Da vam ispričam jedan događaj iz Švedske dok sam još bio klinac, sve je 101% istina, bez preuveličavanja.
Došao komšija kod nas i pitao imamo li mi slučajno pumpu za bicikl, njegova se pokvarila, mama otvorila, kaže u autu nam je, kada tada dođe sa posla donijeće sin tebi (ja) za nekih pola sata-sat kod njega u garažu, tu će biti on. Inače dobar je čovjek, nekih 30-35 godina. Tata kasnio i dođe on, uzmem ja pumpu i odem do komšije. Kasnio sam ja nekih 2 i po sata, pošto sam u međuvremenu jeo. Uđem ja u garažu, vidim nema nikoga, zovem ja njega, niko se ne javlja. Postojao je prolaz iz garaže u kuću i vidim vrata zaključana ali sa moje strane, otključam ja i uđem, ključ bio u bravi.
Idem ja prema dnevnom boravku, kad tamo se čuje nešto, neko galami, kontam ja on gleda neki film. Uđem ja, kad ono šok - komšija zavezan za krevet ljubavnim lisicama a žena ga, khm.. oralno obrađuje..

Ja se prepao, šta ću, nisam uopšte znao za te stvari, mislio ona ga muči ja se maksimalno prepao. Ispadne meni pumpa, ostao bez daha i nekako u međuvremenu navuče ona na njega neki peškir (ona ostala gola, ne znam što

), oni isto smeteni, kad skontaše skontaše, nema ključa od lisica!

Šta je dalje bilo ja nisam znao, jer sam im brzo predao pumpu i pobjegao kući, što je najgore dok sam trčao iz kuće polomim im 2 vrtna patuljka u dvorištu.
Vide kući da sam se ja prepao i ispričam im ja, pitam ja tatu šta je to, što je komšinica zarobila komšiju, on meni reče da su se igrali, da ona njega voli i da je to iz ljubavi. I još neko vrijeme mi nije bilo jasno to, nekoga "zarobiti zbog ljubavi", ali sam nakon nekog vremena skontao o čemu se radilo.

Komšije su onda bile nazvale tatu, riješiše oni to nekako i toj epizodi dođe kraj.
Danas je sve normalno, više nikada nismo prozborili o tome, međutim ovaj put obavezno pozvonim, kod koga god da idem.

Padoh sa stolice od smijeha.