banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 19:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Jun 2012, 12:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
To je za JNA a nasi su prodavali cigle.Gledao sam intervju pokojnog Ckalje gdje je o tome pricao jer ih je i on prodavao.Zato ako vam na Gradskom mostu neko pokusa prodati ciglu zvjezdas je garant... ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 08:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Muslin vs Lukić - nova epizoda...

Pre više od godinu dana sukob Vladana Lukića i Slavoljuba Muslina punio novinske stupce. Danas trener Krasnodara kaže da bi bio zabrinut da ga je predsednik Zvezde hvalio.

Podsetimo inicijelna kapisla bila je izjava Slavoljuba Muslina da hapšenje Dragana Džajića pokazuje da je bio u pravu kada je otišao sa "Marakane".

"Nemam dokaze, ali sam bio u pravu kada sam otišao. Nisam se slagao sa politikom vođenja kluba", poručio je tada nekadašnji trener Zvezde, koji je klub za koji je igrao, vodio u dva mandata.

To je izazvalo žestoke reakcije. Oglasio se tada Vladan Lukić.

"Ko je Muslin da priča o Džajiću? Ovakve situacije pokažu karakter nekih ljudi. To vam je kao kad poplava izbaci pacove na površinu. Muslin je polusvet", rekao je tada Lukić.

U današnjem "Sportskom žurnalu" Muslin priča o svom boravku na klupi Krasnodara sa kojim je lako opstao u prvoj sezoni u ruskoj eliti, a osvrnuo se i na Lukićeve reči.

"Kad vam polusvet kaže da se polusvet, za mene je to veliki kompliment. Da me je Lukić hvalio, zabrinuo bih se. Ovako...", jasna je poruka Muslina, koji je često u trenerskim krizama Zvezde, pre Prosinečkog spominjan kao rešenje za klupu na "Marakani".

Ovo je najveci gospodin koji je sjedio na klupi Zvezde u poslednjih 15-20 godina.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 08:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sportski zurnal su bas novine za citiranje tekstova o Zvezdi :roll:

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 13:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Citiraj:
Vladan Lukić srpski vitez!

Organizacija SVEBOR izabrala čelnika FK Crvena zvezda za svog počasnog predsednika!? "Zadužio je Srbiju i srpski narod", kažu predstavnici SVEBOR-a.Vodeći ljudi Srpske veštine borenja (SVEBOR) došli su u Ljutice Bogdana da predsedniku FK Crvena zvezda uruče specijalno priznanje i da mu saopšte da je izabran za počasnog predsednika te organizacije.

Priznanje - takozvana gramata - uručena mu je "za zasluge u borbi za slavu srpskog sporta", obrazložili su predstavnici SVEBOR-a, a preneto na sajtu Zvezde.

"Veoma sam počastvovan, pre svega kao veliki tradicionalista. Svestan sam da idemo u korak sa Evropom i svetom, ali smatram da bismo izgubili težinu ako bismo zaboravili kako smo nastali kao klub, šta je to činilo Crvenu zvezdu kao veliki klub, što je svakako čini i danas. Ovo što vi radite ima dosta sličnosti sa nama, tako da imamo dosta toga zajedničkog", izjavio je Lukić.

Vitez SVEBOR-a Zoran Anđić je istakao da je Lukić veliki sportista, a pre svega veliki čovek.

"Došli smo da predamo naše najviše priznanje Vladanu Lukiću, velikom sportisti i pre svega čoveku, koji se jedini od naših sportista vratio u domovinu da je brani za vreme NATO bombardovanja. Zato smo ga i izabrali za nešeg počasnog predsednika, zbog svih njegovih velikih zasluga za naš narod, Srbiju i naravno Crvenu zvezdu, jedan od stubova srpstva", rekao je Anđić

Pored gramate, predstavnici SVEBOR-a su Lukiću uručili i "Bukvicu", svojevrsnu naslednu člansku kartu sa jasnim porukama o poštovanju svoje zemlje i moralnih načela, kao i knjigu o misiji i aktivnostima SVEBOR-a.

Koliko se jos klubova moze pohvaliti sa tim da im je predsednik pravi pravcati vitez :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 13:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
e cigani moze jedno pitanje :D

sjeca li se ko bojana djordjica dok je igrao za zvezdu,interesuje me kako se pokazao,kako je igrao?

ja se samo sjecam da je igrao neko vrijeme i nista vise

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobar je Djordjic bio, onaj go protiv Odenzea(cini mi se) pokazuje da zna fudbala.
Kasnije je isto davao neke izjave kako je Ciganstura, a kao igrac mi je ostao u lijepom sjecanju.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 13:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Dobar je Djordjic bio, onaj go protiv Odenzea(cini mi se) pokazuje da zna fudbala.
Kasnije je isto davao neke izjave kako je Ciganstura, a kao igrac mi je ostao u lijepom sjecanju.

