banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 12:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1643 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 83  Sledeća

На локалним изборима 2012. године мој глас за градоначелника Бањалуке даћу:
Слободану Гаврановићу (СНСД) 23%  23%  [ 31 ]
Ненаду Стевандићу (СДС) 20%  20%  [ 28 ]
Драгану Чавићу (Заједно за Бањалуку) 39%  39%  [ 54 ]
Милутину Пејићу (СДП РС) 2%  2%  [ 3 ]
Аци Прелићу (Странка социјалне сигурности српских бораца) 15%  15%  [ 21 ]
Ukupno glasova : 137
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Mar 2012, 11:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Осим организације (причам о регији гдје живим) проблем је и гурање појединца испред странке, пажња се посвећује одређеном локалитету,а не цијелој локалној заједници,битно је побједити у свом селу, тамо направити пут, а што се тиче градске зоне шта бог да,ту је велика грешка. Сјећам се прошлих избора,дакле ових задњих, у Зворнику осим СНСД још је само СНС имао квалитетну организацију и кампању,осталима је кампања почела три дана пред изборе. Кажем нисам затуцан нити имам неку корист,али опозициони редови би морали схватити шта значи квалитетна органзација и кампања прије свега,направити јасну структуру одбора и народ мање гушити причама о крађама.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 07:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2011, 13:29
rotor je napisao:
aj sada pametnjakovići za koga glasati ?...jel treba da glasam za nekog drugog sem snsd-a?...dodje sds ili pdp...pa dok oni postave svoje kadrove pa dok se onda ti pocnu nadrpavati i krasti te poslove svojima nabacivati...nema ih pasce za sta ujesti jedva cekaju da krenu puniti dzepove i raditi copy-paste...

Rijesenje je Glasati upravo za neke trece!

Pa dok se na vlasti ne nađu neki koji imaju opšte-društvene smjernice, a ne sitnointeresne! 8)

Bilo bi lijepo da neko ovdje predloži neku "treću" stranku koja do sada nije imala učešća i da je predstavi. Pa da lijepo masovno glasamo za nju!

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 08:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Citiraj:
Bilo bi lijepo da neko ovdje predloži neku "treću" stranku koja do sada nije imala učešća i da je predstavi. Pa da lijepo masovno glasamo za nju!

http://strankaboraca.com/ :D

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 08:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ivanić: Vozni park lidera SNSD-a košta jednu četvrtinu izbora
Citiraj:
Kako komenatrišete inicijativu da se ovogodišnji lokalni izbori u BiH odgode i da se održe zajedno sa opštim za dvije godine?
Mislim da je to prije svega strah pojedinih partija koje su na vlasti, jer je očito da se plaše izbora. Licemjerno je pričati o nekakvim uštedama, kada partije koje to predlažu više novca potroše na svoje funkcionere nego na izbore. Vozni park lidera SNSD-a košta jednu četvrtinu izbora, ali tu uštedama očito nema mjesta. Ipak, mislim kako do odgađanja izbora neće doći, jer bi to bilo protivno Ustavu ove zemlje, a bilo kakvu izmjenu Ustava je gotovo nemoguće uraditi do 7. aprila, kada se izbori raspisuju.

Kao predsjednik treće partije u RS i jedan od lidera opozicije, šta od njih očekujete?
Prije svega očekujem ujedinjenu opoziciju, jer pojedinačno nemamo šanse. To znači da je PDP spreman da u gotovo svim lokalnim sredinama, sa strankama koje su protiv SNSD-a, podrži jednog kandidata za nečelnika opštine. Mislim da drugačija strategija nije moguća i da je to, imajući u vidu trenutno stanje u RS, jedino što opozicija može uraditi. Iz tog razloga svoj optimizam temeljim isključivo na ujedinjenoj opoziciji.

И све фино и паметно. Али кад га питаш шта конкретно они нуде ако дођу на власт у локалу, добијеш одговор типа "лако ћемо, само да ови оду":
Citiraj:
Ukoliko do toga dođe, šta ćete ponuditi biračima, a da bude drugačije od onoga što nudi trenutna vlast?
Ova vlast nema šta više ponuditi. Doduše, ona na lokalnim izborima nikada i nije nudila konkretan program i progres, već neosnovana obećanja o silnim ulaganjima. Politika SNSD-a se uglavnom zasniva na nacionalnom programu i odbrani nečega što nije upitno. Tako da na izborima neće biti problem obećati, a zatim uraditi stvari koje su u interesu običnog čovjeka.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 09:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Pa slusao sam Ivanica vise puta o njegovim planovima, on kaze da treba mladima podjeliti kredite da kupe sebi stanove, e onda ce to pokrenuti gradjevinski sektor koji ce pokrenuti sve ostalo. E ja mislim da je to sranje, treba nesto na fazon onih sa starcevice uraditi, valjda.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 09:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ove godine glasam za nezavisnog kandidata koji god bio na listi 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 10:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

LemiGO je napisao:
Pa slusao sam Ivanica vise puta o njegovim planovima, on kaze da treba mladima podjeliti kredite da kupe sebi stanove, e onda ce to pokrenuti gradjevinski sektor koji ce pokrenuti sve ostalo. E ja mislim da je to sranje, treba nesto na fazon onih sa starcevice uraditi, valjda.

