nasmjeshiti luzer je napisao:
Evo jedan do bola los start, made by me...
Elem, jednom davno, izasli ja i tri moja halfa u neku ljetnu disko-saban bastu(ono sranje pored galerije). Pricali gluposti citavo vece i malo se zarakijali, sve u svemu - taman smo napravili pravu domacu atmosferu kad ja spazih jednu bas slatku curu. I nafuram se, naravno, 'ocu da je startujem i gotovo. Halfovi ce horski :" Nemoj biti degen, vidis kako je dobra...Batali to, za ovo ti minimalno treba BMW ". Ja, iskreni borac za prave vrijednosti, krenem tvrditi kako to nije bitno, te da su oni obicni nezreli cobani i budale. I tako padne opklada izmedju nas(oni-nemas sanse degenu; ja-normalno da imam, kakva skupa kola). I zaputim se hrabro, pozdravim se sa djevojkom i kazem joj sada vec antolosku recenicu:" vidis oni trojicu mojih degena tamo...kladio sam se s njima da mi ne treba BMW da bih ti prisao".
Na moje veliko iznenadjenje cura mi se samo lijepo nasmjesi i konverzacija posto sama potekne dalje. Stajao sam i pricao s njom nekih dvadesetak minuta i svakim trenutkom sve sam vise bio zadovoljan ravojem situacije. Ovi moji ne mogu vjerovati...Nijedan se ne smije, cute i meze pivu...Kad odjednom, dolazi crni BMW i parkira se pokraj ljetne baste. Iz njega izlazi tip, zakljucava limuzinu, ulazi u lokal prilazi nama(meni i toj curi), prodje pored mene sa usputnim:"Sta ima cova?" i opali ovoj mojoj zvaku socnu k'o iz softcore filmova za odrasle. Ovi moji padaju sa stolica, prevcu se preko ograde, kidaju se od smjeha...Ja, sta cu, samo kazem: "E, odo ja..." i to je to...I dan danas me zajebavaju zbog toga.
kad ste vec digli temu iz mrtvih