banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 15:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 269  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel vijesti
PostPoslato: 16 Jun 2012, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
ja i dalje ne kontam ovu tabelu..gde pise cijene za moj mix flex i moj mix flat?kad su bonusi u pitanju

http://www.mtel.ba/article/1199

npr. moj mix 15 ,ima 2 stavke...sta je sad FLEX,a sta FLAT..

60 - 100 - 0

60 - 100 - 500mb

ja kako citam tabelu,i jedno i drugo je 15 km pretplata???a mozda sam ja samo malo glup :)

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 15:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Gox, meni je jedan telefon na Smart L zadnjih mjesec dana i net nisam mogao potrošiti, ali su mi zato uračunali par sati više prema mtelu, crklu dabogda.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 17:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Ne mogu da vjerujem, sad mi rekose da se ukidaju stare M-XXL tarife i da ćemo morati birati između ove pljačkaške Mix tarife i Smarta. A toliko ljudi znam koji uopšte i ne koriste internet ili ne žele iz principa. Koje su ovo životinje bem ti život. Jedini motiv im je bio što sad wifi imaš bukvalno u svakom lokalu i što te sad uslovljaju, ako nećeš Smart onda ideš na tarifu gdje ti je obrač. interval 60+60 sec. Nakon skraćivanja trajanja dopune, uvodjenja intervala 60+60 na sve prepaid tarife, sad su sa ovim potvrdili da su najgora mreža u regionu. Pu majku vam vašu, kud vas ne kupiše švabe, nego ova mafija prodade srbijancima najgorim ljudima na planeti, potrošiše tu milijardu i 300 i sad ti na kraju uvode harač u 21. vijeku.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 17:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
A Švabe bi uradile šta? Rekli bi mi nismo navikli na ovakvu poziciju na tržištu, pa ćemo pozvati pravu konkurenciju da oplemeni ovo tržište. Mada, ima i dobra strana. Da su Švabe uzele dosta poslova bi otišlo u outsourcing, vjerovatno dota toga iskoristili iz Hr-a i onda bi q Mile pravio zgradu za Telekom u Pi. parku. :)
Sa jedne strane neka se pravi zgrada da se zaposle ljudi, a sa druge što nije Švabo uzeo Telekom...
To kao veliki Srbi koji samo pričaju kako će preći na Eronet.
OT off

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 17:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Meni ona opcija gdje platis 30KM pretplate + PDV za 60+250+1GB ne izgleda lose :oops:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 18:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

meni mozda nije losa opcija 200 min - 100 sms - 500 mb za 35km + pdv

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Čisto usporedbe radi:

U Švedskoj nova tarifa 6.99 eura = 3 GB interneta (nakon toga ograničen si na 100 kb/s), neograničene poruke, neograničeni pozivi u mreži, 100 minuta poziva za druge mreže + iPhone 4 16 GB (na početku dodatno sam nešto doplatio za njega)

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 18:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Voliš ti malo stati nama na muku, a? ;) :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne volim, nego mislim da ste baš zadnji u regionu. Iskreno mislim da bi bilo bolje da su Njemci uzeli Telekom, jer gore od ovoga ne može..

Ozbiljno pričam ;)

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 18:48 
Veteran
Veteran

Jednom sam čini mi se već rekao, ne vjerujem da bi bilo (ili da će biti) bolje stanje da je T-Mobile vlasnik (mada oni uopšte nisu bili zainteresovani za kupovinu Telekoma Srpske, al' ajde).
Razlog je jednostavan, ni jedna zemlja u regionu (a smio bih reći i Evropi) nema tako jasno podijeljene zone djelovanja pojedinih operatera. I zašto bi u takvoj situaciji neko rizikovao tako lijepu poziciju nekakvim ratom cijenama, zbog korisnika :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 18:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Danny ^_^ je napisao:
Ne volim, nego mislim da ste baš zadnji u regionu. Iskreno mislim da bi bilo bolje da su Njemci uzeli Telekom, jer gore od ovoga ne može..

