banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 21:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Zacarana kuca
PostPoslato: 17 Mar 2004, 18:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Sinoc ga gledao!
Na jednu sam se scenu do suza ismijao:
Dolazi Eddy Marfy kod 'kipova' i pita "Where is the key?", a oni pjevaaju "Where is the key? Where is the key? Where is the key?"!! :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2004, 20:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Jan 2003, 12:54
meni se film ne svidja,nekao vec vidjena prica
cak se nisam ni nasmijala,ne znam...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2004, 09:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
nesto najgluplje sto sam ikad gledao. prije 2-3 mjeseca uzeo sam ga na divx-u i nakon 20 minuta gledanja uvidio sam sve cari dugmeta "turn off". strasno efikasno i korisno.

:drinking:

Vrh

Tema posta: :)
PostPoslato: 22 Mar 2004, 12:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
Niste mi pomogli da odlucim da li da ga gledam ili ne... ajd nek neko napise radnju...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2004, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Dodje Edi i njegova zena i dvoje dece u neku ogromnu kucu is ad ih tu ganjaju raznorazne utvare.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2004, 18:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Film je glup za medalju ... najgore investirane 3 marke u mom zivotu :)

Jedina scena koja je malko .. al samo malko smijesna je ova koju je flash gore naveo .. sve ostalo ... blaaaahh loshe :)

Gimli .. bolje baci 3 marke u Vrbas nego da ih za ovaj film .... ali opet to je moje licno misljenje :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2004, 19:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2003, 23:13
Da, kipovi su ok... Ali film je davez i po. Umalo sam zaspala :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2004, 20:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Evo radnje:
Sa Edijem Marfijem u glavnoj ulozi, ova otkačena zabava poharala je sve bioskopske blagajne širom Amerike. Dosadašnji box office iznosi 75 miliona dolara. Nakon Pirata sa Cariba (The Pirates of The Carrebean, 2003) ovo je nova popularna igra iz Diznijevog zabavnog parka pretvorena u holivudski super hit.

Edi Marfi igra Džima Eversa , sposobnog trgovca nekretninama, koji nalazi jedan stari zamak iz 19. vijeka i u njemu vidi odličnu zaradu. Pozvan je na večeru da bi sa vlasnikom ku}e porazgovaro o kupovini. Jedan od uslova dolaska je da povede i svoju porodicu. kada se yatekne u kući sa porodicom, shvati da oronuli zamak uopšte nije napušten. Naprotiv, poprilično je pun- u njemu živi, ni manje, ni više, već 999 duhova, ne naročito dobornamjernih.
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2004, 23:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ovaj film me nakon gledanja trailera uopšte nije privlačio i nisam ga namjeravao gledati, a pogotovo me ne privlači sad kad vidim vaše komentare.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2004, 16:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
Ovaj film me nakon gledanja trailera uopšte nije privlačio i nisam ga namjeravao gledati, a pogotovo me ne privlači sad kad vidim vaše komentare.

Kao sto rekoh Vader, bolje baci 3 marke u vrbas nego sto ces ih dati za ovaj film ... :))

Uopste me ne iznenadjuje da su ameri poludili za ovim filmom ..... ovakve retardirane komedije mogu proci samo kod njih ...

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta: :)
PostPoslato: 24 Mar 2004, 13:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
hehe, ja fino kazem talicnom da je dobar film i nagovorim ga da ga iznajmim i nisam u nikakvom gubitku kakav god bio fiolm.. :):):)

Vrh

Tema posta: Re: :)
PostPoslato: 24 Mar 2004, 13:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

LotR-Gimli je napisao:
hehe, ja fino kazem talicnom da je dobar film i nagovorim ga da ga iznajmim i nisam u nikakvom gubitku kakav god bio fiolm.. :):):)

Podla taktika .... medjutim jako efikasna, mogao bih je i ja oprobati ubuduce :))))

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2004, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
ja sam cuo da je film nominovan za zlatnu malinu, a sama nominacija dovoljno govori o kvalitetu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Mar 2004, 20:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

A sto je vama taj film toliko glup?

SiCkNeSS je napisao:
nesto najgluplje sto sam ikad gledao. prije 2-3 mjeseca uzeo sam ga na divx-u i nakon 20 minuta gledanja uvidio sam sve cari dugmeta "turn off". strasno efikasno i korisno.

V@nja je napisao:
najgore investirane 3 marke u mom zivotu
Gimli .. bolje baci 3 marke u Vrbas nego da ih za ovaj film

Da dalje ne 'quotujem'...

E sad ovako:
SiCkNeSS, ne budi toliko paranoican... najgluplje sto si gledao.. CCC... Nemoj da lazes! Nije toliko glupo... a pogotovo nije najgluplje sto si gledao (onda si sigurno malo toga gledao)!!!

V@nja, od bacenih 3 marke neces nista dobiti...

Toliko zasad!

Poslednji put menjao FLASH dana 09 Apr 2004, 13:24, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2004, 20:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A sto nebi bio glup!? Koji segment filma po tebi zavredjuje imalo paznje? Mislim ... zar uloge komedija nisu da nasmiju covjeka? Ja u tom filmu ne nadje nijedne scene osim gore navedene koja bi me mogla nasmijati ... Ili je ipak problem u meni?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Apr 2004, 16:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
ajde ajde, mali ne prdi. za svog zivota nagledao sam se svega i svacega, te se prema tome osjecam itekako kompetentnim da donosim ovakve zakljucke. film mozda nije bukvalno najgluplji koji sam gledao, ali je zasigurno u vrhu te liste budalestina koje sam vario.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]