banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 22:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Mar 2012, 18:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Cim sam ja Borhu stavio na avatar on procvetao :lol:

Go Borha, Go...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 18:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U bem ti sunce kakav gol 8)

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 18:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Borha OoooOOOoooo :D

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 18:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Борху кренуло опасно данас.

(написао бих још нешто ал знам да ће бити избисан пост,па ћу се суздржати)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 19:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ko nije gledao utakmici jos bi pomislio da je pobjeda bila rutinska...
Iako smo dobili 3 0 mnoge stvari mogu da brinu jer je Hajduk imao cetiri zicera i nije dao gol.
Bajko je bio odlican sve je pokupio sto je trebalo i samo zahvaljujuci njemu i Tosicu sacuvali smo mrezu...POnovo nam je problem cinjenica da igraci ne prate ubacivanje protivnika i da ostavljamo dosta prostora, te da smo u pojedinim momentima dekoncentrisani..
Vidjelo se opet da Laza nema sta traziti u sredini, cim je presao na krilo bilo je to mnogo bolje.
Mladenovic se u prvom patio sa Pauljevicem, u drugom mnogo bolji uz to i sjajan gol. Vesovic dobar na desnom beku.
Borha komada dva :D
Nadam se da Pauljevic nece zaboraviti scenu od jesenas i da ce na kraju ipak izabrati nas sto se tice buduceg tima posebno jer mu ugovor istice na ljeto. Danas je bio odlican

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 19:07 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Bravo za Mladenovića. Momak ima dobar šut sa disatnce. Ne smijemo protivniku dopuštati toliko šansi. Inače, utakmica u drugom poluvremenu mnogo bolja.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 19:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
И даље играмо просјечно. Само срећа Хајдук се својски трудио да промашује, иначе питање је велико како би се ово данас завршило. Пауљевић је играч за Звезду, вечерас је по мом мишљењу све увјерио. Димитријевић се понаша крајње непрофесионално и ноншалантно кад год уђе са клупе. Једино је у Борчи одиграо људски, све остало је тешки бетерлук. Вечерас умало није био крив за го и уз то није свезао два паса, чека до изнемоглости. Рекао сам и даље ћу понављати, Младеновић је играч за Звезду :)!

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 19:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Robi je popizdio jer je Milivojevic dobio cetvrti i nece igrati u Kragujevcu. Imao je dvije sjajne dubinske lopte i podsjetio me na sadasnjeg trenera
Inace ucesce u Evropi nam visi ako se Milovanovic i Perovic ne smiluju i daju da im platimo na rate..sve ljepse od ljepseg..

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 19:20 
Bič božji
Bič božji

Čovjek prošlu propusti zbog crvenog, a sad opet zbog žutog. Ne vjerujem, pa pripazi malo kad znaš da si na granici.
Koliko treba platiti?

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 19:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

140 000 i 20 000 evra ali oni su posvadjali sa Lukicem pa nece na rate. Hoce odmah , nadam se da ce popustiti majku mu neki igraci iz inostranstva nam oprastaju dugove a nasa djeca nas zajebavaju. Znam da im je krivo i treba da im se plati ali valjda su svjesni da bez evropa nas nema nigdje...
Kad se sjetim Koromana i njegovog oprastanja dugova a Zvezda mu je dva puta sjebala karijeru...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 19:29 
Bič božji
Bič božji

Valjda nas neće ukopati. Pogotovo tu mislim na Milovanovića.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 20:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovaj Milovanovic je seljak nevidjeni, ja bih isplatio seljacinu i rekao mu da se vise nikada ne priblizi stadionu, a kamo li da pomisli da udje na nasu svetinju... Kakav jadnik... Ko je ovaj Poledica sto kao trazi da se zvezdi zabrani igranje...

Majku mu, znam da su dugovi ogromni, ali valjda ce se naci 200.000 ojra da se rese ova dva pacijenta...

