banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 12:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 99 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Maj 2012, 15:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
zLo_krme je napisao:
Lol :D Sta ste od teme uradili! :D Prekinite se prepucavati ko koliko jezika prica.. Evo ja na poslu pricam 2 :iconbiggrin: Challenge accepted :iconbiggrin:

Moj tata je jači od tvog. Sad tišina... :P

Ma nije priča uopšte o tome koliko ko jezika priča nego ljudi više ne znaju da se izraze na maternjem jeziku... :?

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 15:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Naravno da znaju.. Kako samo ovi nasi "Austrijanci" pricaju njemacki kod kuce? Sto ja nisam pricala talijanski?! Dajte, molim vas.. To je toliko preseravanje, znamo mi dobro ko su ti ljudi s njemackim upadicama... ;)

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 17:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ko bi rekao da za stolara treba takvo poznavanje stranih jezika?!?! :P

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 18:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
zLo_krme je napisao:
p.s. Hristove, si siguran da nije rijec o Brazilcu? :D

Moguće, ne bi mi bilo prvi put da se zeznem :D

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 13:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Најгори су ми Срби и остали са ових простора. А ове остале нисам довољно упознао.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 14:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2011, 21:02
Nemojte tako gazda Grujo....:D

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2012, 08:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Varivodjani. Narod koji zivi juzno od Benkovca.( ovo je za ono pod dva,za ono pod jedan treba razmisliti)

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 11:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
_зока je napisao:
Ko bi rekao da za stolara treba takvo poznavanje stranih jezika?!?! :P

To sam i ja mislila!

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 19:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Ovako gotivim Ruse upoznao par samo se zajebavaju...

Iracane isto gotivim jao i Libijce upoznao ih par u pocetku zatvoreni ali kad te upoznaju opusteni i posteni postenje na puno vecoj ljestvici nego kod nas

Sirijci isto gotivni posteni isto tako ko i Iracani imam prijatelja Sirijca gotivan lik...imam i par Turaka isto ako otvoreni uvjek za suradnju tesko se sprijateljiti ali kad postanes blizak samo pitaj sta god ti treba i samo cijene postenje i postupke ako mu nesto slazes za njega isto da si mrtav

ovi zapadnjaci hladni nikakvi mlitavi bzvz

Hrvati su ostavili fin utisak kod mene nikad neki veci icident sa njima ni sa domacima ni sa onima iz lijepe njihove

Ne volim Amere glupi...siptare....i nezz koga jos...Italijane ne volim -.- uvijek puni sebe

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 20:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
apokalipto je napisao:
Ne volim Amere glupi...siptare....i nezz koga jos...Italijane ne volim -.- uvijek puni sebe

Ne možeš reći za jedan narod grupno da su svi glupi. :wink:

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 20:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Danny ^_^ je napisao:
apokalipto je napisao:

Nisu svi al ovi prosjecni da te bog sacuva niedje veze ni sa cim...iduce godine bi se trebao nacrtati u ameriKi :D ako promjenim misljenje o njima pisem ;)

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 20:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2005, 16:41
Niko neopisa Glamocane.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 20:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
DISEL je napisao:
Niko neopisa Glamocane.

Pa niste losi, samo vas dosta ima.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 20:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Rijec je o narodima, ne plemenima. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 20:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Svidjeli su mi se svi narodi koji umiju koristiti interpunkciju, sa njima se najlakše sporazumijem. Sa ovima drugima, mnogo teže.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 21:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

apokalipto je napisao:
Danny ^_^ je napisao:
apokalipto je napisao:

Nisu svi al ovi prosjecni da te bog sacuva niedje veze ni sa cim...iduce godine bi se trebao nacrtati u ameriKi :D ako promjenim misljenje o njima pisem ;)

Suviše su velika, različita nacija koja je u stvari skup i mješavina više drugih nacija. Zaista mnogo ljudi i mnogo običaja, pa je malo bezveze reći da su glupi. Nama obično serviraju glupe u medijima, one što život provode u Mekdonaldsu pred televizorom i računarom, pa stvaramo to mišljenje.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 22:32 
nepokoreni je napisao:
Nisu ti bili u Valdanosu na ferijalnoj praksi ugostiteljske škole krajem 90tih....za nas su najpijaniji britanski rokeri bili časne sestre! :angel4:

