banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Jul 2025, 19:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 675 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 34  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Maj 2012, 18:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2012, 12:52
Predrasude su gadna stvar, pa tako i u slucaju Gimnazije :)

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 22:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
Naravno da je sprdnja od skole.
Svako ko kaze suprotno laze :D

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 23:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Bingolina, mozda je buraz veci kapacitet od tebe? :p :D

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 06:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2012, 12:52
Moguce :) Ustvari, vrlo vjerovatno da jeste, samo je on preveliki gotovan da bi se smarao u Gimnaziji...bolje ETS i prst u uvo ;)

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 09:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2012, 07:51
Naravno da je bolja ETS,svako razuman ce upisati ETS pored gimnazije... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 09:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Slazem se da je ETS lagana, ali je meni zao sto je nepravedno spusten kriterijum u skoli koja npr. ima isti fond casova matematike kao i gimnazija. I ipak, afiniteti su razliciti. ;) Tako da se ti mozda ne bi snasla u ETS, a buraz ne bi u gimnaziji.
Eh, meni je to jedan od najljepsih perioda zivota. A bila sam i jedan od najboljih ucenika :D

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 10:03 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Bogami, meni prve svije godine u Elektro uopšte nisu bile lagane. Trebalo je tu podosta raditi.
U Elektro dobra raja, ali nema žena. :D
Žao mi je zbog šefa.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 10:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Erazmo Roterdamski je napisao:
Bogami, meni prve svije godine u Elektro uopšte nisu bile lagane. Trebalo je tu podosta raditi.
U Elektro dobra raja, ali nema žena. :D
Žao mi je zbog šefa.

Потписујем овај пост од ријечи до ријечи. :D

Ал морам признати да сам само 2 пута јео сендвиче код шефа и рек'о да у животу ту више нећу јести. :) Јебига не волим оне саламе подригуше.

А гимназија је мени баш некако школа... :roll: Шта ја знам.Људи пукли од учења.Знам много људи рецимо из моје генерације који иду тамо и можда 10% их је нормално.Ово све сишло с мозга.Кад пролазим тамо крај булевара тачно се види да су гимназијалци.Изгледају јааако изгубљено.

Мој утисак,да се нико не увриједи! :)

И наравно част изузетцима.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 10:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
10% normalnih u Gimnaziji :D Genijalno :)

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 10:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Caplar je napisao:
А гимназија је мени баш некако школа... :roll: Шта ја знам.Људи пукли од учења.Знам много људи рецимо из моје генерације који иду тамо и можда 10% их је нормално.Ово све сишло с мозга.Кад пролазим тамо крај булевара тачно се види да су гимназијалци.Изгледају јааако изгубљено.

Мој утисак,да се нико не увриједи! :)

И наравно част изузетцима.

Ja sam išao u Gimnaziju i moram ti reći da mi je teško ostati neuvrijeđen na ovakav komentar. Nije mi jasno kako se na nekome može vidjeti da je iz Gimnazije i kako to izgledaju izgubljeno?

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 11:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

А брате они гикови са цвикама,кратким хлачама,сјебаном косом,који,кад прођеш крај њих у већини случајева причају о некој игрици или о математици. :D

Ти си изузетак и ћао. :D

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 11:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Placem :lol: Jos, jos, vicu Gimnazijalci :D

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 11:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Caplar je napisao:
А брате они гикови са цвикама,кратким хлачама,сјебаном косом,који,кад прођеш крај њих у већини случајева причају о некој игрици или о математици. :D

Joj pa takvih likova ima svugdje, pogotovo u periodu kad si u srednjoj školi, mislim ovih što pričaju o igricama... :lol:

A ti si možda vidio ove sa IB-a, oni su posebna vrsta Gimnazijalaca, od njih čak i ja zazirem... :D

Inače ja ništa loše ne vidim u pričanju o matematici i nauci uopšte. Recimo mnogo mi je prijatnije sjediti i pričati sa nekim iz Gimnazije, jednostavno je spektar tema o kojim možete da pričate poprilično velik, od najbanalnijih do najozbiljnijih rasprava. Govorim ovo iz iskustva jer sam se na početku Gimnazije družio sa ljudima kojima je vrh priče bio koliko si popio, kakva je riba prošla pored kafića i koliko je obrtaja navukao na svom Keewayu... :?

