту. Ти пишеш да је добио орден од Требиња.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2012, 13:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
shoole je napisao:
Дакле, не знаш конкретно, само си чула. ОК.

A šta treba, da ja koja radim u drugoj firmi dobijem napismeno iz prve firme da su oni izdvojili 400.000 KM za izgradnju Kamengrada?
Ako ti kažem da je radnicima firme rečeno opet ti ni to nije validna informacija? To na kraju krajeva nije nikakva tajna, jer nije riječ o utaji niti o krađi nego izdvajanju sredstava za izgradnju kompleksa u Višegradu.

Citiraj:
Па нормално да је плаћена приватна својина. Овај мост није приватан, био је жељезнички мост. Да ли ће се потопити, срушити, то нико није ни питао Требињце.

Ti upoređuješ izgradnju lokalne hidrocentrale sa kompleksom u Višegradu jer ima isti značaj po građane Trebinja? Ili ne kontam poentu?

Citiraj:
Прочитај шта пишеш, Талија. Цитирао сам тебе у прошлом посту. Ти пишеш да је добио орден од Требиња.

Odlično znaš na šta sam mislila kad sam ti napisala odgovor.
Taj orden koji ne dodjeljuje grad je dodijeljen u gradu Trebinju, mogao je i bilo gdje drugo ali nije.
Mogao je neko drugi da predloži ali nije. Poenta je (koju ti namjerno preskačeš) ta da je od Trebinja dovoljno dobio; dobio je uvažavanje, doček kao da je kralj, dobio je pare i sad mu ne treba ni čaša vode od Trebinja?? :)
Da nije patetično bilo bi žalosno.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2012, 13:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Talija je napisao:
A šta treba, da ja koja radim u drugoj firmi dobijem napismeno iz prve firme da su oni izdvojili 400.000 KM za izgradnju Kamengrada?

Треба да смањиш драму. Да кажеш: "Чула сам, не знам конкретно".
Ниси ти референца, теби нико не треба подносити рачуне. Али исто тако то може бити нетачно. У смислу да је паре Кусти дао ЕРС, а не ХЕТ.
Citiraj:
Ti upoređuješ izgradnju lokalne hidrocentrale sa kompleksom u Višegradu jer ima isti značaj po građane Trebinja? Ili ne kontam poentu?

Не конташ поенту.
Ја ништа не упоређујем. Ја кажем да Требињце држава не пита шта ће са неким старим мостом који је државно власништво. Ти реци да то није истина.

Ово око ордена је безвезе да ти и одговарам. Чуј, орден је уручен у селу крај Требиња и тиме је Требиње задужило Кустурицу. Свашта.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2012, 14:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Stvarno ti je priča niđe veze i mrzi me da se dalje objašnjavam i tumačim svaku riječ.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2012, 16:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
old fashion men je napisao:
Talija, vi Trebinjci ste ispali najveće pizde, ne zato što niste dali kamen, već zato što ste sve to ko prave pizde uredno prijavili ambasadi austrije i još gledam likove kao to sa ponosom ističu, čuj ambasadi austrije :lol: , ma bjanži... u svojoj istorij Trebinje se nije više obrukalo nego sada :roll:

Ovo što si izjavio je glupost, no ne bih sad o tome.

Mene nervira jedna stvar: kako niko ne shvata da su ljudi pobunili ne zbog Kusturice nego zbog ove vlasti koja je prevršila svaku moguću mjeru svojim bezobrazlukom i bahatostima? Emir Kusturica je bio samo kap u već prepunoj čaši i moralo je nekad i negdje da pukne. I zato proteste treba podržati, pa makar i da su ispolitizovani i izmanipulisani, jer bi oni mogli biti pokretač pokreta u Trebinju koje nikad gore nije živjelo. Emir je ovde u suštini najmanje bitan.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2012, 00:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
znaci ovakvi su hercegovci?
covjek im pokusa napraviti nesto od cega bi mogli svi dole imati koristi, a oni se protiv toga bune?
jedino mi nije cudna situacija, jer nije prvi put da cujem da se svadjaju oko kamenja... svasta.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2012, 07:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

RSboljaPolovinaBiH je napisao:
covjek im pokusa napraviti nesto od cega bi mogli svi dole imati koristi, a oni se protiv toga bune?
jedino mi nije cudna situacija, jer nije prvi put da cujem da se svadjaju oko kamenja... svasta.

De mi ovo pojasni molim te.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2012, 12:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Кустурица нема лоше намере сигурно и вероватно би сви (мање директно, а више индиректно) профитирали од градње Андрићграда.

Ове будалештине типа као бране тврђаву. Какву црну тврађаву, то су аустро-уграске камене карауле који су ови градили широм БиХ а које су касније користиле и усташе приликом напада на српска села по Херцеговини. Неко хушка масу доле протиг Кустурице а вероватно за неки свој интерес.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2012, 13:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
ne širom bih, već uz granicu sa srbijom i cg. ima ih oko trebinja desetak. i ne vjerujem ja da njih neko huška,masa je jednostavno glupa.

uostalom, čovjek koji dijega natjera da otpjeva la mano de dios zaslužuje da pokupi malo kamenja iz hercegovine

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_LA6EBO-peM[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2012, 13:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2010, 05:30
Silvio Dante je napisao:
Кустурица нема лоше намере сигурно и вероватно би сви (мање директно, а више индиректно) профитирали од градње Андрићграда.

