banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 20:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 21 Jun 2012, 20:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Brigate BL je napisao:
Da li su vasi funkcioneri tukli sudije - jesu
da li su prijetili istima pred finale u prvom karijevom mandatu - jesu
je li Kristijan golubovic sjedio u prvom redu tokom pete utakmice / jeste...
jeste li Zmagi sjebali auto / jeste..

hoces jos...

koji klub u Evroligi je nakupio najvise kazni / Partizan..
daleko od toga da opravdavam nase ali nemojte samo vi glumiti postenje...

sta cemo sa dijelom teksta u kojem je najavljen odlazak Jovanovica i povratak Vujosevica / evo to je istina..
Babovic je isto prijetio a on dolazi na celo kluba..

a o Tegiju stvarno ne treba trositi rijeci...Nazalost i licno sam ga upoznao...

Какве везе има Кристијан Голубовић са управом Партизана? јел то хоћеш да кажеш да су код нас повезани са криминалом? :roll:

Сад упореди ове горе ствари са догађањима у режији управе Ц.Звезде!
1. Је ли ваша управа прекинула у договору са вођама цигана оно финале од прије неколико година када је избила туча са жандармеријом? Јесте!
2.Да ли је Ц.Звезда након фмп-а прва из Србије прихватила учешће у ЈЛ и тако изиграла и савез и остале клубове који су покушавали заједно да поставе услове око играња српских клубова?Јесте!
3. Јесу ли у оном финалу док је још играо Гуровић,из Ц.Звезде пустили причу о гепековању судија,за коју је касније тај исти кошаркаш признао да је измишљена?Јесу!
Да не спомињем опет мокраће,пљувачке и слично...Све срања која су се дешавала годинама,дешавала су се кад је ц.звезда била домаћин. То се може провјерити лако.
А што се тиче Тегелтије-да ли још осим њега и милуна нешовића из журнала,постоји новинар који је навијач Партизана? Не,јер је цијело спортско новинарство у србији циганско.Зато и сметају ова двојица,боду очи јбг,поготово Теги.
Опет у поређењу са Милојком Пантићем,Андријашевићем и осталим објективним новинарима које су Партизанови навијачи трпјели годинама-теги је мала маца.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2012, 21:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Sjedio je u prvom redu sa vasim clanovima uprave...otkud on bas u prvom redu jel platio kartu da sjedi ili je pozvan...
jeste Zvezda i FMP tadasnji su izabrali ULEB i nisu pogrijesili. Za razliku od vaseg sadasnjeg predsjednika koji je u zbog mjesta u bordu odlucio za FIBA i tako unistio zelju Covica za profesionalnom ligom.
ja se ne sjecam da je Gurovic priznao za izmisljanje gepekovanja...za prijetnje znam jer je Vesic sprijecio zezelja da objavi listing poziva koje je Todoric obavio . Cik pogodi ko je sve na njima. A da zaboravio sam pa njegov kum je glavni sudija ...

Pored Tegija, zaboravio si Dendu i jos mnostvo vasih podanickih novinara... IMas Zvezdasa koliko hoces ipak smo najborniji ali niko prizemno ne udara po Partizanu kao spomenuti...

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2012, 22:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

http://www.mondo.rs/s249012/Sport/Sport ... oligi.html

Оно што је већ сада јасно свима,хрватски и словеначки клубови ће у следећој сезони имати савезника и у Србији,у борби да се скине Партизан и да не избори Евролигу следеће сезоне,живи били па видјели. Није први пут Човићу да се лиже са газдама Сидра.
Од наредне сезоне нема више бодовања,српска лига нема никакав значај,само два најбоља клуба из јадранске лиге избориће мјесто у Евролиги.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2012, 22:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma da kako ne svi su protiv vas...
covic je mnogo zajeban i premazan lik...ali on je prvi trazio da srbija napravi profi ligu i da se ukljuci u uleb ...

