banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 21:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Maj 2012, 20:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Presrecan sam!

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 20:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 02:18
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SUc-imMA2rU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Citiraj:
Partizan je odlučio da 'pecne' Crvenu zvezdu zbog pete uzastopne titule šampiona Srbije, pa se sa razglasa uoči utakmice čula pesma Šekija Turkovića 'Dve hiljade noći', čiji refren ide: "A ja imam tugu, pet godina dugu...".Delije su nešto kasnije poslale još jednu poruku Jugu: "Ja imam tugu pet godina dugu, al' me brzo prođe kad vidim vas na jugu!".

http://www.mozzartsport.com/vesti/delij ... -turkovica

Genijalno......

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ко зна португалски, шта каже Каду на крају?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5HcsSxxHGbc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 23:37 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Svaka čast momcima. Pobjeda u derbiju uvijek dobro dođe. Odličan udarac Kadua. Ne mogu shvatiti da je svaki prekid za portivnika faktički odmah prilika za njih. Tu smo slabi stvarno. Ali, dobro je ispalo sve na kraju, pogotovo što je gol pao u nadoknadi vremena, kad je naslađe. 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 09:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
papučar je napisao:
Citiraj:
Partizan je odlučio da 'pecne' Crvenu zvezdu zbog pete uzastopne titule šampiona Srbije, pa se sa razglasa uoči utakmice čula pesma Šekija Turkovića 'Dve hiljade noći', čiji refren ide: "A ja imam tugu, pet godina dugu...".Delije su nešto kasnije poslale još jednu poruku Jugu: "Ja imam tugu pet godina dugu, al' me brzo prođe kad vidim vas na jugu!".

http://www.mozzartsport.com/vesti/delij ... -turkovica

Genijalno......
:lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 11:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Volim derbi samo zbog podjebavanja......pogotovo kad mi njih sexamo na suvo.

Posebno mi se svidio komentar ispod Kaduove slike gdje pise:
"Ja ga mecem u devedeset trecem" heheehehe

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 10:07 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 28 Jun 2010, 15:15
shoole je napisao:
Ко зна португалски, шта каже Каду на крају?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5HcsSxxHGbc[/youtube]

jel tacan prevod na komentaru yt videa :) ?

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 12:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Prevod: "Jebati, karati, Grobarima kite u usta stavljati! Pozdrav za moju familiju u Brazilu. I, živela Srbija".

Не потпуно. Додао је на крају: "И Косово и Европска Унија!"

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 12:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Занимљива расправа постоји на РСБ форуму. Додатно је занимљивија након и треће побједе над партизанима у кратком периоду.

Дакле, два пута по 2:0 и једном 1:0. Два пута побједа на стадиону за слетове поводом Титовог рођендана, једном код нас.

И људи, озбиљни људи, се питају: "Је ли ово добро?". Питају добронамјерно и аргументовано, само клинци су у еуфорији након три побједе у дербијима. Да, тукли смо их три пута, уз доста хтијења, знања, трчања... али и уз доста среће и неефикасности нападача Партизана.

Са овим што имамо сад, шта нам је циљ?

Постићи нешто у Европи? Реално, успјех би био проћи квалификације за групну фазу. Не бламирати се као посљедњих неколико година у Европи? Свакако. Проћи неки нови Слован, а не бламирати се као тотални аматери против неког новог Рена.

А кући?
Титула изнад свега, након 5 година? Апсолутно. Је ли ово начин да догодине будемо прваци? Је ли ово игра за то? ОК, сад смо егал Партизану, али је ово тим и игра који узимају бодове у Пазару и Крагујевцу?

Посебна прича је ко иде, ко ће доћи. Колико ће они који оду (а спомињу се Евандро и Борха, можда Лазовић) недостајати, а колико ће се они који дођу уклопити у ове Робијеве замисли?

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 13:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Kadu je posla pozdrave roditeljima...