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 11:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I sad se opet vracamo na to kako je mnogo bolje pricati sa nekim iz Gimnazije nego sa ljudima iz drugih skola jer ljudi iz Gimn. ah zaboga ima siri spektar tema o kojima se moze pricati sa njima.
Ma daaaaj........
Poznajem mnogo gimnazijalaca i nisu nista bolji niti pametniji od ljudi iz drugih skola.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 11:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Stratovarius je napisao:
I sad se opet vracamo na to kako je mnogo bolje pricati sa nekim iz Gimnazije nego sa ljudima iz drugih skola jer ljudi iz Gimn. ah zaboga ima siri spektar tema o kojima se moze pricati sa njima.
Ma daaaaj........
Poznajem mnogo gimnazijalaca i nisu nista bolji niti pametniji od ljudi iz drugih skola.

Naravno, poznajem ih i ja, ima debila koje očima ne mogu smisliti. Izvinjavam se pošto sam poredio ljude sa kojima sam se družio i sa kojima se družim, nisam imao namjeru da ikog uvrijedim ili obezvrijedim.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 11:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ја говорим за своја искуства.Класични они умишљени паметњаковићи који проводе 5 сати над књигом и 5 сати над вовом и мисле да су најинтелигентније особе на свијету,а на тебе гледају као на нижу расу,а не контају да су јако дебилни.Да не спомињем шта се деси кад се препану за своју гузицу.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 11:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja se ne sjećam da je iko provodio 5 sati nad knjigom, ja prvi nisam... :lol:
Al' znam na kakve tipove misliš, to često nema veze sa Gimnazijom, samo su oni nadobudni i naduvani sami od sebe...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 11:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Па да али мораш признати да их највише има у гимназији. :wink:
Код мене у разреду један.Сви му се шлихтају као овај задатак ово оно,једном је показао своје лице,наравно сви су то игнорисали,а ја га сад шпрдам кад год могу. :)

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 11:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jest, to je istina, najviše nadobudnih ima u Gimnaziji al' može nam se kad su svi ostali šljam... :P
Šalim se naravno, imaju ljudi iz Gimnazije nekad tu dozu naduvanosti, nekad s pravom, nekad ne...

A što se tiče takvih tipova imao sam i ja jednom slično iskustvo. Jedan lik, stariji godinu od mene bio dobar sa računarima, znao fore i mi jednom na INOST-u i on blokira stranice na netu preko notepada, vidio čovjek foru i ja ga pitam da mi objasni, interesovalo me baš, htio da iskoristim kasnije. Idiot mi odgovori najgorim mogućim tonom, "Imaš Google, traži sam!". Ja pogledam i rek'o, "De objasni mi, to ti je 5 sekundi, nisam to vidio ranije.", a on će ponovo, "Imaš Google, traži sam, ne interesuje me!". Malo reći da mi je došlo da ga spucam nogom. Ja bih uvijek pomogao šta god da mi ljudi zatraže i zato mi ovakve stvari mnogo dižu živce...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 11:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:
Trebao si ga spucati nogom, ko ga jebe.

Sve u svemu zakljucak bi bio otprilike da zavrsio ti Elektro ili Gimnaziju goli si penis bez nekog dobrog fakulteta.
Mada je cinjenica da su ljudi iz Gimnazije mnogo spremniji za faks od nas iz Elektro jer jbg, onaj ko je prolazio nekom solidnom cetvorkom u Gimnaziji je mnogo spremniji od osobe koja je prolazila tom istom cetvorkom u Elektro.

To ce vjerovatno uvijek biti tako mada je i Gimnazija iz godine u godinu sve gora i gora po nivou znanja.
Prica mi stara koja je nekad isla u tu skolu kako je ranije bilo mnogo teze a i ima tu istine jer sada kada vidim ko sve ide u Gimnaziju zeludac mi se prevrne. :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 675 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 34  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]