banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 17:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 18 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Feb 2004, 22:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Feb 2004, 16:16
sve nesto gledam kako je lijepo u Brazilu za vrijeme karnevala i pitam se zasto mi nemamo nesto slicno, ples muzika, polugola tijela ( muska i zenska) i zabava danima. :angel: 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2004, 23:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
pa prvo jer je kod nas u februaru temperatura uglavnom u minusu :lol:

a drugo , nash mentalitet iako je temperamenta tesko da bi tako plesao ulicama iz vishe razloga:

1. zivi u bijedi i sve manje osmijeha i a na licima ljudi ccccc :x ( mada i na Kubi , u Brazilu i vecini lat. Amerike zive josh gore, a non sto pjevaju i pleshu.. :D )
2. koje bi se nashe cure popele na pozornice i plesale u toplesu i bikinijima ccc :x sta mislish?? ??... 8) jer kod nas ako pleshes subotom uvece u vecini popularnijih kafica 8) ...svi te gledaju kao da si izludio... :x :x a to ne da mrzim.... :x

inace ja glasam za pokretanje karnevalske inicijative ovde u BL 8)

vamos a baylar... sambaaaaaa Slika

:lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2004, 00:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jan 2004, 16:12
nigdje na svijetu se nece moci napraviti nista slicno tome...jer taj karneval ima tradiciju ,ima imidz,ima ime......
a sto se tice banjaluke..ovdje mozes napravit samo vece krajiske pjesme :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2004, 09:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ko ce sve to da plati ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2004, 14:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Feb 2004, 09:50
hehhe ma daj Banjaluka i Brazil imaju samo jedno zajednicko PRVO SLOVO a sve drugo prohijalo s vihorom ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2004, 15:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
ne mora biti kao u Brazilu ali bi se mogla napraviti parada kao u Njemackoj, sa maskama i muzikom. Juce smo vodili sina i bio je odusevljen :wink: Danas citav dan samo o tome prica :angel: a baba roge su mu definitivno ostale u sjecanju :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2004, 15:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Zato sto ga verovatno podsecaju na mamu :wink:

Brazil ima karneval,Köln ima fasching,a B.Luka ima susrete na Vrbasu,ako je neko imao prilike prosle godine da bude tih par dana u gradu,imao je priliku da stvarno uziva u lepoj manifestaciji kojoj nedostaje malo vise marketinga,pa da od toga bude nesto po cemu ce grad da bude poznat.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2004, 16:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
ma baba roga je za mamu miss :P

u pravu si za te igre ali trava u tudjem dvoristu je zelenija :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2004, 17:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2002, 01:00
a cime da privucemo ljude iz bijelog svijeta? sisatim kokarama iz titanijuma koje moras cekati god dana ne bi li dobio od njih nesto.. hm.. :-?

postoji ideja da se u bl organizuje festival ulicnih sviraca.. ali za sada to je samo ideja i ne znam dokle je sve to doslo..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2004, 22:52 
U banjaluci je nemoguce tako nesto iz vise razloga. Prvi jeste sto je drustvo toliko ustogljeno (glavni razlog) tako da svako ko obuce majicu bez rukava je peder, ili ako slucajno muskarac zaplese (recimo u titanijumu) automatski je pedercina ona susta. Tako da je nemoguce da se poskidamo i plesemo jer cemo odmah biti iskljuceni iz ovog super-drustva. Drugi razlog (koji je vec neko spomenuo) jeste cijena svega toga, treci je temperatura u februaru, al ajd moze biti u julu, ali opet imamo gore dva parametra koja onemogucuju treci i tako u krug.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2004, 23:09 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Feb 2004, 16:16
ok nijedan od tih razloga nije toliko jak da nesto poput karnevala ne postoji, mozda npr. za djecu, toliko para daju za organizovanje koncerata narodnjaka, za tupave proslave nove godine koje vise nikome nisu na trgu interesantne u ovom obliku kao sada. nemora festival, karneval ili bilo sta da bude u februaru, moze i u junu septembru nebitno, ali ako je ista palilo kod ovog naroda onda je to bilo hljeba i igara hljeba imamo, jeste da je skuplji nego sto treba ali boze moj a igara nema ...... kako da svijet bude sretan :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2004, 23:24 
hm.. pa ima vec hljeba+igara - narodnjaci i slican shit...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2004, 23:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jan 2004, 16:12
uh...ljudi ,ne mozete zvakati vec sazvakano....bio bi fazon da neko isfura neki originalan fazon..cuj karneval?ne radi to

