banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 17:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 125  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Maj 2012, 13:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Jancker je napisao:

3:08 :lol: :lol: :lol: :lol: pusa i tebi momče :lol: :lol: :lol:

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2012, 20:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Citiraj:
kako je sve isplanirano da niste svjesni..sve je ovo namjesteno i na kraju je Sloboda ta koja je yebana..Celik i Velez su na Tusnju igrali pod rucnom,iskreno..Sloboda je kupila utakmicu u Gabeli za 75.000 KM,pola tih para je dao Ibrakovic..U Mostaru ( Velez ) Ibrakovica ne voli niko jer im je pravo zayebao klub kad je bio trener dovodjenjem svojih 10-tak igraca i njihovim forsiranjem,gdje god je on bio je i npr. Adin Dzafic..Gabela je kupila utakmicu u Mostaru danas,to je sigurno,za manje pare nego sto su prodali Slobodi tako da je Sloboda i na tom polju popusila fakticki..Nemam nista protiv Slobode ni protiv bilo koje ekipe u ligi,al ovo danas sto je Sloboda pokazala u I.Sarajevu je smijesno..pravo smijesno..vratice se Sloboda na godinu opet,u to ne sumnjam,mora se puno stvari popravit u samom gradu,pa onda u klubu..a to sto Fukare imaju nesto protiv Veleza sto je pustio danas,samo se sjetite kad je vasa Sloboda izbacila Velez iz lige prije nekoliko godina..mozete sad pricat kako izmisljam za pare,za cifru,za Gosk,za Velez,za sve ovo,al nije tako..Zeljeznicar je danas pustio Leotaru jer te dvije ekipe imaju najbolje odnose u ligi,i to se raspitajte..Zeljini igraci su bili na odmoru poslije Kozare u Dubrovniku 3 dana,a sta mislite ko im je to platio???? nasa liga je smijesna,al nije jedina u kojoj se utakmice dogovaraju..sretno..

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2012, 22:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Najlakse je PJENITI "ovo je sve namjesteno, blablabla" - ali treba se brate pogledati u ogledalo.

Sloboda je CIJELU SEZONU posle Kozare NAJGORA ekipa. Zajebi ti tradiciju - taj klub nema ni upravu, ni navijace, ni igrace.

Sloboda je ocekivala da je spasavaju Zeljo i Velez, kojim bodovi vise nisu potrebni a koji igraciju beznacajne utakmice protiv timova koji se grcevito bore za opstanak??? Really? Tu su zasluzili ispasti samo zbog naivnosti.

Sloboda nije uputila sut prema golu Slavije, u utakmici gdje su SAMI odlucivali o svojoj sudbini. Ljudi ne znaju dva pasa sastaviti, totalni mesari.

Ako neko treba da se stidi to su oni, zbog predstave u I. Sarajevu, i cijele sezone - mogu svirati k*rcu o namjestaljkama.

Na osnovu vidjenog u sezoni - ispale su dvije NAJGORE ekipe.

For the record - ne navijam ni za jednu nasu ekipu jer ne zelim da se asociram sa nasom definicijom "navijaca"...vise volim reci da sam ljubitelj fudbala uopste. I drago mi je zbog Borca - i vas plasman u Europu je zasluzen.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2012, 23:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2012, 23:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://tuzlanski.ba/sport/71-fudbal/680 ... video.html

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2012, 00:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Sep 2011, 09:10
shakal je napisao:
http://tuzlanski.ba/sport/71-fudbal/680-da-se-najei-doek-igraa-slobode-ispred-stadiona-tuanj-video.html

:lol: :lol: :lol:

Šta je smiješno, prijatelju?

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2012, 00:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Kažu danas u Trebinju komedija, čitav stadion se smije, navija za Želja, skandira se protiv domaćih igrača. Kažu da su Željini igrači bukvalno hodali po terenu i puštali Leotarove da rade šta hoće. A utakmica je bila blokirana u kladionicama. :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2012, 03:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ова лига да не постоји требало би је измислити

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2012, 05:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Sinoc sam gledao golove i najvise sam se ismijao izvjestaju iz trebinja.drugi gol trebinja je lolcina.nisu morali bas onako providno.dovoljno govori i transparent sa polica:sramota

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2012, 08:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Evo napravio sam gif, ako neko nije vidio:

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2012, 09:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
овдје ћемо већ срати о регуларности :iconbiggrin:

