papučar je napisao:
drinin vuk je napisao:
Што неко рече да кроасани играју допадљивији фудбал,е серем се на то. По чему,по некаквом додавању на 40 метара од свог гола добрих 2 минута,по побједама над Молдавијом,Малтом,Велсом,Израелом,Украјином??? Хрвати су то одговорно тврдим лошија репрезентација од наше,то ће се и видјет у наредним квалификацијама.
Možeš ti srati koliko hoćeš, ali je to činjenica. Utakmice reprezentacije Srbije su po pravilu uspavanke na mali broj golova. Kad bi Srbija otresla Englesku u Londonu i to da je već obezbijedila učešće na takmičenju, oni bi jedva dočekali da se okupe i ponapijaju.
Ne vjerujem da ćeš biti nešto sretniji od mene ako izbacimo Hrvate, mada bi sad potpisao da obe izgubimo, ali da odemo u Brazil.
Сере ти.... Успаванке,да како да не,утакмице против Француске,Румуније,она у Бечу,против Шпаније у Мадриду,азура у Београду,Белгије у Бриселу,Португала у оба дуела су итекако биле успаванке...
Србија то је тачно није отресла Енглеску,ал као да је Енглеска супер сила јбт, црногорци им бод узимају на Вемблију. Никако не спорим треће мјесто кроасана на СПу,али причам о садашњости,свјестан чињеница да Србија неће учествоват,а Хр хоће. Кажем моје мишљење је да је српска селекција квалитетнија на 8 од 11 позиција. То шта би ти потписао је ствар за неке друге анализе,ја знам да ми је најважнији пласман моје репрезентације,али ништа мање важно је да наставимо тренд добрих игара против Хрватске.