pa i jeste cigan i bas voli zvezdu

inace,jedan od najvecih talenata u svedskom fudbalu,igrao malo i u mancesteru sto dovoljno govori o kvalitetu.

trenutno radi kao strucni konsultant na prenosima utakmica

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 13:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wgKQanOLm5k[/youtube]

Jest Odense, go je na 4:50. Dok je ga Ferguson snimio i doveo u UTD dovoljno govori o talentu, sto ga nije pretvorio u jacu karijeru to je do njega.
Sad sam se sjetio i da je bila ona prica dok je bio u drugoj ligi Engleske da igra za neku suludo malu cifru i da mu saigraci daju pare za benzin tako nesto, ali je kasnije demantovao.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 14:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ma to je provalio neki igrac iz engleske,ne mogu se sjetiti ko.

ma naklepao se on para,bio je i sampion sa aik prije nekoliko godina

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 18:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Djordjic je igrao za Blekpul, unistio je karijeru nekim ishitrenim potezima

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 13:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Realan dug iznosio je između 45 i 50 miliona evra

Citat Lukica iz intervjua sa zvanicnog sajta http://www.crvenazvezdafk.com/vladan-lu ... ontent.htm.
Ja stvarno ne mogu da vjerujem da neko moze biti ovoliko drzak i praviti budalama milione ljudi koji su uz Zvezdu.
One mudonje sto su tjerale Piksija i tako pokazale koliki su Cigani bolje da su se pozabavile sa aktuelnim rukovodstvom.
Onolike bljuvotine kakve je izgovorio za RSB i Mondo normalan covjek ne moze da proguta. Kako je Kristic dosao izmedju ostalog zato sto je bio vjernik, kako je Adzic otisao zato sto je doveo Evandra i Borhu a oni nisu donijeli rezultat.
Robija volim kao rod rodjeni i sigurno nema veceg idolopoklonika od mene, ali kad bi cijena Lukicevog odlaska bio i Robijev potpisao bi bez ijedne sekunde samo da ovo govedo vise ne bude u klubu.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 13:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
90% Звездаша не воли Лукића. Од тога, 50% га не подноси, а 40 % мисли да лоше ради свој посао. И Цигани га сматрају нужним злом.

И пази сад, избори за предсједника. Да се било које друго звездашко име пријавило за предсједника, добило би Лукића. Било ко од дежурних филозофа, од Дулета Савића и ветерана до некога из бизниса.

И нико се не пријави.

Зато смо ми прави српски клуб. 8) Срби воле да теоретишу како треба, имају сјајне идеје, а кад треба то спровести у дјело, одустају.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 13:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Upravo, niko od tih dezurnih pljuvaca nije hteo da se kandiduje, zato treba ispostovati Lukica ma koliki seljak bio, jer jedini zeli da se prihvati posla u klubu

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 13:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Isto radi i njgov brat blizanac iz partizana, doveo neke popularne grobare da budu treneri i sportski direktori, samo da bi smirio jug

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 13:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I sa tom teorijom me on ubija, ne morate vi ovde jos so na ranu stavljati :) To sto nema protivkandidata je dokaz da je klub u istoj ili vecoj gabuli nego kad je dolazio tako da to i nije neki argument, a i stvarno mislim da on ode da se Zvezda ne bi ugasila, stao bi Skundric ili neko na celo pa udarao dalje, ako nas opstanak zavisi od tog koliko dugo Lukic nece imati protivkandidata onda bolje da se odmah ugasimo nego da nas on drzi na aparatima.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 15:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Sir Vladan Lukic,grof od sopota,vitez vesicevsko-ds-ovskog reda.Kakav idiot,strasan idiot.Sto je najgore ima podrsku fabrike ultrasa.Oni cemu jebati majku tek kad ode i kad neki novi presednik saopsti da se dug udvostrucio za vrijeme vladanja pomenutog.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 15:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
https://p.twimg.com/Auwy4lYCIAASmZL.jpg Jos ko dete on je bio tu :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 17:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Babalj potpisao, 2+1 godina. Opet ti "kratki" ugovori, zar ne mogu potpisati ugovor sa igracem na 4-5 godina?! Ovako ako pokaze da je dobar igrac sledece godine ostace mu jos godina ugovora i nasi ce ga morati prodati cisto da uzmu bilo sta kesha, tako sa svim igracima..

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 19:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odakle nam pare crni ziri, a i gde si video da kod nas stranac ostane duze od 2 godine ako je dobar

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 20:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Pa ako se pokaze u prvoj polusezoni lako je produziti ugovor :wink: . Vidim da ga Austalijanci hvale, hajd da vidimo kakav ce u stvari biti....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]