Citiraj:
Dragi prijatelji kanterasi, admin tim vas sa radoscu ponosno obavjestava da je u pripremi novi Teol server, radnog naziva New Teol ( a vjerovatno ce nositi drugo ime, jos vijecamo).
Ova ideja je stara mozda i dvije godine, ali tada je ostala samo na prici par ljudi, dok je sada ta prica u fazi da za koji dan mozemo ocekivati NAS server. Sada je u toj prici citav rcon tim od 6 ljudi, zajedno sa ostalim adminima, koji srcano, neki vec i finansijski na dobrotvornoj bazi, a od drugih se nadamo, odlucuju zajedno sa nama, podrzavaju ideju i pomazu da probamo dici novi/stari teol kakav zasluzujemo za nase druzenje i igranje, ali i za nove igrace.
Kao sto vecina vas zna, do sada je ovim serverom pored naseg don kihotskog angazmana upravljao jedan covjek, koji blago receno nije vise u mogucnosti da to sve vodi strastveno i sa punom paznjom. Sada ce ovaj server voditi ljudi iz naroda, oni koji igraju, koji su davali puno za server i koji to i dalje zele da rade.
Od nas mozete ocekivati dobar server, sa dobrim hostingom, dobrim pluginima, odrzavanjem, dobrim admin timom i sve jos sto ide uz to.
Najvaznije sto zelimo reci je da kao sto je navedeno, ovo je novi/stari teol. A to znaci, da ce server imati sve onaj dobre stare karakteristike teola, dobre matore admine, manje slotova, ff... Dici cemo vjerovatno jedan server, jer zelimo jedan, ali kvalitetan i pun server. Nova je jedino vlasnicka podloga.
Jos jedna veoma vazna stvar. Sve ovo sto se sada desava i sto ovo radimo je jedna nostalgicarska ideja, zasnovana samo i IZRICITO SAMO na ljubavi prema cs-u, druzenju, ljudima koji su nekad igrali i onima koji sada igraju na teolu, zezanju i svemu onome sto je teol predstavljao. Nama nije u cilju cyber osjecaj sile, neki profit ili nesto trece. Mi smo svjesno usli u ovo, svjesno finansiramo sve ovo i probat cemo, pa cemo vidjeti kako ce i dokle ce ici.
Eto.. Nadam se da sam rekao sve sto je trebalo da se kaze, zbrljavio sam na brzinu, ali sustina je tu. Ako bude nekih gresaka ili dodataka, editovat cu (a vi ne zamjerite), a i ostali admini ce vjerovatno dopisati ako sam sta zaboravio.
Od vas zelimo misljenje o ideji, savjete, podrsku (ili ne Smiley ) i ako ste entuzijasti kao i mi da nam pomognete.
Vas admin tim. Hvala
Forum servera:
http://games.teol.net
Nova IP Adresa servera:193.104.68.47:27029Svi igraci su dobrodosli!!!