Zanima me pre svega ko ce otici, jer ce se na osnovu toga graditi daljnja igra. Od stranaca bi bilo odlicno zadrzati Kadua, Evandra i Borhu. Uz to Evandro ima nas pasos i oslobadja mesto eventualnom strancu. Vec pricaju kako je zavrsen skauting stranaca, pa valjda znaju sta ce dovesti. Od nasih igraca, prodati Lazovica, Mirica (nista nije pokazao), ja bih cak Vesovica i ostavio bar na ovoj novoj pozicijo dok se ne pojavi (mozda dovedu zamenu) neki novi igrac. Jbg, ima covek brzinu, valjda ce ga robi ustimati da iskoristi svoje vrline, a prikrije mane. Cini mi se da dosta brze igramo kada je on u igri. Ne znam kakvo je stanje sa ovom Pasekom i Asamoom, videti da li vredi da ih drzimo ili se i njih resiti

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 13:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da smo Partizan nešto nadigrali-nismo, ali su se srušile neke negativne tradicije, samopouzdanje je poraslo, dobro će im doći u narednim sezonama.
Što se tiče Evrope daleko sam od optimiste. Pitanje je hoćemo li biti nosioci i u trećem pretkolu, a u četvrto ako uđemo, protiv 1/4 protivnika možda možemo biti egal, a protiv 3/4 će biti veliko iznenađenje ako ih izbacimo.
Titula jeste pod mus sledeće godine, ali daleko od tog da će je biti lako osvojiti. Robi se konstantno muči da načne bunker i to nam pravi probleme non stop na gostovanjima, nadam se da će na pripremama poseban akcenat staviti na to, kako dobiti 28 mečeva gdje protivnička ekipa ima autobus pred golom.
Dok je Robi tu nekako se nadam u bolje sutra, daleko od tog da je on još neki veliki trener, ali je naš, Cigan 100%, trudi se da uspostavi neki sistem pa da to za koju godinu liči na nešto. Nije do njega što igrači iz domaće lige jedva da mogu nositi titulu fudbalera. Uprava je poseba priča, potpisivanje memoranduma i ostalo, a ovamo cajtnot za licencu, Lukić na čelu kluba još pet godina nikako ne zvuči obećavajuće, al kad protiv kandidata nema, da je bolje možda bi i bilo.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 13:43 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Po meni, sad na ljeto ne treba dovoditi puno igrača. Samo da pokrpimo tamo gdje nam fali, ili ako nekog prodamo, pa umjesto njega neko.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 13:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zato sam i napisao da sve zavisi od odlazaka. Ja skoro nista ne bih menjao u ovom timu, ubaciti par omladinaca i uigravati ovo sto imamo. Treba malo i na dugove misliti, svakako smo doveli dobre igrace zimus

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 13:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I ako su dobri, nisu se onda još adaptirali. Kao pravo pojačanje se nametnuo samo Maksa. Milivojević je očajan, kako je dao loptu na nogu Volkovu, ono ljudi na školskom ne rade, a to mu je samo najočiglednija greška bila. Kod Kasalice mi se čini da dok lopta ide prema njemu on razmišlja kako je najbolje da padne, ali tek im je prva polusezona i to revijalna pa im ne treba ni zamjeriti. Poslije full priprema valjda će i oni biti bolji.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 14:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Teško da Zvezda s ovim timom može više od 3 kola kvalifiakcija za ligu evrope, jedino ako budu nosioci, a biće pa da se dokotrljaju do plej-ofa i tu je kraj. Nikad u dugoj svojoj istoriji niste imali lošiji tim, doduše sad na nešto liči, ali jako tanko.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 15:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pitanje je i u trećem, daleko je od sigurnog. Prioritet je domaća, a u Evropi šta bude.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 15:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prenos Oly-Zvezda na SK+ od 18:30, idealna prilika da vidimo Paseka.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 15:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja procitao na Arenasport da je prenos, *ebo ih SK

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 18:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prijateljski mec, ali Oly ne igra bas opusteno. Tosic toliko odskace kvalitetom od ostatka tima da je to tuga. Petkovicu i Mihajlovicu hvala i do vidjenja.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]