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2004, 09:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
progression je napisao:
U banjaluci je nemoguce tako nesto iz vise razloga. Prvi jeste sto je drustvo toliko ustogljeno (glavni razlog) tako da svako ko obuce majicu bez rukava je peder, ili ako slucajno muskarac zaplese (recimo u titanijumu) automatski je pedercina ona susta.

progression,
imas potpuno pravo,nesto slicno sam doziveo prosle godine bas u titanijumu,medjutim mislim da to ipak nije jedini razlog,karneval tipa Brazil i nije za nas,jer oni ne plesu sambu,nego zive taj nacin zivota,to je njihov nacinalni ples kao sto je kolo nas nacionalni ples.
progression je napisao:
Tako da je nemoguce da se poskidamo i plesemo jer cemo odmah biti iskljuceni iz ovog super-drustva. Drugi razlog (koji je vec neko spomenuo) jeste cijena svega toga, treci je temperatura u februaru, al ajd moze biti u julu, ali opet imamo gore dva parametra koja onemogucuju treci i tako u krug.

Naravno da je problem lova,jer to je ipak neko veliko ulaganje i pitanje je da li bi se vratila ulozena sredstva,a sto se tice vec pomenutih koncerata narodne muzike i konstatacije da za to ima para,mislim da je to lupanje gluposti,jer ni jedan koncert se ne oraganizuje zbog zabave,nego zbog profita,a osim toga u celoj ex-YU zivo nesto malo vise stanovnika,nego u Riu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2004, 21:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Dok Banjaluka dobije neku manifestaciju tog tipa procice godina i godina ... u ovom trenutnku mnogo je toga sto sputava ostvarivanje ovakvog jednog "projekta" ... ipak je nas standard jako jako jako jako nizak ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2004, 12:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
laura je napisao:
sve nesto gledam kako je lijepo u Brazilu za vrijeme karnevala i pitam se zasto mi nemamo nesto slicno, ples muzika, polugola tijela ( muska i zenska) i zabava danima. :angel: 8)

Zato sto je Sepultura iz Brazila a ne iz Banjaluke. Gledaj malo manje HRT i swe ce biti u redu!

Besmisleno je sto uopste poredite Rio D. J. i majecku Banjaluku. uostalom neko rece imamo "Susrete na Vrbasu"!

PROGRESIJA JE NAPISALA
Citiraj:
...vise razloga. Prvi jeste sto je drustvo toliko ustogljeno (glavni razlog) tako da svako ko obuce majicu bez rukava je peder, ili ako slucajno muskarac zaplese (recimo u titanijumu) automatski je pedercina ona susta. Tako da je nemoguce da se poskidamo i plesemo jer cemo odmah biti iskljuceni iz ovog super-drustva...

Puno se ti meni sekiras oko toga. Ne razumijem, ja sam cijelo ljeto go, samo sto se zamnom ne okrecu muskarci da bi me nazivali pogrdnim imenima, vec sam popracen zenskim uzdasima.

To draga moja progresijo definitivno nije glavni razlog. Glavni razlog je sljedeci i mozete slobodno zapamtiti za uvijek za sve slicne probleme.

Nasa drzava nema navaca za takve stvari. Sav novac je u rukama ljudi koji nikada, ali NIKADA nece ulagati u takve stvari. Pomirite se sa time da zivite u siromasnoj zemlji, u malom gradu!

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2004, 12:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
AntiDope je napisao:
Besmisleno je sto uopste poredite Rio D. J. i majecku Banjaluku. uostalom neko rece imamo "Susrete na Vrbasu"!

Ovo je pocetak i kraj priche !!!!

Citiraj:
Ne razumijem, ja sam cijelo ljeto go, samo sto se zamnom ne okrecu muskarci da bi me nazivali pogrdnim imenima, vec sam popracen zenskim uzdasima.

srecom pa si se ozenio inace bi i ti bio na stazenezele.com :) :) :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2004, 15:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2003, 17:28
mozda jednog dana.........

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 18 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]