banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Apr 2012, 11:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2012, 20:54
Mislim da je Danny povrjedjen time sto je dozivio i da to vidi kao nepravdu koja mu je bezrazlozno ucinjena i u svakom slucaju postoje ljudi kojima je posao da to pitanje rijese, meni vise smeta reakcija drugih koji su se digli na linc profesorice a da se nisu pokusali postaviti na njeno mjesto. On je dosao iz druge zemlje gdje su profesori drugaciji ali i djaci su drugaciji tako da na zalost mora proci kroz surov proces privikavanja koji sam i sam nekada davno prosao pa i nakon toga sto sam se nalazio u situaciji da me nastavnici vrijedjaju ponizavaju i gledaju kao nize bice nije mi zasmetalo da zavrsim skolu, fakultet i sve ostalo sto mi se naslo na zivotnom putu

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 11:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
mozda nije mazohista, kao mi...

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 11:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
"Surov proces privikavanja".

Pa ti si onda fatalista, "ja tu ne mogu nista, svijet je takav, moram da trpim". Meni eto smeta uciteljica jer me njen prototip podsjeca na skolske dane, i kontam koliko ce jos djece morati da trpi isfrustrirane nadobudne budale poput nje i njoj slicnih? Direktno kod direktora, opomena pred iskljucenje bi bilo najpostenije i ima nevjerovatan terapeutski efekat na takvu sortu. A moze blagotvorno da djeluje i na druge koji misle da su skola i djeca dzak za udaranje.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 11:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Otuda:
đak za udaranje.
:lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 11:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Treba nauciti da bude realista a realno zivot je sr***e i nece uvjek moci da se bori protiv nepravde koja mu je ucinjena morace jednom nauciti prihvatiti poraz jer ima nesrecu da zivi na Balkanu ;)

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 11:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jos jedom da ponovim, ja uopste ne vidim potrebu da se sa tom zenom diskutuje, znaci ona nije izazvana niti postoji problem izmedju nje i nekoga koji mora da se rijesi. Jednostavno zena je iskompleksirana i samoziva, ja nijednu rijec sa takvim osobama ne bih razmijenio niti ima efekta, samo direktor je nadlezan da izdaje opomene problematicnim radnicima skole i zato treba da joj izda opomenu, bez ikakve argumetnacije. Osim toga, savjetovao bih joj da posjeti psihijatra ako ima licnih problema.

Joe's je napisao:
Treba nauciti da bude realista a realno zivot je sr***e i nece uvjek moci da se bori protiv nepravde koja mu je ucinjena morace jednom nauciti prihvatiti poraz jer ima nesrecu da zivi na Balkanu ;)

Haha pa nije to bila prirodna katstrofa, zemljotres ili cunami, nego jedna osoba :)

Poslednji put menjao Hristov dana 27 Apr 2012, 11:36, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 11:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:

Pa ti si onda fatalista, "ja tu ne mogu nista, svijet je takav, moram da trpim". Meni eto smeta uciteljica jer me njen prototip podsjeca na skolske dane, i kontam koliko ce jos djece morati da trpi isfrustrirane nadobudne budale poput nje i njoj slicnih? Direktno kod direktora, opomena pred iskljucenje bi bilo najpostenije i ima nevjerovatan terapeutski efekat na takvu sortu. A moze blagotvorno da djeluje i na druge koji misle da su skola i djeca dzak za udaranje.

Sta fali fasizmu :D salim se samo sam realista mislis da se preko noci moze promjeniti nesto sto postoji suvise dugo... barem po onome sto cujem od ljudi koji rade u prosvjeti djeca su iz generacije u generaciju sve gora i gora, a ta djeca sutra trebaju postati ljudi pa kad sve to cujem pomislim da je ovo reformisano skolstvo daleko gore od onog naseg pod petokrakom kad nastavnici i profesori nisu morali nametati autoritet jer se isti podrazumjevao.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 11:38 
Nema se tu sta mjenjati, mene nije ni jedna profesorica handrila niti se izivljavala na meni, keceve koje sam dobio sam zasluzio kao i prekore i ostale gluposti...ta prica "suti i trpi jer si na balkanu" je glupa, nemam se potrebe stavljati u njezin polozaj... ;)

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 11:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Joe's je napisao:
Hristov je napisao:

Sta fali fasizmu :D salim se samo sam realista mislis da se preko noci moze promjeniti nesto sto postoji suvise dugo... barem po onome sto cujem od ljudi koji rade u prosvjeti djeca su iz generacije u generaciju sve gora i gora, a ta djeca sutra trebaju postati ljudi pa kad sve to cujem pomislim da je ovo reformisano skolstvo daleko gore od onog naseg pod petokrakom kad nastavnici i profesori nisu morali nametati autoritet jer se isti podrazumjevao.

Rekoh fatalista a ne fasista :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 11:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
@Hristov, ti si u Elektro dosao bar tri puta spremniji od mene. E onda znas sa kakvim sam barabama imao posla u osnovnoj.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 11:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
Joe's je napisao:
Hristov je napisao:

Rekoh fatalista a ne fasista :lol:

slabo vidim hahahah godine :D

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 11:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Udri se bekane.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 11:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Joe's je napisao:
slabo vidim hahahah godine :D

Suti i trpi :D

State, ne sjecam se kod nas da je bilo despota da su vikali i vredjali, jedino mi je legendarna ona iz istorije kad je rekla jednom kolegi nasem "Medjede!" ali to je rekla onako, majcinski :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 11:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
ali ste nakucali, sunce vam vaše... :-s
joe, ja sam ovdje na dannijevoj strani jer vidim po postovima na forumu da je obrazovan i da dobro piše srpski, pa ne vjerujem da mu je izgovor toliko loš da baš zaslužuje 1, a posebno ne uz takav stav profesorice, za koji vjerujem da je istina, jer smo svi vidjali kroz školovanje takve primjere. jesu djeca iz godine u godinu sve gora, ali i mladi nastavnici nisu baš idealni. napisala je talija baš da je danny puno pismeniji od većine forumaša ovdje. :) samo mu pogledaj postove, iz njih nikad ne bi zaključio da mi srpski nije maternji jezik. da nije on u pitanju, u ovom slučaju bi bilo više razmišljanja o vjerodostojnosti priče. ali pošto po postovima vidimo koliko danny zna i može, onda niko ne sumnja u istinitost priče i bezobrazluk profesorice.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 11:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
shakal je napisao:
Udri se bekane.

Udri ga Bekame. :D

Ja ne znam o čemu toliko pišete. Evidentno je da dotična nije pedagoški radnik, ni blizu. Kraj.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 12:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Talija je napisao:
shakal je napisao:
Udri se bekane.

Udri ga Bekame. :D

Ja ne znam o čemu toliko pišete. Evidentno je da dotična nije pedagoški radnik, ni blizu. Kraj.

I evidentno je da je moja teorija sprovodjenja pravde najbolja...

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 12:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hristov, pricam o mojoj osnovnoj gdje fakultetski obrazovan nastvnik matematike (ujedno razrednik i prvi komunista u MZ) uhvati za kosu drugaricu iz klupe i kaze joj (nama) sa osmjehom: E sad da vidite kako se saltaju brzine u autu. Kad vec ne ide racunanje.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 12:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
I ja sam jednom u osnovnoj dobila jedan čupokos zbog matematike a žena se ubila da nam objasni a ja nisam pratila.
Danas se niko ne ubija od truda, nego predloži profu (s kojim ima tal) za dodatne časove.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 12:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Pukni joj plesku, jebo je ti

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 12:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

@Talija, da je bar zbog tog.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]