drinin vuk je napisao:
Нисам рекао да Русија нема,већ да ми имамо и да их морамо што више користити,њихова тренутна употреба и искориштавање изузмемо ли шуме је на нивоу развоја црне металургије у Непалу. А Русија је наш заштитник и као таква дефинитивно жели имат савезника у овом дијелу Европе,то је поента.
Најлакше је неког назвати лоповом,гдје су докази? Доказ је у праву једино средство,шпекулација и анимозитет не доносе истину.
Углавном да се не би расправљали,имаш право мислит о Додику шта хоћеш, наводно си из Москве, дођеш некад у БЛуку и остатак РС и кажеш људима како је 96 било боље него данас,98е или 2000е,видјећеш одговоре,а свак ће ти рећи да је и данас тешко.
Извини свако доноси свој закључак кад му је било боље у животу.
Ја ћу ти рећи једно. Своју прву плату сам примио у октобру 1997. године и била је око 180КМ а задњу у децембру 2005. године, око 500КМ. Ових 180 марака је неупоредиво било јаче него 500. А сада људи имају по 1000 - 1500КМ а једва састављају крај с крајем.
Било је Додику лако продати фирме које су вриједиле, упумпати тај новац у потрошњу и све је аутоматски отишло у 3 лијепе. Ал не заборави да је тај Телеком РС какав год био сваке године давао неких тричавих 70 милиона кема чистог профита којима су тадашње Владе некако крпиле рупе. Е нема више, готово! Рафинерија није радила, ето сада ради па ајде да кажемо да је то плус. Ал пара држава не види. Остали само кредити.
А за ово лопови не би коментарисао много. Транзиција је уништила све. Мрак појео. Није нико ништа украо. Ето, јел ти сад лакше?
А лијепо си сада рекао, ми имамо и морамо искористити. МИ МОРАМО ИСКОРИСТИТИ!!!!! Не ЕУ, САД, БРИКС већ МИ! Ако већ узимаш кредит, узимаш га да искористиш то о чему говоримо.