banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 00:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 78 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

History Channel vs Viasat History
Vise gledam History Channel 60%  60%  [ 21 ]
Vise gledam Viasat History 29%  29%  [ 10 ]
Ne gledam ni jedan od kanala 11%  11%  [ 4 ]
Ukupno glasova : 35
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Maj 2012, 22:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2005, 13:15
[quote="alkibijad"]ja sam tek skoro dobio taj kanal.al mi je na dnu liste pa nikako da dodjem do njega...na Historiju 40% vremena reklame,znam svaku napamet,smorise malo reci....da ne govorim o onim emisijama o vanzemaljcima...smorise i sa perl harborom...
pawn stars i mud men su meni najjaci,iako nemaju veze sa istorijom...[/quote]

Drugar, i sa tobom se slazem u potpunosti. Pawn Stars je interesantna emisija, a mud men su prejaki likovi. Ali imaju veze sa istorijom , kako nemaju, emisije su pune svakojakih istorijskih predmeta i podataka.
Ona emisija o istocnom frontu ruske produkcije je bila fantasticna, vidi se da nije americka bljuvotina.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 23:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Lovac je napisao:
alkibijad je napisao:
ja sam tek skoro dobio taj kanal.al mi je na dnu liste pa nikako da dodjem do njega...na Historiju 40% vremena reklame,znam svaku napamet,smorise malo reci....da ne govorim o onim emisijama o vanzemaljcima...smorise i sa perl harborom...
pawn stars i mud men su meni najjaci,iako nemaju veze sa istorijom...

Drugar, i sa tobom se slazem u potpunosti. Pawn Stars je interesantna emisija, a mud men su prejaki likovi. Ali imaju veze sa istorijom , kako nemaju, emisije su pune svakojakih istorijskih predmeta i podataka.
Ona emisija o istocnom frontu ruske produkcije je bila fantasticna, vidi se da nije americka bljuvotina.

to da nema veze sa istorijom to stoji...u stvari koja emisija na historiju ima veze sa istorijom?imas drvosjece,vozace kamiona,lovce na vanzemaljce,rudare u rudniku uglja....
mud men mi je prejaka zbog zajebancija onih budala.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
History gledam ponekad, ovaj drugi ne znam ni da li imam u programima.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 10:45 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Gledam više History. Zašto? Zato što emisije koje se bave istorijom nude više o onom dijelu istorije koji mene zanima,od antike do srednjeg vijeka. Na VH ima previše meni neinteresantnih emisija o periodu od 1700-1900 koji meni baš i nije interesantan.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 11:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
Viasat History bar ima veze sa istorijom i od kad su ga pustili gledam ga najvise od ostalih kanala(izuzev sportskih)

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 11:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Nov 2006, 19:20
alkibijad je napisao:
Lovac je napisao:
alkibijad je napisao:
ja sam tek skoro dobio taj kanal.al mi je na dnu liste pa nikako da dodjem do njega...na Historiju 40% vremena reklame,znam svaku napamet,smorise malo reci....da ne govorim o onim emisijama o vanzemaljcima...smorise i sa perl harborom...
pawn stars i mud men su meni najjaci,iako nemaju veze sa istorijom...

to da nema veze sa istorijom to stoji...u stvari koja emisija na historiju ima veze sa istorijom?imas drvosjece,vozace kamiona,lovce na vanzemaljce,rudare u rudniku uglja....
mud men mi je prejaka zbog zajebancija onih budala.