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2012, 22:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Sjedio je u prvom redu sa vasim clanovima uprave...otkud on bas u prvom redu jel platio kartu da sjedi ili je pozvan...
jeste Zvezda i FMP tadasnji su izabrali ULEB i nisu pogrijesili. Za razliku od vaseg sadasnjeg predsjednika koji je u zbog mjesta u bordu odlucio za FIBA i tako unistio zelju Covica za profesionalnom ligom.
ja se ne sjecam da je Gurovic priznao za izmisljanje gepekovanja...za prijetnje znam jer je Vesic sprijecio zezelja da objavi listing poziva koje je Todoric obavio . Cik pogodi ko je sve na njima. A da zaboravio sam pa njegov kum je glavni sudija ...

Pored Tegija, zaboravio si Dendu i jos mnostvo vasih podanickih novinara... IMas Zvezdasa koliko hoces ipak smo najborniji ali niko prizemno ne udara po Partizanu kao spomenuti...

Кристијан Голубовић је тотално безначајан лик и у свијету криминала (тренутно ситни дилер) и у сваком другом миљеу.Да није био у "Читуљама" нико не би знао за њега...Исто тако у задње вријеме се експонирао и у Националном покрету "Наши",који воде неки водећи људи са сјевера па би се могао повезати и са њима,тако да је то шупља прича.
Због те издаје од стране звезде и фмп-а својевремено,сада српска лига нема никакав значај а ти кажеш како они нису погријешили.
Све у свему,послије Дивца који је буквално отјеран из српске кошарке,сада је на удару још једна легенда тог спорта-Даниловић. Што је најжалосније,тјерају га и блате људи који немају везе са кошарком већ политиком и криминалом.
Али то је реалност Србије,тренутно је шљам на површини...

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2012, 22:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nije to bila izdaja vec ste vi tad bili gazde i niste dozvolili profi ligu...Danilovic je obecao da ce srbija ustati uz FIBA sto je i bilo pa je dva mandata bio u bordu...
Niko ne tjera Danilovica, i samo to vi proturate...Vi ste prosle godine imali najveci budzet u poslednjih 10 godina... Za to sad i vracaye Duleta da bi na njegovo ime doveli igrace uprkos nemanju para
Vidim bas je Divac otjeran, kao i iz Olimpijskog komiteta...

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2012, 22:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
ma da kako ne svi su protiv vas...
covic je mnogo zajeban i premazan lik...ali on je prvi trazio da srbija napravi profi ligu i da se ukljuci u uleb ...

Зашто би се тада КСС приклонио УЛЕБ-у поред свог оног утицаја и угледа који је имао у ФИБИ?
Од Станковића па до Даниловића,тамо је било много КОШАРКАШКИХ људи из Србије,за разлику од УЛЕБ-а гдје игра само новац!
Како другачије објаснити чињеницу да и поред свих ових резултата у Евролиги,поред све историје клуба,масе навијача итд,Партизан никада није добио А лиценцу?
Какав је Човић човјек и лик,не треба пуно објашњавати...Продали сте душу ђаволу.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2012, 22:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Zato sto je su sve zemlje se priklonile i bilo je jasno da ta liga ima buducnost. SRbija nije i sad ispasta...Doduse nije bi BIH :)

Neka o Covicu cemo se mi brinuti ...

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2012, 22:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Nije to bila izdaja vec ste vi tad bili gazde i niste dozvolili profi ligu...Danilovic je obecao da ce srbija ustati uz FIBA sto je i bilo pa je dva mandata bio u bordu...
Niko ne tjera Danilovica, i samo to vi proturate...Vi ste prosle godine imali najveci budzet u poslednjih 10 godina... Za to sad i vracaye Duleta da bi na njegovo ime doveli igrace uprkos nemanju para
Vidim bas je Divac otjeran, kao i iz Olimpijskog komiteta...

