banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 09:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 99 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Apr 2012, 01:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Jul 2011, 20:55
Pitanje za clanove foruma.

Od svih naroda, nacija, narodnosti i sl sto ste upoznali, koji su vam narodi najvise ostali u srcu? Koji vam se nisu svidjeli? Meni se amerikanci nisu bas nesto svidjeli. imao sam priliku upoznati 3-4 svedjanina, previse hladni i nekako odmjereni. Irci su mi se dopali, vole da popiju,da sviraju i da se sale.
Rumuni i Bugari su ludi totalno. Bio sam sa grupom Izraelaca, previse ustogoljeni za moj ukus..

Vi?? :D

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 06:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Zanimljiva tema. Švajcarci su onako okej, znaju se zezati ali ne previše i zatvoreni su malo i hladni. Nekidan sam upoznao i dva Rusa i znam jednu Ruskinju od ranije i bili su veoma raspoloženi za priču i otvoreni. Francuzi isto uglavnom jako dobri ili barem oni koje ja znam, uvijek su spremni za neku šalu i provod ali ja ipak više volim naše fore i provode ali sve u svemu u redu su i sviđaju mi se. Španci su isto fini i otvoreni i šprdatori su veliki. Znam dva Turčina, navodno su okej kao ali su veliki foliranti i imam osjećaj da lažu čim zinu i generalno mi se ne sviđaju kao osobe, neki su pogani jako. Rumuni mi se nisu svidjeli, imali su neki nadmen stav, a nemam pojma zašto. Portugalci su iz mog iskustva prepredeni, drug kaže da je bio u Portugalu i da su jako slični nama, ne znam. Tunižani su sasvim u redu i zabavni su. Ovih par Marokanaca koje poznajem ne volim nikako, škrti su i bezobrazni i samo gledaju svoj interes. Iranci si isto fini i na momente pogubljeni malo čini mi se. Upoznao sam i par Bugara i tu ima dosta razlike, par njih su skoro isti kao mi i ostali Balkanski narodi, a ostatak kao da je rođen u Sibiru ili na sjeveru Skandinavije, sante leda. Sve ovo je jako subjektivno i zavisi od osoba koje ste upoznali i teško je suditi o narodu na osnovu par primjeraka. Eto ovo su oni kojih sam se sjetio...

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 07:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Ja sam upoznao neke amerikance, OK likovi zatim jednog Rusa u budvi pjandura pa sam popio koju votke sa njim u principu Rus mi je najbolji jer je lud :D. Od zeta sam cuo da su Portugalci nevidjenja govna, Talijani takodje sve heheheee a vamo te zajebe ko poslednjeg supka, Svabe suludo postene. Od koleginice iz Svedske sam cuo da su Svedi jako uljudni, ona je zadivljena sa njima kako su kulturni i korektni, ti se bavis svojim poslom oni svojim, nema tu tracanja i onih nasih prijateljstava gdje se vole, reko'b chojek da su rodjaci a iza djale seruckaju, posten i radan narod. Joj jel ima neko semu kako se dokopati Norveske il Svedske :D

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 07:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Germani!
Oni su mu najjači, zatim skandinavci, a ostalo sve nabijem na qrac.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 07:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Grci, Rusi, Surinamci, Brazilci, Britanci... Austrijanci su mi takodje OK.
Maltezani su isto OK, zajebancija redovno. Samo njima ne idu neke stvari u glavu.
Japanci su hladni, zaboli ih za sve.
Ameri i Belgijanci su debili.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 07:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
E da, Taško spomenu Japance, oni su mi također sami vrh.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 08:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni su oni kraljevi jer pored njih mogu bombe padati, oni po svome... Ne bendaju ni 5% ostale.
Belgijanci su mozda najveci idioti koje sam upoznao. Cak su mi gori nego Ameri. 15 dana s njima u kampu i debili se gadjaju piletinom kojom trebamo praviti rucak. I to im je zanimljivio. Mi kad smo isfurali Vegetu, na guzicu su pali. Ne znaju hrenovke skuhati...
I jos jedne idiote da dodam, Paragvajce. Mila majko... Njih 50, od toga 40 pedera 1/1.
Konji od 20 godina drze se za ruke i pjevaju neke pjesmice i plesu u krug... Niko nece lopte da ganja ili da ucestvuje u nekoj gitari i vatri ili slicno... Dade im neki Ceh litru rakije, oni se povaljali ko macici :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 08:29 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pa zar nisu svi izviđači latentni gejevi?

