U grob ces me otjerati

1) U ovom formatu, gdje mozes praviti izmjene nakon svakog dana (to sam ti vec objasnjavao), je bolje uzeti umjereniji sastav. Znaci, vise kvalitetnih igraca. Bolje nego par igracina i da ostalo krpis nekim balafucnama. To je sve do tebe. Tvoj izbor. Po meni, probaj sa jednim levatom u odbrani i jednim osrednjim veznim igracem (za 4.5-5 miliona), a ostalo popuni po nekom nahodjenju. Probaj iskesirati pare za dobre napadace. Pokazu se uvijek dobro. U odbrani uzimaj bekove uglavnom. Prije ce ti oni donijeti neke bonuse ili asistirati za gol, nego stoper. Uglavnom na kraju sezone, bekovi skupe vise bodova.
2) totalno nebitno. Mozes uzeti 5 bekova u odbrani.
3) Opet, to zavisi od tebe i od sastava. Napadaci donose dosta poena. 4-3-3 ili cak 3-4-3. Ja uglavnom to forsiram.
4) i opet, to od tebe zavisi. Ako mislis da neka ekipa nece primiti gol, a imas golmana i odbrambenog iz te ekipe, stavis njega. Ako se igra utakmica tipa Holandija-Hrvatska, bubam, stavis Van Persia za kapitena. To je sve lutrija.

5) "Ili to stavim po svom nahodjenju na igraca kojeg kontam utopiti za fine pare?

"
Ovaj dio ne kontam. Za kapitena stavljas igraca za kojeg procijenis da ce biti najbolji to kolo. Nema to veza sa prodajom i slicno. On tebi donese odredjene bodove i to je to. Cijena mu ne zavisi od toga da li je kapiten ili nije. Zavisi od igara koje prikaze, osnovne cijene i od toga koliko ga drugi igrac fantasy-a dovode u svoje timove.