hahaha Valdanos i XXI vijek (pocetak) ludilo tada mi je to bio kraj svijeta (na istocnom horizontu)
nego da se vratim na temu:
-Hrvati (Rijeka) gotivni ljudi,pogotovo djevojke imaju polu-italijanski mentalitet ono u kontextu materijalizam,sloboda (duvanje trave) opusten recnik (o sexu) jednostavno ono `nusuncani` ljudi
-Siptari (Kosovo) gotivni su isto uvijek paze da ti ne prave probleme,ali zaostali su,njih ne vole pravi Albanci jer pricaju im seljacku verziju jezika
-Makedonci ne gotivim ih nikako previse su primitivni cak i od Siptara sa kosova,isto kao i nasi mi ovo mi ono,nas Aleksandar veliki,bla bla nafurani previse jednostavno nisu kreativni
-Poljaci (vojska) i Rumuni (vojska) najgori od najgorih samo piju,nafurani, kradu,Poljaci mi izgledaju kao losa kopija Rusa ne znaju kontrolistati porciju hrane (prezderavanje) ma smor,a sto se Rumuna pravi cigani ciganski treba im neki novi Causevski
-Rusi prvi utisak (Moskva 1 noc u hotelu) mi je lose djeluju nekako sirovo,k`o neki mongoli,jednostavno primitivni su,iako je Moskva dobro razvijena,ali njihov mentalitet nije,i dalje imaju osjecaj kao i nasi `sve radi na brute ofrce` djevojke su im lijepe,ali su droljice k`o i nase ono tipa ogovaranje,sujeta i to vise-manje k`o i mi smo
-Englezi ne svidjaju mi se puno ono imaju neke fraze koje stalno ponavljaju (bloody...) cinicni su puno,jednostavno tako se i ponasaju ono vide puno losih stvari u svemu i vole ono cinicno moralisanje,ma ono ok su posle nekog vremena podnosljivi su,ali imaju onaj klasicni cincni mentalitet k`o Del Boy
-Amerikanci tu odmah da podelim 3 grupe:crnci,belci i latinosi
Crnci su govna to odmah da se zna imaju recnik 200-300 reci i svaka 3-4 rec im je f*** sh** i motherf**** ne rade nista seru ostalima non-stop najvise su kaznjavani itd itd
-Belci ono ok podnosljivi su,recnik im je zamuljan engleski,sve k`o da je ista majka rodila,svi se loze za football (ragbi) hockey i basketball bez obzira gde zive!!!Vecina ih je oko 30-40-50 god starosti,pa oni stalno gledaju neku dijetu,a njih 2/3 je debelo/pretilo nisu nesto intiligentni,ali furaju svoje standarde (svemirske)
Jednostavno megakorporacije su im nametnule lifestyle tipa coca-cola, ford/gm/chevy,iPhone,tusiranje ujutru (pre posla) facebook itd itd svi ko po sablonu,nikad uniformniju naciju nisam vidjeo
-Latinosi nemam puno iskustva u poslu sa njima,ali mentalitet latinosa je slican nasem (3 djevojke stalno zajedno) pomoce ti u poslu ako ga jos ne znas,vole se sprdati,nisu losi uglavnom
-Indijci cige k`o cige puno pricaju,ali i rade puno isto tako puno psuju (......ma-ki-tchu) ne volim previse njihov life-style nisu uredni naselili su pola Dubai_a tamo gde oni zive najvise je smeca itd itd ali ono podnosljivi su
- Nepalci veoma slicni indijcima nizak rast nema ih puno debelih,moze se sa njima fino raditi,samo ih uvek treba dovoditi u red jednostavno nemarni su,ali tako oni valjda zive ca razliku od nasih ljudi vrlo su aktivni,iako ih je puno siromasno nemaju mentalitet tipa nasih `pa sta mi tu mozemo` ono mislim ne cekaju nista da im padne sa neba,ali plasljivi su puno kao i Indijci,cim se zapuca odmah bjeze i ne okrecu se

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 23:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čak i najveći anti rasisti kažu da su ovi Burundijci (ali i fin broj ostalih) u SWE bagra neviđena. Ne generalizujem ali 99% ih je takvih. Inače slažem se za američke crnce sve što si rekao, živa je istina. Njih 90-95% je takvih.

Inače upoznao sam baš dobro nekoliko kosovskih albanki i nisu loše. Interesantno je da su veoma podložne muškarcima, šta im kažeš to rade. Ćute i gledaju svoja posla :)

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2012, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Znaci, Belgijanci ne valjaju zato sto su neizivljeni, a Rusi su dobri zato sto samo piju i zajebavaju se.

Rusi su dobri i zato sto k'o i mi ne vole da rade, a Afrikanci ne valjaju zato sto ne vole da rade.

Tema je prejaka.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 99 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Sva vremena su u UTC [ DST ]