Одкад постоји ова лига циркус је прави, и то се неће измјенити док се неко оштро не казни као Фенер, да не можеш играти европу, а да не спомињем Италијане.
И то је то, нема ту пуно паметовања.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2012, 09:58 
Pripravnik
Pripravnik

Нова Варош je napisao:
Citiraj:
kako je sve isplanirano da niste svjesni..sve je ovo namjesteno i na kraju je Sloboda ta koja je yebana..Celik i Velez su na Tusnju igrali pod rucnom,iskreno..Sloboda je kupila utakmicu u Gabeli za 75.000 KM,pola tih para je dao Ibrakovic..U Mostaru ( Velez ) Ibrakovica ne voli niko jer im je pravo zayebao klub kad je bio trener dovodjenjem svojih 10-tak igraca i njihovim forsiranjem,gdje god je on bio je i npr. Adin Dzafic..Gabela je kupila utakmicu u Mostaru danas,to je sigurno,za manje pare nego sto su prodali Slobodi tako da je Sloboda i na tom polju popusila fakticki..Nemam nista protiv Slobode ni protiv bilo koje ekipe u ligi,al ovo danas sto je Sloboda pokazala u I.Sarajevu je smijesno..pravo smijesno..vratice se Sloboda na godinu opet,u to ne sumnjam,mora se puno stvari popravit u samom gradu,pa onda u klubu..a to sto Fukare imaju nesto protiv Veleza sto je pustio danas,samo se sjetite kad je vasa Sloboda izbacila Velez iz lige prije nekoliko godina..mozete sad pricat kako izmisljam za pare,za cifru,za Gosk,za Velez,za sve ovo,al nije tako..Zeljeznicar je danas pustio Leotaru jer te dvije ekipe imaju najbolje odnose u ligi,i to se raspitajte..Zeljini igraci su bili na odmoru poslije Kozare u Dubrovniku 3 dana,a sta mislite ko im je to platio???? nasa liga je smijesna,al nije jedina u kojoj se utakmice dogovaraju..sretno..

Ovaj je smiješan, pravi se pametan, a pojma nema. Čuj igrači Želje bili u Dubrovniku 3 dana, pa ko je trenirao na Grbavici u ponedjeljak i utorak, vraćali se iz Dubrovnika sigurno pa opet nazad.

A da je bio cirkus, jeste.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2012, 10:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Жељо продао, Вележ продао, ајд сад искрено реци да није тако? Да видимо сад комитет за нормализацију, какве ће бајке причати након овог?

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2012, 10:07 
Pripravnik
Pripravnik

Željo pustio, Velež čak možda i nije, koliko god nekom bilo smiješno. Nadam se da će klubovi biti žestoko kažnjeni za dešavanja u zadnjih par kola.
Kako god, dvije najgore ekipe su ispale.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2012, 10:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Znači Seljo i Leotar u najboljim odnosima? :)

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2012, 10:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Jancker je napisao:
Željo pustio, Velež čak možda i nije, koliko god nekom bilo smiješno. Nadam se da će klubovi biti žestoko kažnjeni za dešavanja u zadnjih par kola.
Kako god, dvije najgore ekipe su ispale.

Pustio???Prodao buraz,prodao...Nema kod njih puštanja.E sad da li je prodao za pare ili 6 bodova manje je bitno,uglavnom pustio nije.A svi znamo ko se prodaje.Kurvanjska posla

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2012, 18:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Sep 2010, 15:12
Jel Zeljeznicar nosio ovakve dresove , ako je nosio u kojoj sezoni i ako ima neko sliku nekog igraca u ovom dresu neka postavi .
Zanima nekog stranca , koji sakuplja dresove sa ovih nasih prostora . Ja sam iz Srbije pa ne znam detelje iz bosanske lige , ali bi po izgledu dresa rekao da su ga nosili samo ne znam kad .
Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 00:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://vukajlija.com/reakcije/5015

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 00:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
па није сад да нешто обраћам пажњу на то какве дресове сељо има :)

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 00:49 
Pripravnik
Pripravnik

banche1986 je napisao:
Jel Zeljeznicar nosio ovakve dresove , ako je nosio u kojoj sezoni i ako ima neko sliku nekog igraca u ovom dresu neka postavi .
Zanima nekog stranca , koji sakuplja dresove sa ovih nasih prostora . Ja sam iz Srbije pa ne znam detelje iz bosanske lige , ali bi po izgledu dresa rekao da su ga nosili samo ne znam kad .
Slika

Sezona 2000/2001. Ovo je najbolja slika koju sam našao (doduše, nisam dugo tražio :) ):

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 125  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]