banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 12:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 208 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Sledeća

Momci sa malim alatima...
...treba da se suzdrzavaju i imaju malo partnerki za citav zivot 11%  11%  [ 9 ]
...treba da rizikuju dole navedeno u gradovima gdje ne zive 5%  5%  [ 4 ]
...ne treba toga da se stide i treba da muvaju sto vise zena 84%  84%  [ 68 ]
Ukupno glasova : 81
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Mali "alat"
PostPoslato: 27 Apr 2012, 11:44 
http://bljesak.info/web/article.aspx?a= ... 06af0d3357

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 11:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ovo je sprdnja, nastala na onoj slici nakon rezultata istrazivanja. (Neko je skoro kacio taj clanak). Fazon je da u Bosni nije uopste radjeno istrazivanje nego je neko naknadno u PS (i to lose) dopisao rezultat za BiH, naravno najveci... Ostalo je istorija.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 12:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Evo i originalne slike

Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 12:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Зар је уопште упитно што је код Француза највећи?! :)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 13:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
qq šta ono piše? No data? Treba mi lupa. Ni CG nema mjere? "Mi ga pod metar mećat' nećemo!" 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Nije mi jasna ova fora sa Talijanima. Valjda je to ono pravilo , sto manji ljudi , to veca cuna. Negdje sam procitao da su Talijani u prosjeku visoki 1, 63.To znaci da im cune vise ko lopate.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
shakal je napisao:
Evo i originalne slike

Slika

A francuskoj crnci vade prosjek :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 13:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ja vise vjerujem anonimnim anketama,ili clanku koji je vec postavljao jedan kolega...po meni dosta realni i vjerodostojni podaci 8)

Citiraj:
BEOGRAD/ZAGREB, 1. april 2011. – Stanovnici Srbije imaju za pet santimetara duži penis od Hrvata, rezultat je do sada najobimnijeg naučnog istraživanja, u kojem je učestvovalo preko 200.000 ljudi.

Istraživanje je sprovedeno putem Interneta, na sajtu čijijeduži.com, gde je tokom prethodna tri meseca svaki posetilac mogao anonimno da ukuca dužinu svog penisa i klikne na jednu od dve ponuđene nacionalnosti: Hrvat ili Srbin.

- Rezultati ovog Internet istraživanja pokazali su da je prosečna dužina hrvatskog penisa 36.2 cm, dok kod Srba ona iznosi čak 41.1 cm – rekao je vođa istraživanja dr Goran Miletić – S obzirom na to nikada istraživanje dužine polnog organa nije vršeno na tako velikom uzorku, ovo su najprecizniji i najtačniji mogući podaci koje možete naći, koji nedvosmisleno pokazuju da su Srbi znatno obdareniji od Hrvata.

Osim toga, istraživanje je pokazalo da su Srbi u prednosti što se tiče seksualne ciljne rupe. Dok se Hrvati fokusiraju na nane i materi, u narodu poznatije kao milfice, Srbi su na sajtu cijijeduzi.com izrazili interesovanje za majke, sestre, devojke i ćerke, užu i širu familiju, ili kako to oni kažu ‘sve po spisku’.

Takođe, Hrvati se drže oprobanih vidova seksualnih opštenja na (u) mestima koja su prirodno predviđena za to, za razliku od Srba, koji ljubav vode sa gotovo svakim delom tela koji može biti objekat psovke.

Dr Miletić je izjavio da se ovim istraživanjem došlo i do zanimljive teorije koja se tiče legende o Srbima kao nebeskom narodu.

- U postavljenoj anketi ‘koga najčešće pominjete u seksualnim psovkama’, osim Hrvata visoko mesto zauzela su nebeska tela, praznici pa i neka božanstva, stoga se nedvosmisleno može zaključiti da se Srbi slobodno mogu nazvati i nebeskim ljubavnicima – ističe dr Miletić.

Pored prosečne dužine, Srbi su trijumfovali i u pojedinačnoj konkurenciji. Primera radi, Srbi zauzeli četiri prve pozicije, a najobdareniji među njima ima penis od čak 53.4 cm, dok njegov hrvatski konkurent zaostaje za čitavih sedam santimetara. Začelje liste ubedljivo su zauzeli Hrvati, čijem taboru pripada i najmanje obdareni muškarac čija muškost iznosi svega 24.6 cm.

Istraživanje je takođe pokazalo da prosečan Srbin ima seks 9.2 puta za veče, dok Hrvati to čine 8.4 puta.

Read more: http://www.njuz.net/srbi-imaju-duzi-pen ... z1tFCv7Y4g

njuz je konza!