Ozbiljno pričam ;)

Uzeće ga nikad! Uslovi prodaje Mts-a vlasnika naših lopova su bili nebulozni....prvo od astronomske cifre a imaju dug od nekoliko miliona Eura pa do uslova prodaje, tj faktički da ostanu gazde još dvije godine.... :roll:
Prešao na Eronet i alaj manet 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 19:02 
Veteran
Veteran

Ma Telekom Srbije će biti prodan, nema tu nikakve sumnje, samo je pitanje kada (drugim riječima kada će rupa u budžetu postati dovoljno velika da smanje zahtijevani iznos), ali opet i kada se to desi sumnjam u neke velike promjene kod nas, u Srbiji da ali tamo postoji prava konkurencija.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 19:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Neće skoro, ne daju gamad zlatnu koku :angry1: fin profit ubiru i pogotovo od nas :angry4:

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 19:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prava konkurencija, to je ključ, međutim to za sobom vuče veliko tržište, a ovo je iskreno - jako malo ;)

Pa ja u Švedskoj za 9 eura imam 100/100 mbit, neograničeno, šta ovdje možeš uzeti za 9 eura? Meni se nešto pokvari, ljudi trče i dolaze da bi popravili, jer znaju da ako ne dođu, ja sutra odjavljujem internet kod njih i biram jednog od drugih 10-11 operatera gdje će se bolje ponašati prema meni.

Kad je tržište malo, konkurencije skoro i da nema te vodeći može ucjenjivati kako koga hoće. Pa ebena Rumunija razvukla optičke kablove i ima 10x bolje cijene od vas!

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

wizzy_bl je napisao:
ja i dalje ne kontam ovu tabelu..gde pise cijene za moj mix flex i moj mix flat?kad su bonusi u pitanju

http://www.mtel.ba/article/1199

npr. moj mix 15 ,ima 2 stavke...sta je sad FLEX,a sta FLAT..

60 - 100 - 0

60 - 100 - 500mb

ja kako citam tabelu,i jedno i drugo je 15 km pretplata???a mozda sam ja samo malo glup :)

FLEX I FLAT možeš uzeti u svakom paketu zavisno od toga dal zoveš više u Mtel mreži ili i u Bih.

Što se tiče ove tabele izgleda da su tu pogriješili jer nema šanse da u tom paketu za 15km imaš 60min, 100sms i 500mb jer kad to sabereš pojedinačno dodje te 20 + pdv. Dakle za 15 imaš samo 60min + 100 sms.

Kad pogledaš ovo jasno ti je koliko šta pojedinačno košta http://www.mtel.ba/article/1198
a ovdje je pregled komplet paketa http://www.mtel.ba/moj-mix/

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 21:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
Vidiš da kada pređeš mišem iznad 60min, 100sms i 500mb označi mix 20km. A samo je ovaj prvi red 15km a to je 60min 100 sms. Meni samo nisu jasne ove dalje opcije. Kada pređem mišem preko 60min i 250 sms i ove sljedeće 100min 100sms ne označi se kojoj tarifi pripada. I tako još mnogo stavki u tabeli. A mamu im lopovsku, što ukinuše one obične l, xl, xxl pakete, meni smart l skup, izađe skoro 30 maraka, a ovako sam 23 plaćao, a ovaj miks će biti deranje sa 60+1s intervalom.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 21:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

definitivno opcija 200min - 100 sms - 500 mb...je za mene optimalna...videcemo,dok izadju cijene tlefona..pa cu razmisliti o prelasku

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

i ne kontam kako će se sad odnositi prema onima koju su npr kupili telefone i potpisali ugovor sa prijašnjim uslovima. Kako te sad mogu natjerati da prelaziš na manje povoljnu opciju ako si potpisao npr na L 2 godine.
Isto tako rekoše mi da će korisnici sami morati odlučiti hoće li na Mix ili Smart, sve se bojim da će svi htjeti, moći stići da se opet zajebavaju sa papirologijom. Sjećate se onih pretplata prije ovih L-XXL. Masa ljudi je ostalo na starim da nije imalo ni pojma da su se promijenile.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 21:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
Vjerovatno te i ne mogu natjerati, osim ako ima nešto sitnim slovima u ugovoru. A možda nas neće ni dirati, možda samo ta opcija neće biti dostupna za nove korisnike. Da li je iko dobio obavještenje da mora izabrati novi paket?

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 21:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije još ali kako sam čuo moraće se izjasniti od sljedeće sedmice. Samim tim što više nema na sajtu ponude pretplata M-XXL znači da su je pokopali za sva vremena.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 269  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]