Lijep pozdrav i tebi, drugarice moderatorice.

Nice to see you again

mada, promijenila si avatar... strašiš mlade forumaše.
Znam za Novosti. Mada kake, ako može Politika da prodaje knjige ovde, onda mogu i Novosti... Da, da, Politika je pokrenula akciju povodom vijeka postojanja, skupa sa Narodnom knjigom. 100 godina Politike - Biseri svetske književnosti. Koga interesuje može vidjeti o čemu se radi na sajtu narodne knjige. Znam da mi je čudan izbor knjiga, u prvom kolu si bili Orkanski visovi, drago mi što sam 'ladno preskočio i ne znajući.

Kao, svako kolo ima 4 knjige, jedna je domaća, (obavezno dobitnik nagrade NIN-a, čini mi se), dvije iz svjetske riznice književnosti, (ma šta to bilo, odatle Orkanski visovi) i jedna koja do sada nije prevedena na srpski. Prvo kolo je prošlo, ono što će biti u sledećem kolu može se vidjeti na sajtu vlade RS, ako procunjate. (ovome se niko nije nadao

lakše je preko Google, otkucajte ono 100 godina politike biseri svetske književnosti) Cijena knjige je 6.3KM, tvrdi povez. Sasvim solidno urađeno za tu cijenu, nemojte ipak očekivati najbolji kvalitet.
Ako nekog zanima, čuo sam da i Večernje novine (navodno) ovih dana dijele besplatnu knjigu. Mada je meni bilo vrlo ružno vidjeti ljude kako se bore jer je stvar prosto besplatna. (napad na zgradu Novosti onomad...)