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2012, 14:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Ne možemo birati kakvi ćemo se roditi, kakav će biti izgled ili veličina nekog našeg organa, ali ovo može biti izuzetno frustrirajuće.
Očekuješ Gulivera, i ugledaš Palčića... Sve se ostalo poklapa, ali ta "sitnica" ili "djelić koji nedostaje" stvarno može biti nepremostiva prepreka.
Jedna emotivna i strastvena žena sigurno to neće nikada reći muškarcu, da ga ne bi povrijedila, ali će sasvim sigurno na jedan fin način da okonča priču uz neki drugi razlog, ukoliko ga ne želi povrijediti.
RS Bolja Polovino, ne vjerujem da žene tračaju nešto mnogo o veličinama penisa, barem ne one ozbiljnije. Dovoljno su razočarane viđenim, da sasvim sigurno žele da idu dalje i ne osvrću se na takvu frustraciju.
Muškarcu to zaista nikada ne treba dati do znanja. Ja ne mogu ni da zamislim u kakvo stanje bi ga to stavilo. U svakom slučaju, nevolja za oboje. Nekada se bolnost ne može izbjeći, u životu se susrećemo sa mnogo razočarenja, ali je bolje prekinuti odnos, ma kako emotivno bio bolan, nego se tješiti i ulazudno nadati da će "ljubav da nadmaši frustriranost zbog maloće (ne mogu napisati veličine) penisa".
Taman da su oboje voljni da se on podvrgne hirurškim nekim prepravkama i popravkama, ona može smatrati da ih je u vezi troje: On, ona i njegov hirurg. Ženu sve to može dovesti do frigidnosti, ili nemogućnosti postizanja orgazma ili do različitih drugih seksualnih devijacija, prouzrokovanih psihičkom frustriranosti. Muškarac može da padne u ozbiljniju depresiju koja nadalje opet rađa niz ostalih problema u normalnom funkcionisanju.

Svjesna sam da nekim ženama to sigurno nije problem, jer se ljudi snađu na različite načine, više praktikujući oralni seks, peting, ili neke druge oblike seksualne bliskosti, kako bi zadovoljili tu stranu odnosa. One jesu rijetke i dragocjene, a evo i Džejms Hetfildova žena se nešto ne žali, i još uvijek je s njim.

Kvalitetan odnos podrazumijeva i kvalitetan seks, i čak je seks okosnica odnosa, poslije svađa se ljudi najžešće kusaju, krevet pomiruje, zbližava, dominira, rješava mnoga pitanja i vraća na ispravan kolosjek njihovu vezu i odnos.

Volite se i tuckite sve više i više, a muškarcima sa malim alatom mogu samo da poželim sreću da sretnu ženu sa plićom vaginom, da se i taj dio nekako poklopi.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2012, 14:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
osamstotinazena je napisao:
, a evo i Džejms Hetfildova žena se nešto ne žali, i još uvijek je s njim.

Šta sam propustio?

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2012, 14:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Francesca Tomasi ("TO" mazi, kuku :lol: :lol: )

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2012, 14:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nisi mi odgovorila na pitanje, nema veze...
Gdje ti inače dolaziš do informacija? :D

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2012, 14:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne znam na šta se pitanje odnosilo. Mislila sam da nisi obavješten da Hetfild ima ženu. A to je ona pričala na tvu jednom. Odatle info. Transparentno je o tome brbljala, jer ljudi nemaju problem s tim. Ne smeta im i srećni su.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2012, 15:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Howard Stern? U kojoj emisiji?
Mislim, zanemari - ne zanima me.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2012, 15:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Eto, uhvatio si me u laži. Ja sam spavala sa Džejms Hetfildom i odatle mi informacije :P . Jel to trebalo da se čuje? :lol: :lol: :lol:

Čovjek ima mali penis, prema pričama njegove žene, jebiga. Možda nema, možda je to rekla da bi skrajnula sve eventualne silne žene koje sline za njim? Ali meni je to nevažno, ja sam priču uzela kao primjer odnosa u kome mali penis nije problem, uzevši nešto što sam sama čula. Da znam za drugi primjer, napisala bih neki drugi primjer. Ali zaista ne znam.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2012, 15:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Fair enough.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2012, 15:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sta je briga, bar nema problema sa nagonom za povracanjem prilikom pokusaja deep-throatinga :)

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2012, 15:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
pa ako je malen, onda ne može ni pokušati deep-throating...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2012, 16:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Hvala, kapetane.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2012, 12:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika

Ron Jeremy: "Svaka čast majstore!"

:lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 208 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]