banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 21:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 113  Sledeća

Ko bi po vama mogao osvojiti Euro 2012?
Njemačka 41%  41%  [ 64 ]
Engleska 9%  9%  [ 14 ]
Španija 21%  21%  [ 33 ]
Francuska 5%  5%  [ 8 ]
Italija 12%  12%  [ 18 ]
Holandija 12%  12%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 156
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Maj 2012, 19:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Jedva čekam da počne takmičenje, sve sam posložio kako treba..

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 14:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://www.tarzanija.com/predstavljanje-holandija/

Sansa da napravi sranje: 5 Taylora :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 14:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Valjda 5 Bartona?

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 14:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Do mene, do mene, do mene. Udri se bekane.

Očajna sezona u Liverupulu. Nije on kriv, ove godine šest Zidana da je igralo u Liverpulu svih šest bi imalo očajnu sezonu.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 14:32 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Prejako ovo za Liverpul :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 15:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Citiraj:
Francuska reprezentacije za EP:

Golmani: Hugo Lloris (Lyon), Steve Mandanda (Marseille), Cedric Carrasso (Bordeaux)

Odbrana: Gael Clichy (Manchester City), Mathieu Debuchy (Lille), Patrice Evra (Manchester United), Laurent Koscielny (Arsenal), Philippe Mexes (Milan), Adil Rami (Valencia), Anthony Reveillere (Lyon)

Veza: Hatem Ben Arfa (Newcastle), Yohan Cabaye (Newcastle), Alou Diarra (Marseille), Yann M'Vila (Rennes), Marvin Martin (Sochaux), Florent Malouda (Chelsea), Blaise Matuidi (PSG), Samir Nasri (Manchester City), Franck Ribery (Bayern)

Napad: Karim Benzema (Real Madrid), Olivier Giroud (Montpellier), Jeremy Menez (PSG), Mathieu Valbuena (Marseille)

Citiraj:
Spisak grčke reprezentacije:

- golmani: Kostas Chalkias (Paok), Michalis Sifakis (Aris), Alexandros Tzorvas (Palermo)
- odbrana: Vasilis Torosidis (Olympiakos), Sokratis Papastathopoulos (Werder Bremen), Avraam Papadopoulos (Olympiakos), Jose Holebas (Olympiakos), Stelios Malezas (Paok), Giorgos Tzavelas (Monaco), Yiannis Maniatis (Olympiakos), Kyriakos Papadopoulos (Schalke)
- vezni red: Giorgos Karagounis (Panathinaikos), Kostas Katsouranis (Panathinaikos), Giorgos Fotakis (Paok), Kostas Fortounis (Kaiserslautern), Yiannis Fetfatzidis (Olympiakos), Sotiris Ninis (Panathinaikos), Grigoris Makos (AEK Atina)
- napadači: Georgios Samaras (Celtic), Dimitris Salpigidis (Paok), Kostas Mitroglou (Atromitos), Nikos Liberopoulos (AEK Atina), Fanis Gekas (Samsunspor).

Citiraj:
Golmani: Manuel Neuer (Bayern), Tim Wiese (Werder Bremen), Ron-Robert Zieler (Hannover)

Odbrambeni: Holger Badstuber (Bayern), Jerome Boateng (Bayern), Benedikt Howedes (Schalke), Mats Hummels (Dortmund), Philipp Lahm (Bayern), Per Mertesacker (Arsenal), Marcel Schmelzer (Dortmund)

Vezni: Lars Bender (Leverkusen), Mario Götze (Dortmund), Ilkay Gündogan (Dortmund), Sami Khedira (Real Madrid), Toni Kroos (Bayern), Mesut Özil (Real Madrid), Bastian Schweinsteiger (Bayern)

Napadači: Mario Gomez (Bayern), Miroslav Klose (Lazio), Thomas Muller (Bayern), Lukas Podolski (Köln), Marco Reus (Mönchengladbach), Andre Schurrle (Leverkusen)

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Citiraj:
Mislio sam na to da je Roben je u padu forme već neko vrijeme, a Snajder čitave sezone, a oni su bili najvažniji šrafovi 2010, zato kontam da neće biti dobri kao tad.

Нешто контам да ће Снајдер доћи одморан на ЕП јер је добар дио сезоне био повређен, а вратио се пред крај и био је сасвим добар. Лоше за Интер, а добро за Тулипане. Хунтелар је имао одличну сезону а сви на њега заборављају.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 19:10 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
ko prenosi kod nas

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 19:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mislim da je nesretni BHT otkupio prava.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 19:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prenosi i Eurosport

Elem

http://www.tarzanija.com/predstavljanje-danska/

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 19:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
I ja mislim BHT 1 i možda RTRS neke utakmice da prenosi. Danas sam dobio odgovor od Arene, kao da još ne znaju da li će otkupiti prava za prenos. Znači ništa od njih.
Vidim najavu na HRT 2 da će raditi prenos svih utakmica, i emisija Oko sokolovo, emisija prije utakmice, i tako nešto još.