Vidim Prosnecki nesto izmedju redova najavljuje da bi Pauljevic mogao doci kod nas...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 20:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Просинечки је рекао отворено да ово не ваља! Као један од разлога је и превелик број играча у ротацији. То тешко подносе све линије тима а поготово одбрана гдје смо и са најбољом четвороком поприлично климави. Надам се да ће се ситуација од сљедећег кола полако искристалисати.

Ја не бих замјерио Миловановићу и Перовићу што се новца тиче. Пристаће они на отплату то је сигурно али управа мора да води рачуна како се понаша. Одакле клубу право да новац који треба бити уплаћен на Миловановићев рачун ставља у своју касу? Да се разумијемо, ситуације јесте тешка али због таквих ствари се добија отказ а можда и кривична пријава.

Иначе Перовић је криминалан. Какав антиталенат демонстриран у више чинова данас на Врачару.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 20:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mene Milovanovic nervira zbog svog ponasanja nakon povratka u klub, jos nam baje vode klub, tako da nije cudo sto je sve tako zavrsilo

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 07:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
A sta su ovi nasi, tj. uprava radili Milovanovicu? To se precutkuje, kako to da je ova nasa uprava ostala duzna nekome, zar oni ne vracaju dugove, tj. ne prave nove dugove? Nazalost, svi okrivljuju Perovica i Milovanovica, a upravu nema sanse da pomenu.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 11:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma je8o upravu, oni su odavno pokazali koliki su brdjani, mada ruku na srce smirili su se u poslednje vreme... od kada je onaj mutavi Adzic otisao ni predsednika vise nema u medijima... Ali to ne umanjuje sabanluk koji je rezirao Milovanovic po povratku u klub i odnos prema dresu

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 11:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Hertzog je napisao:
Ma je8o upravu, oni su odavno pokazali koliki su brdjani, mada ruku na srce smirili su se u poslednje vreme... od kada je onaj mutavi Adzic otisao ni predsednika vise nema u medijima... Ali to ne umanjuje sabanluk koji je rezirao Milovanovic po povratku u klub i odnos prema dresu

to sto je milovanovic los igrac je problem onoga ko ga je doveo i dao mu toliki ugovor i cini mi se cak i kapitensku traku da je nosio sto je po meni suludo za onako loseg igraca

danas se sve vrti oko para,on ima jos koju godinu igrati i normalno da se zeli obezbjediti

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 20:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

http://www.youtube.com/watch?v=NKzsa9-A ... ure=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=CUe4Jb8j ... ure=relmfu
Perica Ognjenovic je i definitivno zavrsio karijeru. Od ludjackog igraca sa sjajnom promjenom pravca do odlaska u Real i nestanka. Bio je luda glava u mladosti, veci talenat od Dekija, ali i dokaz da se mora mnogo raditi da bi se talenat izbrusio . Zao mi je sto nije napravio vecu karijeru , potencijala je imao.
Inace kolege iz Beograda su mi za njega pricale i dve anegdote. Prva je da je nabio strastan telefonski racun kad su se pojavili mobilni telefoni jer se svima javljao na telefon ne znajuci da se i roming placa :) . A druga da je jednom toliko bio raspolozen protiv Partizana da je pretrcavao cini mi se svetlicica i da je brujao kao motor i da je dodavao gas kad ga je prolazio.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 20:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
kakav je to potencijal bio sunce ti poljubim,ali nije proslo dugo i u tempu su krenule slike njega i darka anica(usput,kako je tek ovaj igrac propao,nikad vise nisam cuo za njega) sa trubacima,posteri sa hrpama love,ribe i tako to.

ruku na srce nije ni dobijao sansu u realu,a sjecam se jednom ga ubaci trener on navoza sve protvnicke u kontri i izbije sam sa golmanom i pocne nesto budalesati i naravno promasi

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 20:39 
Bič božji
Bič božji

Hvala mu na svemu što je uradio za klub i onih par golova protiv Partizana. Šteta što je bio budala, inače je mogao uraditi dosta toga.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]