banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jun 2025, 21:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: MUZIKA ZA SVADBU
PostPoslato: 21 Jan 2011, 19:28 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 19 Jan 2011, 17:56
ferdinand je napisao:
marijak je napisao:
Moja preporuka je Tema bend.
Bila sam nedavno na svadbi gdje su oni svirali, ma ljudi nacisto rasturaju. Sviraju sve zivo i niko nije ostao uskracen za pjesmu.
Sto je najbitnije ne sviraju pjesme za koje niko nije cuo vec rade pjesme koje svi znaju. Pjevac je stvarno vrh odavno nisam cula nekog pjevaca da tako dobro pjeva.

Mozete ih kontaktirati na 065/779-359

ooo pa do kada vise pobogu ovih samoreklmiranja. :roll:

Neznam kako mislis samoreklamiranje ja sam pohvalila bend da super rade a ti kazes da ja radim u tom bendu. Izgleda da danas ne mozes nikoga ni pohvaliti a da te neko ne napadne. Procitaj malo ispocetka pa ces da vidis ko sam sebe reklamira. Stvarno si pravi dzentlmen nema sta :-? :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2011, 17:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Pa tvoj prvi post na forumu je odmah pohvala nekom bendu...drugi takodje :)
I kakve veze moj komentar ima sa tim da li je neko dzentlmen ili ne? :)

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2011, 18:26 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 19 Jan 2011, 17:56
ferdinand je napisao:
Pa tvoj prvi post na forumu je odmah pohvala nekom bendu...drugi takodje :)
I kakve veze moj komentar ima sa tim da li je neko dzentlmen ili ne? :)

Ja inace ne budem po forumima na ovo sam slucajno naisla pa rekoh da ih pohvalim nisam mislila nista lose.
Ima veze zato sto si mene citirao a ja nemam nikakve veze s tim bendom, a rekla sam ti da procitas ispocetka pa ces da vidis ko sam sebe reklamira pa si mogao njih napasti a ne mene. :( :( I zbog toga sto sam ja tek pristupila ovom forumu a ti me napadas. :( Bas fina dobrodoslica hvala puno! :cry:

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2012, 06:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Apr 2012, 20:40
Ne preporucujem band Maskarada ni pod razno ... evo i zasto ... par mjeseci pred svadbu sam dogovorio sa muzikom detalje (ko ce biti pjevac, cijena, vrsta muzike, itd) da bi 5 dana pred svadbu dosao menadzer banda sa ugovorom i rekao mi da ga potpisem pod principom "uzmi ili ostavi". Uslovi ugovora su em promjenili dogovor (drugi pjevac, cijena drugacija, za vrstu muzike je rekao da ne garantuje da nece svirati muziku koju mladenci ne zele da se svira, itd). Kad smo zaprepasteno odustali od njih menadzer je rekao kako nece vratiti novac koji sam mu dao. Pokusao sam mu objasniti da se novac ne vraca u slucaju uplacenog avansa (a avans je dio uplate po ugovoru), i da taj novac koji sam mu dao nije nikakvo novcano sredstvo koje ispunjava ugovor (jer ugovora nije ni bilo) vec predstavlja moje poklonjeno povjerenje. Kako menader nije shvatio to uporedio sam sa primjerom da mi on prodaje auto i poslije par mjeseci donese auto koje je druge boje, dugih sjedista, itd .. ali opet nije ni pokusao razumjeti o cemu pricam. Znaci menader je krajnje bezobrezno nastupio ... ali opet, ako ste spremni da tako poslujete onda imam suprotnu izjavu: preporucujem band.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2012, 07:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Metheny je napisao:

I moja preporuka je Endži, sve pohvale smo dobili za muziku :)

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2012, 20:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
e ja ne znam kako se zvao bend kad sam se ja zenio ... al kazu da je bio dobar .. ja sam se bavio drugim stvarima .. al su me odusevili kad su u po [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mRJHAHHj4ow[/youtube]
opalili

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I_MqvP3VL74[/youtube]

gorila je zemlja :)

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 20:46 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 05 Maj 2012, 21:42
Pozdrav svima!!! U potrazi sam za dobrim bendom za svadbu, zato i rijesih da se registrujem jer vidim da se moze dobiti dobra preporuka. Muzika mi je najvaznija na svadbi,ali tesko je odabrati..uh!!! Mi smo dobili neke preporuke za nekoliko bendova,npr. La bombonjera bend iz Novog Sada su mi mnogi nahvalili,ali ne znam da li je neko od vas imao iskustvo sa njima. Gledala sam njihov sajt,extra je sve,ali ipak mi znaci da li ih je neko uzivo slusao. Ako neko nesto zna,pisite mi i molim vas za jos neke preporuke. :D Hvala unapred!

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Miss, pogledaj ove videe, ne znam znači li ti šta, uživo je snimano:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KfpUX4qzfaw[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bAox3EUYEPQ[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vUIPK8IjYFg[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Primijetio sam da u Srbiji skoro svi bendovi za svadbu sviraju muziku uživo, dok kod nas skoro svi puštaju samo matrice sa sintisajzera koje užasno zvuče.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 21:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
ajkula je napisao:
DELLBOY je napisao:
ajkula je napisao:
Potrazi Mijata.

Pogledaj site
http://www.drim-tim.com/
nazovi ljude ako hoćeš prije svega odličnu zabavu.

