apokalipto je napisao:
Poruka za Tomu dakle glasi: OK je što nećeš da ti damo nešto crkavice u zamenu za Kosovo, ali, kad već trguješ, moraš da znaš šta imaš. Dakle, Kosovo možemo da ti uzmemo kad hoćemo, možemo da ti pobijemo sve Srbe a možemo i da ti ih pošaljemo na traktorima i sa kesama u rukama da ih ti hraniš. Kad sve dobro odmeriš, mi ti pare nudimo za ništa, odnosno samo zato da mi ne upotrebljavamo silu na KosovuDrugi momenat prolivanja krvi na Kosovu takođe je jednostavan: učinili su to da bi videli kako će Nikolić da reaguje.Ako im uzvrati oštrom porukom, toliko će se potresti da će da umru od smeha. Jer oni, jednako kao i on, znaju iz koliko prazne puške preti i još bolje znaju koliko je Srba danas spremno da za Kosovo umre. Uostalom, redovno rade istraživanja po Srbiji o odnosu Srba prema Kosovu, i nekako je redovno poslednje pitanje u tim upitnicima baš to: „Da li ste spremni da umrete za Kosovo“. Treba li da kažem da, kad vide odgovore na to pitanje, ostale i ne čitaju.i ovo zadnje podvuceno je istina kad sam bio u Bg-u po prici prema Kosovu vlada neka vrsta ravnodusnosti imao sam osjecaj da vecina njih bi se kutarisala Kosova kad bi im ovi iz EU obecali povecanje plata po 15-20 hiljada dinara -.-...kao da se polako privikavaju da tamo na Kosovu postoji neka "drzava" ne naglo al mic po mic prihvataju stanje takvo kakvo je....
Sve tačno. Kad bi izbilo sranje na Kosovu kojim slučajem hiljade izbjeglica bi se slilo u Srbiju, nisu zbrinuli još one od 99te a kakvo bi sranje tak nastalo sa novim gladušima...drugo, kad bi se oglasila mobilizacija, mogli bi regrute da opreme motkama, kamenjem i praćkama pošto nemaju drugo. I to one koje koji se ne bi pridružili braći u patriotskim jedinicama u zapadnoj Evropi....treće, i najvećoj budali je savršeno jasno da je Srbiji bolje bez divlje teritorije sa milonima Ćifši i šakom Srba koja i da se vrati bi bila uzrok konstantnih problema i trošenja para na policiju i vojsku, nismo mi Izrael ni Jevreji da možemo prcati komšiluk a da nas niko ne smije dirati. Ende