Bobe Roce

Protiv Radnickog sam napisao da su Cigani ispali stoka(sad ce me moji lincovati), ljudi jednostavno ne znaju navijati u dvorani, ne znaju kad treba napraviti pritisak na sudiju, kad na protivnicku ekipu, kad pogurati svoju, jedino sto znaju je horski pjevati. Ono u 4-oj utakmici je jedno dno dna, pljuvati covjeka je nesto najnize sto neko moze uraditi i nemam nikakav problem da to kazem.
Ono s cim imam problem je da se velica Danilovic koji je kaznjen zato sto je tukao sudiju poslije utakmice, ej pa u kojoj normalnoj zemlji bi takvom covjeku bilo dozvoljeno da obavlja neku funkciju u sportu, a on ne da se nije promijenio, nego jos i prijeti novinaru.
Sto se Tegeltije tice patoloski mrzi Zvezdu, vec sam jednom napisao da mislim da ima neki problem sa glavom. Pa pogledaj samo emisiju kad je Covic gostovao na sta Vladan lici. Daleko je od normalnog covjeka kilometar sa skrgutanjem zubima, oblizivanjem i ostalim. Iz ove kolumne evo recimo ovaj dio
Citiraj:
Prema nezvaničnim informacijama iz Železnika, posle suspendovanog vođe navijača Zeke, otpušten je i domar, pošto nije dobro namestio konstrukciju, pa su to morali "volonteri" u prvoj četvrtini, pokušavajući da isprave njegovu grešku, onako ručno, "na gurku", cimanje i bez pomagala i alata.
Ovo sa Zekom ti nije jadno?
Citiraj:
Ako su Kari i čelnici novoformiranog kluba, dresova, grba i boja Crvene zvezde, bez njenih dugova, sa uspešnim menadžerima (gradskim) Žikom i (za restruktuiranje) Mirkom, navijačima koji su ga bojkotovali, mitingovali na Kališu, pisali ni malo afirmativne parole i pesme, sa adresom, PiBom, računima FMP-a, dodatkom Beograd i sponzorom Diva, zadovoljni desetim mestom u ABA, trećim u Superligi, iščekivanjem milostinje Sidra i Evrolige oko pozivnice za Evrokup, brojem izbačenih mladih igrača koji će činiti okosnicu tima dogodine, zašto bih ja išta dodavao.
Ovo isto?