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 08:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jedan od admina je bio izvidjac! :lol: Veze. Ovi Paragvajci jesu :P I pikujem Amere. Oni isto razdvajaju momke i cure, nidjeveza stroga.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 09:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Jedan od admina je bio izvidjac! :lol:

Znam i koji. Opet,kako to pomaže tvojoj priči da nisu? :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 09:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma da se malo prepadnes :lol:

Ako cemo ozbiljno, nisu. Jest da su meni sumnjivi svi ovi sto razdvajaju momke i cure, vdf? (Vukova verzija wtf). Paragvaj, Ameri, Argentinci itd...
Ako cemo neozbiljno, priznaj zoka da pitas da se i ti uclanis pod stare dane.

E da, zaboravio sam bracu Boba Marlija! Raja nevidjena :thumbright: Oni i Kubanci. Kubanci su ko "nasi" Makedonci, samo sto su drogiraniji i samo pjevaju nesto :lol:
Od ovih domacih, Croati su se uvijek pokazali gotivnim... Naravno, bude debila, ali vecina je super.
(Srbija se ne racuna, naravno :D)

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 09:20 
Administrator
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Ako cemo neozbiljno, priznaj zoka da pitas da se i ti uclanis pod stare dane.

Hvala ali ne, hvala!

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 09:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Iz mog iskustva, najgori su mi Poljaci, Maltežani i Crnogorci, a najbolji Brazilci, Španci i Mađari.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 10:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Kako da na osnovu nekoliko pojedinaca okarakterišem čitav narod?
Mogla sam upoznati npr. dvoje troje najboljih ljudi ili pravi ološ, a to ne dokazuje da je čitava nacija takva?

PS Amerikanci po meni nisu nikakva nacija. :P Ako već mora, onda kvazinacija.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 10:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Финци, Шведи, Норвежани, тим редом, Данци знају да буду мало превише уфурани или у Наци фазону, а Португалци, е па Португалци су углавном багра невиђена, сад би' рек'о цигани, али би то била увреда за Роме. :) Оно лАмера што сам упознао, па рецимо да немам неку жељу да их упознам више... :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 10:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
WrDa je napisao:
Pitanje za clanove foruma.

Od svih naroda, nacija, narodnosti i sl sto ste upoznali, koji su vam narodi najvise ostali u srcu? Koji vam se nisu svidjeli? Meni se amerikanci nisu bas nesto svidjeli. imao sam priliku upoznati 3-4 svedjanina, previse hladni i nekako odmjereni. Irci su mi se dopali, vole da popiju,da sviraju i da se sale.
Rumuni i Bugari su ludi totalno. Bio sam sa grupom Izraelaca, previse ustogoljeni za moj ukus..

Vi?? :D

Релативно је то свидјели,можда би боља формулација била који су најсличнији нама,ал добро.

Руси и Грци дефинитивно,ови други зато што евидентно не потпадају под западне неморалне капиталистичке идеје,а ови други јер су опуштени,воле се забављати, лијепи на нас као и Руси, а и не воле баш пуно радити. Руси такође итекако цијене нашег човјека који дође у Русију. Од осталих народа, македонци (православни) су такође према нама ок.

Осим наших традиционалних непријатеља које очима не могу,најмање су ми се свидјели португалци и њемци. Ови први јер једноставно сваком желе ставит дојам да су они богом дани,најбољи, искључиво су им сви други криви. Њемци су некако хладни, стегнути, радни што цијеним,ал претјерују. Нису баш нешто нарочито дружељубиви и не уживају у животу без обзира на могућности које им се пружају.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 10:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Koliko klisea se ovdje moze procitati da je to strasno :roll:

Na osnovu cega vi dolazite do tih zakljucaka? Na osnovu par primjeraka koje ste upoznali u toku par dana?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 10:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa na osnovu cega cu drugog?
Je l' trebam napraviti detaljnu studiju naroda germanskog ili ugro-finskog roda da bih mogao reci da su mi gotivni ili da su debili?
Govoris o onome sto si vidio i upoznao. Valjda niko ne ocekuje da to vrijedi za cijeli narod...

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 10:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Citiraj:
Њемци су некако хладни, стегнути, радни што цијеним,ал претјерују. Нису баш нешто нарочито дружељубиви и не уживају у животу без обзира на могућности које им се пружају

Nije li ovo klise? I to poprilicno glup? :roll: A ti tvrdis da su Belgijanci idioti jer si naletio na dva neizviljena klinca? A Rusi su super jer se napiju kao krave pa se zezaju?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2012, 10:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam rekao da se Rusi napiju ko krave. To si ti izvalila.
Ne radi se o dva klinca, nego o njih 35.

Ne znam sta ocekujes...
Da provedem 15 godina sa Belgijancima, pa sam onda kao kompententan da pricam o njima?
Tema je subjektivna.
Belgijanci su debili.
Jednostavno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 99 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]