Na History se citav taj skup emisija koje pominjete zove MADE EVERY DAY! Po meni oba kanala imaju dobre emisije, mada zaista smaraju najave na History, cak toliko da odvracaju od gledanja, za razliku od Viasat H. gdje se emisija gleda bez prekida.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 13:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

To sam primjetio kod Viasatovih kanala koje imamo, prava rasna kablovska televizija, bez reklama i zajebancija, samo program. Vrlo, vrlo malo najave. A to sto je made every day, marketinska zvaka da nam podvale komercijalno uspjesne programe na kanal o istoriji. Mada, volim pogledati one shabane mochvarske, jaki su likovi. Uprkos sveprisutnoj americkoj brutalnosti. To sam primjetio, sve americke televizije sto imamo cisti teror, rukanje i unistavanje. Bila emisija na national geographicu o njivama, taman kad sam pomislio fin opusten dokumentarac, ukaze se kombajn sa imenom Terminator koji kupusa majku zemlju.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 13:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nego, perfektna satira i parodija o History-u:

http://www.southparkstudios.com/full-ep ... anksgiving

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 22:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
te shabane mocvarske sto spominjes, to su Englezi :)
inace, dok nisu poceli sa IRT i slicnim emisijama, sve su bile vezane za istoriju

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 16:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Vezane za istoriju i uglavnom WW2. Prica se po wikipediji da je History kad je bio History Channel, ljudi su ga od milja prozvali Hitler Channel ("H"). Valjda su u americi odvojili taj dio programa na poseban kanal koji se zove Military History, ali nisam provjeravao.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 16:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Avg 2010, 21:51
Ja na history-u najvise gledam kamiondzije, zalagaonicu, borbe za skladista a ovo ostalno zavisno od raspolozenja ...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 17:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

u vrijeme kad sam ja pocinjao da gledam History, vise dokumentaraca o WW2 je bilo na NatGeo nego na Historyu
ono sto me je privuklo bile su emisije o antickim vremenima, Rimskom carstvu, dinosaurima, Napoleonskim ratovima, o Rusiji od A do Z, serijal Universe, Classified i tome slicni, i ostale emisije, kao i WW2 naravno :D
kad su krenuli sa uvodjenjem IRT, drvosjeca, tunelasa, i sl. tu sam vec poceo da smanjujem minutazu :)
mada Pawn shopi Mud men su ok, jer se bar vezu za istoriju

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2012, 11:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Cam Li i matori bogovi.... :headbang:

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 08:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2011, 23:46
Gamer je napisao:
Ja na history-u najvise gledam kamiondzije, zalagaonicu, borbe za skladista a ovo ostalno zavisno od raspolozenja ...

Потписујем :D

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 14:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
krol2 je napisao:

Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

krol2 je napisao:

kakve su to lopine,vataju ljude u vegasu kojima brzo treba kes da prokockaju :)

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 00:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

nisu oni krivi sto su ljudi zavisni od kocke :)

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 00:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ma kao vataju i one sto ih zene tjeraju da se rijese kolekcije transformers igracaka,koji u vegasu oce na brzinu da ozene ravu...itd...itd...ko banke su posluju na tudjoj nesreci,al bez obzira zabavni su za gledati :)

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 12:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Da i ja dam moje skromno mšljenje, Zoka i ostali znaju koliko sam se ja radovao prije 3 godine kada su uveli History čanel. Pa koliko sam samo otvorio tema o raznim temama i inforacijama koje sam na njemu čuo i vidiio.

Međutim s vremenom počeli su opasno smarati sa emsijama, koje nemaju veze sa istorijom. Vjerujem da je njihov hljeb sa sedam kora i glava je uvijek u torbi, ali to su emisije za Discovery.

Sada kada sam na digitali dobio ovaj "novi History" više ga gledam. Odakle je ovaj novi kanal?

Inače Ameri su sjebali program i na NG, a da ne spominjem kako te televizije jedna drugoj otimaju kompetencije.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 12:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
Баби Папушка je napisao:
Sada kada sam na digitali dobio ovaj "novi History" više ga gledam. Odakle je ovaj novi kanal?

http://en.wikipedia.org/wiki/Viasat

http://en.wikipedia.org/wiki/Viasat_History

Poslednji put menjao corttex dana 03 Jun 2012, 12:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 78 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]