Engleska:

Golmani: Džo Hart (Mančester Siti), Robert Grin (Vest Hem), Džek Batland (Birmingem)
Odbrana: Ešli Kol, Džon Teri, Geri Kejhil (Čelsi), Glen Džonson (Liverpul), Fil Džons (Mančester Junajted), Lejton Bejns (Everton), Džolijen Leskot (Mančester Siti), Fil Jagelka (Everton).
Sredina terena: Stiven Džerard, Stjuart Dauning (Liverpul), Frenk Lampard (Čelsi), Skot Parker (Totenhem), Džejms Milner (Mančester Siti), Aleks-Okslejd Čemberlen, Teo Volkot (Arsenal), Ešli Jang (Mančester Junajted).
Napad: Vejn Runi, Deni Velbek (Mančester Junajted), Endi Kerol (Liverpul), Džermejn Defo (Totenhem).

Susjedi:

Golmani: Stipe Pletikosa (Rostov), Branimir Subašić (Monako), Ivan Kelava (Dinamo).
Odbrana: Jurica Buljat (Makabi), Domagoj Vida (Dinamo), Vedran Ćorluka (Leverkuzen), Josip Šimunić (Dinamo), Gordon Šildenfeld (Ajntrajht), Ivan Strinić (Dnjepar), Danijel Pranjić (Bajern).
Sredina terena: Darijo Srna (Šahtjor), Tomislav Dujmović (Saragosa), Ognjen Vukojević (Dinamo Kijev), Ivan Rakitić (Sevilja), Luka Modrić (Totenhem), Ivan Perišić (Borusija Dortmund), Niko Kranjčar (Totenhem), Milan Badelj (Dinamo), Ivo Iličević (Hamburg).
Napad: Ivica Olić (Volfsburg), Nikica Jelavić (Everton), Mario Mandžukić (Volfsburg), Eduardo da Silva (Šahtjor).

Italija:

Golmani: Đanluiđi Bufon (Juventus), Morgan de Sanktis (Napoli), Salvatore Sirigu (PSŽ).
Odbrana: Ignacio Abate (Milan), Federiko Balcareti (Palermo), Andrea Barzalji (Juventus), Leonardo Bonući (Juventus), Đorđo Kjelini (Juventus), Kristijan Mađo (Napoli), Anđelo Ogbona (Torino).
Sredina terena: Daniele De Rosi (Roma), Alesandro Dijamanti (Bolonja), Emanuele Đakerini (Juventus), Klaudio Markizio (Juventus), Rikardo Montolivo (Milan), Tijago Mota (PSŽ), Antonio Noćerino (Milan), Andrea Pirlo (Juventus).
Napadači: Mario Baloteli (Mančester Siti), Fabio Borini (Roma), Antonio Kasano (Milan), Antonio Di Natale (Udineze), Sebastijan Đovinko (Parma)

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 20:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dakle provjerio sam, zvanicno prenose BHT, RTRS. A od "stranih" Eurosport.

Sto se mene tice, hvatam signal direktno iz 'rvacke, tako da znam sta cu gledati.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 21:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

shakal je napisao:

Igrač iz senke: Jon Arne Rise
Bukvalno iz senke. Nakon jednog autogola Liverpul ga je u njegovim kasnim dvadesetim poslao na kaljenje u Romu, a oni u premoćni Fulam. Otprilike tad, nakon bezobraznog šutanja njega iz ekipe zbog jedne greške, Liverpul je počeo svoj slalom ka borbi za deveto mesto sa Noričem. Postoje šanse da ni ne zaigra na ovom prvenstvu što bi bila velika greška jer je poznato da kada on namesti loptu na slobodnjak 40 metara od gola iskoso, samo najhrabriji staju u živi zid, a golman se dere: “Nema zuvanja”. Najveći problem sa ovim igračem je što je Norvežanim i samim tim je logično da ne može da igra za Dansku.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 10:32 
Bič božji
Bič božji

Za Risea je najjače ubjedljivo. :lol:
Jako je i za Lindegarda - 0 Šmajhela :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 12:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.tarzanija.com/evropsko-prven ... e-nemacka/

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 12:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2012, 13:02
Sta je sa svabama, idu sa dva napadaca?

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 12:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

naturlich. Dobra stara 4-4-2

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 12:15 
Bič božji
Bič božji

Misliš da će tako? Ja kontam da će igrati oni 4-3-3. Krinlnih imaju koliko hoće, plus Kloze ili Gomez u sredini.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 12:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vrlo vjerovatno. Gore Klose/Gomez i Podolski a onda u vezni i na krila stavi koga hoces, imaju sirok izbor.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 13:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
shakal je napisao:

Joj koji carevi, svaki dan prvo provjerim Tarzaniju da vidim novu reprezentaciju. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 113  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]