Да,замисли,послије фајнал-фора и свих ових трофеја,Партизан је добио генералног спонзора и једну сезону саставио буџет сходан реномеу клуба. :roll:
Дуле се враћа,јер се дигла и курта и мурта на Партизан (сидро и улеб сваке године мјењају системе бодовања,сваки пут на штету Партизана),и он својим ауторитетом и знањем може да спријечи суноврат клуба.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2012, 22:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

IMali ste vi realan budzet i prethodnih sezone....samo sto ste stalno kukali , al ne bitno...
mogu ovako do ujutro...ugusicemo temu ako budes htio nastavljamo preko pp...
nek i drugi ljudi pisu...

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2012, 22:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Што се мене тиче,може и овдје,а и на пп...Имамо фантастичне кошаркашке стручњаке,велика имена
европске кошарке,бивше играче...И дозволимо да српску кошарку воде (и то у пропаст) некакви другоразедни политичари,криминалци и слични...То ме ужасно нервира. Ако је дошло до тога да у српској кошарци нема мјеста за једног Дивца,Даниловића,Ђорђевића,Зорана Савића,Паспаља,ако су такви људи маргинализовани-онда нам спаса нема.
Гдје су звезди легенде клуба,гдје је Саша Обрадовић,Трифуновић,Мока,Капичић и други...Зар не би требало они да воде клуб а не ови данас што су ту?
Не би тада било ових срамота у дербијима и афера по новинама...

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2012, 22:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa imaju ljudi obaveza...
A u kosarkaskom savezu su ljudi od kosarke Bodiroga, Ana, Tomasevic...Ali na celu je o[et politicar djilas upravo da bi se doslo do para,,,
danas je najteze doci do para...Za to nema sportista vec su politicari u vrhu...zna se kako to ide u srbiji ako ne znas pogledaj vasu proslavu titule u fudbalu 8)
mi smo svoju lekciju naucili na tezak nacin

a vec se spremaju pravi ratovi za Gagica i Tomasa...

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2012, 22:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Томас би нам значио пуно,реално. О том Гагићу не знам пуно,нисам пуно пратио Хемофарм.
Што се тиче фудбала,ту је увјек било пуно утицаја политике (волио би да није)...Али поред оваквих квалитетних људи као што имамо у кошарци,ово је срамота шта се ради.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2012, 23:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Mislim da Tomas nije takav profil covjeka da predje u partizan iz zvezde bez obzira sto mu taj rivalitet i ne znaci mnogo. Koliko god se prikazivao mirnim velika je on paljevina, vidi se, mislim da je u ovih nekoliko utakmica (sportski) zamrzio partizan.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2012, 00:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Zbog partizana je promenio frizuru :)

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2012, 08:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nebitno i ja sam vjerujem da nece u Partizan...posebno jer nemaju para i traze kredit od ruske banke...

A doveli su MIlutinova, mlad dobar centar iz hemofarma...

Gagic je nas bivsi junior igrao je sa Nedovicem, a Dule voli takve nebrusene talente. Ipak on je cudna paljevina , pa za sad ceka ponudu Karija. Vidjecemo on je i nama i vama tek opcija za treceg centra...

Ko vas je cini se prvo pojacanje Varda...

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2012, 12:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ако је Партизану варда идуће године прво рјешење испод коша, биће слабији него ове дине.

Него гробари, јел се зна ко вам иде сад вани ?

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2012, 14:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Још ће нас људи овдје убједити да је Јадранска лига одлична, и да требамо бити захвални Човићу и екипи што су нас одвукли у ту провалију, а за безначајност српске лиге је крив Партизан.
Када Човић Звезди обезбједи Европу преко реда, онда је он "намазан", "способан" и сл., а да је нпр, Тодорић или Даниловић (не дај Боже!) то исто учинио за Партизан, било би криминалци, политичари, папа, туђман, курци палци...

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2012, 14:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
On/vi to sve i jeste, bez da ustane ujutro iz kreveta :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2012, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Meni su vasi funkcioneri umjetnici kad toliko godina duvaju za A licencu sa takvom posjetom i rezultatima. Uticaj u Evropi 0 bodova, jbg ne vole tamo ove agresivne smrkace, vole ljudi intelektualce da vide.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]