banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 14:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Apr 2012, 18:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
a sunce ti zarko,da mi je neko rekao na pocetku da ce izgubiti rekao bi da se zajebava.ovom suboticu kao da su ruke namazane uljem,ispalo mu je jedno 5 loopti a tomas ima taj prefinjeni sut za tri poena(kamena sa ramena)

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2012, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Jebem ti SD i ko me navukao na njega, pa mogu li me ikad obradovati.Kari sa platom od zna koliko stotina hiljada eura palamudi o suđenju dok mu ekipu puni Vosha, Mega Vizura, BKK Radnički i ostali velikani. Nek se nosi i on i Čović i KK Zvezda nek se ugasi da ne gledam ovo blamiranje.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 17:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Večaras derbi i niko slovo da napiše. Može pričati ko šta hoće ipak je ovo prava Zvezda kad mi jedva čekamo sledeću sezonu :)

Večaras bi ih mogli otresti, nemam neko racionalno objašnjenje, čisti osjećaj :D

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 17:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Racionalno resenje za takvo nesto i ne postoji, ali optimizma ima :)

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 19:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moze li se iko u ovoj retardiranoj Zvezdi odvojiti od zemlje. Ljudi nemaju defamzivnog skoka :roll:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 19:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Partizan vise skokova u napadu nego u odbrani. Ocajna utakmica.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 20:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Gleda li neko na RTS-u? Jel se ovaj komentator zajebava ili stvarno ovako prica? :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 20:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kakav je ruzan ovaj Katic iz Partizana isti Bob Rok iz Alan Forda :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 20:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koji retardirani konji, vodis i pravis namernu licnu, pa jos ova dva zadnja napada izgubis loptu i u sledecem napravis faul u napadU. Fuj

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 21:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Hertzog je napisao:
Koji retardirani konji, vodis i pravis namernu licnu, pa jos ova dva zadnja napada izgubis loptu i u sledecem napravis faul u napadU. Fuj

ovaj mali milutinovic je syebao zvezdu,na +5 momak suta tricu od tablu i poslije toga pravi namjernu licnu gresku

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 21:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Бојан Поповић је сјебао све са оном изгубљеном лоптом, суђење у овој лиги је циркус већи него суђење у фудбалској лиги бих.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 21:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sudjenje na stranu, ali onakve greske minut pre lraja i +5 su za batina. Ja bih sacekao levate i dobro nalupao

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 21:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Jos pate od djecijih bolesti, na kraju se uplase da bi mogli pobjediti...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 23:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
giometar je napisao:
Gleda li neko na RTS-u? Jel se ovaj komentator zajebava ili stvarno ovako prica? :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Stepandic zasticeni svjedok :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 23:52 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Gledao sam prvo poluvrijeme samo. Moram priznati da nisam ništa dobro vidio ni od njih ni od nas. Koliko samo grešaka pri dodavanju, grešaka u koracima, očajnih napada. Defanzivni skok je za nas misaona imenica. Ne znam da li se od ovih igrača može išta napraviti. Još na sve to dođe stara da me nervira i kaže kako možeš gledati te, vidiš da nemaju pojma. Do duše i nije daleko od istine.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2012, 09:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da dva tima mogu biti toliko losa da ti ogade ovako lijep sport ne mozes vjerovati. Samo da otaljamo ovu sezonu nekako.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2012, 09:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Не контам вас гане, јер ви стварно мислите са Човиће, оба Поповића, Лазићем рачунату на нешто више. То су играчи за КК Борац још под условом да нема пара. Бојан Попоовић је некад знао играти, остарио је то се види, нема брз дриблинг ни први корак, направи сваку утакмицу 3,4 фаула у нападу. Еј Човић други плеј, поред Недовића и малог Цвелета :roll: . Урош не добија прилику поред Поповића :roll: Илић је добар поприлично, класа за Поповић Петра. Немојте да ми неко каже како је играо у аба лиги, поред центара пивоварне лашко, хелиоса, десетковане крке и цибоне. Треба и њима један добар амерички плеј, и један добар центар. Чак ни онај Суботић на четвроци је тараба, али ако ништа у скоку је доминантан. Лешић супер играч, не знам што су га тјерали из Партизана :roll:
Омар Томас тата игрице. Андреја је добар играч, али га јебе снага поприлично.
што му Недовић сједи на клупи ? Да опет нешто није усро, или је повреда. Уз Мићића и Миљеновића, највећи дијамант Српске кошарке. Добар је и Дангубић да не огријешим душу.
Лазић, играч одбране :roll: ма немој, човјек на финту кроз ноге два пут испада. Да је чувао неког типа Вејда па и ајд, него Милосављевић успорени, и Кецман у годинама му то раде :roll: Кецман је додуше и за једне и за друге Пол Пирс. Како добро партиципирање од стране Кеца, за уџбенике.
Радивојевића нисам спомињао из разлога што је био дуго повријеђен, он идуће сезоне може заблистати, ове га истрпити, нек одигра 15-ак минута. Оног су Васића безвезе довели, ни 'љеба ни лука од њега.
Пешић вјероватно зна шта треба попунити у ростеру, да идуће године може рачунати бар на 5-6 мјесто у аба лиги, и кренути у напад на титулу у домаћој. Доста зависи од Партизана, и њима је кренуо пада, ако им оде Мачван и џејмс, тешко да могу наћи адекватне замјене тог типа.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2012, 09:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Ono je maksimum one ekipe.Sa rijetko glupim i nekvalitetnim igračima poput popovića(oba) mileta ilića ,subotića... ne može se ništa očekivati.
Vrijeme je da kari ode,sere brate previše sa forsiranjem pojedinih igrača a na štetu onih mlađih i kvalitetnijih.

P.S.Partizan nikad lošiji u zadnjih nekoliko godina

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2012, 09:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nedovic ima povredu, ali svejedno dobija cijele sezone priliku na kasicicu i izlazi poslije prve lose odbrane ili loseg poteza u napadu dok Covic junior ima svu slobodu ovog svijeta.
Ilic je tolika slina da to nije normalno, ne znam koliko si utakmica Zvezde gledao ove sezone ali on je sigurno najlosiji igrac u ekipi i to daleko. Covjek od 2.15 ne moze skok napraviti, u reketu duva na sve strane kad je on na terenu. Veliki Pop ove sezone igra odlicno, sinoc je upao u kanal sa licnim ali je najbolji igrac u ekipi u sezoni.
Sa ovakvom ekipom mi nemamo sta da trazimo i to je jasno, ali samo dva osrednja Amera su trebala na pleju i petici da skinemo Partizan ove godine. Oni nisu bili losiji ne pamtim, ni hemije u ekipi nema kako je bilo dok je svinja bila na klupi, a o igrackim kvalitetima da ne govorimo, zato i jest frustrirajuce da onakav raspad od Partizana nas dobija 5 puta u sezoni.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2012, 10:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Гледао сам доста утакмица... Слажем се да ни Илић није Бог зна шта, али Петар Поповић стално на исти фазон игра леђима, стани човјече, људи ти приђу а ти лакташ, и 3 фаула у нападу.
Суботић је играч задатка, такав свакој екипи треба, није он играч за задњи шут или да дане 20 поена. Он је ту за покупи коју лопту, одигра добру одбрану, дадне 10-ак поена и од њега доста. Лимитиран играч ко и Чакараевић код комшија.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]