Не разумију људи, љубомора, шта ли?!
Они који до сада нису укапирали ко је Куста и шта је и какве су му намјере неће никад.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2012, 14:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
kako ovi majmuni sa ftv-a izvrcu informacije kao narod se pobunio protiv odvozenja kamena bla bla... i gradnje andric grada.....

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2012, 14:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Talija je napisao:
RSboljaPolovinaBiH je napisao:

De mi ovo pojasni molim te.

Kusturica se "vratio na vjeru pradjedovsku", pa mu je zbog toga sve dozvoljeno.

Vlada RS mu daje milione nasih maraka za privatni poslovni kompleks, ali to je prosjecnom debilu sasvim OK, jer "Emir je Srbin".

Eto, kratko i nadam se jasno. :)

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2012, 14:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Jel postoji nekakva izvedena gotova računica kakve bi to koristi svi imali od tog projekta ili pričate na osnovu rekla-kazala.
Tale,uz tebe smo,nedaj. :D Tvoje su Trebinje došli da ruše. :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2012, 14:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Timotic, trbas shvatiti da je Andricgrad nase dobro, nece ga Kusturica u grob ponijeti, ostaje narodu, drzavi, nasoj djeci kojima ce kroz ekskurzije biti docarano jedno vrijeme, vrijeme iz nase istorije.

Nema veze nikakve to sto ti baljezgas da je Kusta Srbin, uopste ne igra ulogu.
Uostalom da li tebi bode oci to sto je projekat djelo > Kusturice > ili ti smeta Andric > ili obadvojica?

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2012, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Ako posmatram samo Kusturicu i njegov projekat ne obraćajući pažnju na kamenje i sl, projekat nije loš, te pare bi i ovako i onako neko strpao sebi u džep, pa će ovako bar nekome ostati.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2012, 14:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pa zar je vrijedna onda ovolika halabuka zbog tog kamenja kojega se niko ni sjetio nije sve dok sleperi nisu dosli?

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2012, 16:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jun 2012, 22:50
Kod Srba nema ništa gore nego biti uspješan. Ako si takav, gotov si. Nije džaba ona da niko ne voli pametne ljude. Kusturica treba biti na ponos RS, vidjeli smo sa kojim se svjetskim zvjezdama sastaje, čovjek opušteno priča sa Putinom itd., a neko ga pljuje jer on nema to što ima Kusturica.

Iza svakog uspješnog čovjeka kod Srba uvijek i stoji narodna priča, ma on je lopov. To se nikada neće promijeniti, ali ovdje je stvar što ga ljudi mrze što je uz Dodika, a ne neku njihovu omiljenu stranku. A veoma je nemoralno čovjeka pljuvati zbog toga.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2012, 17:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Sibir je napisao:
Timotic, trbas shvatiti da je Andricgrad nase dobro, nece ga Kusturica u grob ponijeti, ostaje narodu, drzavi, nasoj djeci kojima ce kroz ekskurzije biti docarano jedno vrijeme, vrijeme iz nase istorije.

Nema veze nikakve to sto ti baljezgas da je Kusta Srbin, uopste ne igra ulogu.
Uostalom da li tebi bode oci to sto je projekat djelo > Kusturice > ili ti smeta Andric > ili obadvojica?

Aj' napravite meni kucicu s bazenom, ostavicu vam je kad umrem. Hocu, majke mi.

Iskander je napisao:
Kod Srba nema ništa gore nego biti uspješan. Ako si takav, gotov si. Nije džaba ona da niko ne voli pametne ljude. Kusturica treba biti na ponos RS, vidjeli smo sa kojim se svjetskim zvjezdama sastaje, čovjek opušteno priča sa Putinom itd., a neko ga pljuje jer on nema to što ima Kusturica.

Iza svakog uspješnog čovjeka kod Srba uvijek i stoji narodna priča, ma on je lopov. To se nikada neće promijeniti, ali ovdje je stvar što ga ljudi mrze što je uz Dodika, a ne neku njihovu omiljenu stranku. A veoma je nemoralno čovjeka pljuvati zbog toga.

Uspjesan je zato sto drzava stoji iza njega.

Pa, uspjesnija je Seka Aleksic od njega, jer ako nista drugo, bar nikad za svoje "projekte" nije trazila pare poreskih obveznika.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2012, 21:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jun 2012, 22:50
Timotic je napisao:
Uspjesan je zato sto drzava stoji iza njega.

Pa, uspjesnija je Seka Aleksic od njega, jer ako nista drugo, bar nikad za svoje "projekte" nije trazila pare poreskih obveznika.

Alo, čovjek se sastaje sa Putinom... Valjda neko takav u RS nešto vrijedi. Jednostavno ne mogu shvatiti da je neko toliko ljubomoran na tog čovjeka...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 285 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]