Pregledala sam sajt, slike, video zapise.. Sad mi dodje da se udam :lol:

Izgleda da sam ja jedina koja njima nešto nije baš oduševljena. :-? Nije da imam nešto protiv ljudi niti da sam imala loše iskustvo. Samo toliko su ih svi nahvalila da sam ja mislila SF film. Možda jesu bolji od prosjeka, ali meni nešto nisu sjeli (po stavu i ponašanju prvenstveno) na par svadbi na kojima sam bila.

Moderato bend mi nije famozan. :-? Endži i Vizantijsko plavo su mi ok, zavisilo je od atmosfere na svadbama. Generalno, najbolje mi je bilo na jednoj maloj svadbi na kojoj je pjevao Čile. I na jednoj još manjoj na kojoj je pjevao Dado Glišić. A guess je u pravu u pogledu ovih matrica. :-?

Mada, nisam ljubitelj svadbi i opštenarodnih veselja. Tek sad shvatih koji sam hejter. :lol:

Idem na neku svadbu u subotu, kažu da likovi otkidaju što se zike i atmosfere tiče, pa ću da podnesem izvještaj.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 22:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Moderato bend je meni prije bio bolji. Bila sam prosle nedjelje na jednoj svadbi i sto guess rece, samo matrica i nekako da se otalja.
Daleko bolje mi je zvucao starogradski orkestar koji je bio poslije njih.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 21:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I ja sam imala taj utisak. Još sam imala tu "sreću" da sam bila na par zabava/krštenja/svadbi u kratkom vremenskom roku gdje su oni pjevali. Skoro čovjek nauči koju će pjesmu pjevati poslije koje. :-?

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 00:45 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 05 Maj 2012, 21:42
Danny ^_^ je napisao:
Miss, pogledaj ove videe, ne znam znači li ti šta, uživo je snimano:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KfpUX4qzfaw[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bAox3EUYEPQ[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vUIPK8IjYFg[/youtube]

E hvala,znaci mi,jos kako,nisam vidjela te snimke.....ja sam pronasla na njihovom sajtu ove najnovije snimke,stvarno na snimcima izgleda da prave extra atmosferu. :) Mnogi su mi ih preporucili,kazu da su strava,veliki profesionalci i mislim da cemo ih angazovati,samo ako se uklopimo sa cijenom,zvacu da pitam koliko kostaju. Hvala ti jos jednom! :D

http://www.youtube.com/watch?v=qlizNXmt ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=_-G8oppT ... ure=relmfu

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 11:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
Po mom iskustvu mogu da kazem da je muzika najjvazniji segment svadbe. E sad muziku biras na osnovu svadbe tj. kakvu vrstu svadbe pravis, ko su ti gosti i naravno ona stara koliko para toliko muzike. Za moju svadbu sam muziku trazio bas dugo te zakljucio da u Bl a i regiji nema pravog benda (citaj sve neprovesionalni) te sam trazio po Srbiji. Tamo smo isto mali milion bendova proverili i svi su bili na isti fazon (fazon Bg splavova). na kraju smo nasli bend harisa dzinovica i ljudi su bili vredni svake pare. takav profesionalizam u zivotu nisam video, pevali su na 6 jezika i bez pauze celu svadbu i danas svi jos uvek gosti samo o muzici pricaju.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 15:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Jan 2008, 00:39
Ratkop, ima li negdje snimak tog orkestra? Zanima me kako zvuce bez Harisa.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 16:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GLs1PQ-u0xw[/youtube]

Tip koji peva je glavni vokal i harmonikas. Pratnja je band. S jednom recju ih opisati a to je profesionalizam a to je nesto sto kod nas ne postoji

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 16:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Phoenix je napisao:

Moderato bend mi nije famozan. :-? Endži i Vizantijsko plavo su mi ok, zavisilo je od atmosfere na svadbama. Generalno, najbolje mi je bilo na jednoj maloj svadbi na kojoj je pjevao Čile. I na jednoj još manjoj na kojoj je pjevao Dado Glišić.

Mada, nisam ljubitelj svadbi i opštenarodnih veselja. Tek sad shvatih koji sam hejter. :lol:

Idem na neku svadbu u subotu, kažu da likovi otkidaju što se zike i atmosfere tiče, pa ću da podnesem izvještaj.

da to slucajno nije bilo u pivnici? i meni se svidjelo kako je Dado Glisic otpjevao sve pjesme, uz zamjerku sto je bilo preglasno za tako mali prostor

ps. imam srece sto necu praviti svadbu, pa se ne moram ni zamarati sa izborom muzike :D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2012, 18:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Joj BSE, kakva je to sreća, meni je svadba bila fenomenalan dan i žao mi je da neko to neće imati u životu :)

Inače, čula sam da je nedavno bend Bojana Čikića mladencima otkazao 2 dana pred svadbu :D

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2012, 21:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Daaaa, bilo je u pivnici. :-D

I meni je bilo ekstra (ne sjećam se da li je zika bila preglasna, ali znam da sam se extra provela) ali prvenstveno zbog ljudi koji su bili tu i zbog mladenaca. :love5:

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2012, 11:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Meni je Čile standardno dobar. Slušala sam njegov bend u dosta prilika, između ostalog i na svadbi. Odličan je pjevač, a to mi je jako bitno. Najgora stvar su mi pjevači kod kojih imaš utisak da stalno slušaš jednu te istu pjesmu jer imaju slab raspon glasa i nikakvu boju. Skoro sam bila na svadbi gdje je svirao njegov bend i bili su odlični, jedino mi se repertoar nije previše svidio ali to je već stvar ukusa i želje organizatora.

I wish to see the lost in me

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]