А сад ми објасни какве везе има локална власт у БЛ (ево замисли Иванића као градоначелника) са давањем кредита људима? Кредити одакле, из буџета Града?
И какве везе има локална власт за покретањем грађевинског сектора у РС?

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 10:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Cosa Nostra je napisao:
Ove godine glasam za nezavisnog kandidata koji god bio na listi 8)

tako sam ja uradila na poslednjim izborima
razlog je vec neko spomenuo..svi su vec istroseni.
svi su oni vec bili u vlasti bilo kao koalicija ili zato sto su preletaci ili nesto trece, cetvrto... i svoje su vec pokazali.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 10:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Joj Ivanica i palamudanja vjecitog...

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 10:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
shoole, dok god je SNSD na vlasti lokalna vlast, tačnije lokalna samouprava, se gubi na neki način, jer se sluša volja, želja ili šta već samo jednog čovjeka
tako je i za građevinarstvo, nažalost, BL - Klašnice (tačnije Jakupovci) - Laktaši, oko toga se sve vrti za ovaj sektor

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 10:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:
shoole, dok god je SNSD na vlasti lokalna vlast, tačnije lokalna samouprava, se gubi na neki način, jer se sluša volja, želja ili šta već samo jednog čovjeka
tako je i za građevinarstvo, nažalost, BL - Klašnice (tačnije Jakupovci) - Laktaši, oko toga se sve vrti za ovaj sektor

Пази, све се слажем. Поготово што је Миле током предизборне кампање за прошле локалне изборе има ону причу по малим мјестима "ако не гласате на локалу за СНСД, нећете добијати паре са републичког нивоа".

Али поента је да опозиција побједи на локалу и покаже да зна, да умије, да има визију и кадрове да након две године побједи и на републичким изборима. Дакле, да побједе па укину партократију на локалном нивоу, понуде рјешења за комуналне фирме (рецимо, Топлану, вртиће), укину финансирање сумњивих пројеката из буџета Града. Дакле, да се види да су другачији.

И што је најбитније, профилишу неке нове другачије фаце. Ово што нуде је углавном посљедица негативне селекције унутар странака.

Тако је и Ђинђић прво постао градоначелник Београда па са те позиције дошао на мјесто премијера Србије.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 10:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Utopija.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 11:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Utopija.

Ма сумњам ја да ће он да се кандидује: memberlist.php?mode=viewprofile&u=677

:D

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 11:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
Nema ovdje nekog značajnog napretka do god se ne ozivi privreda i ekonomija te se počne standard povećavati...za početak treba dovoditi strane investitore koji bi ovaj narod pretvorili u svoje roblje koliko toliko da imamo za hljeba i igara...a ovaj narod nema vise para ni za jeftine gradnje, a kamo li za nesto vece...onaj tko je imao para taj je sebi kupio, a sve drugo je palamudrenje...cinjnica je da spuste cijenu kvadrata na posjecnu platu, a to je 800KM (prosjek cijene kvadrata treba da bude prosjecna plata u drzavi...tako je bar u Austriji)...tad bi se i moglo razgovarati o gradjevini i stanogradnji sve drugo je naduvani balon gdje investitori hoce da zarade 100% na jednoj gradjevini...

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 11:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2011, 13:29
Tuzno je da se banjalucani tako malo bore za svoja prava. Prosto me sramota!

Evo divnog primjera kako se u drugim gradovima srpske bore (u Brodu) protiv svih oblika nepravde - pokret je nestranački:

http://brodlajvzivi.blogspot.com/

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2012, 23:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CMtFPoS-t9I[/youtube]

Ja bih iskoristio ovaj režimski spot da animiram mlade da glasaju.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 15:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
http://rtrs.tv/av/player.php?id=5135&x=0

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2012, 20:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ime kandidata opozicije za Banjaluku 10. maja

BANJALUKA - Opozicija će u Banjaluci imati zajedničkog kandidata za gradonačelnika, a njegovo ime bi trebalo da bude saopšteno na narednom sastanku, koji će biti održan 10. maja u prostorijama NDS-a, rekao je danas Vladimir Mirošljević, predsjednik Gradskog odbora DP-a, nakon sastanka opozicionih stranaka u Banjaluci.

Rekao je da su na današnjem sastanku neke partije ponudile svoje kandidate, ali je odbio da kaže koje partije i koje kandidate.

"Ovo što ste danas čuli sasvim je dovoljno. Treba da odete kod onih koji su na vlasti i da njih pitate ko su njihovi kandidati. Da li je to gospodin Davidović, gospodin Gavranović, gospodin Nenad Novaković, gospodin Ranko Škrbić, pa kad oni izađu s imenima koja mogu da se peru u medijima jedno dva mjeseca do izbora onda ćete sigurno dobiti ime opozicionog kandidata za gradonačelnika Banjaluke", rekao je on.

Istakao je da bi predloženi kandidat mogao biti nestranačka ličnost, ali pod uslovom da ga sve stranke podrže. Jedino što je zasad dogovoreno, kako je istakao, je da opozicija na izbore sigurno izlazi sa zajedničkim kandidatom.

"Zajednički nestranački kandidat treba da bude prihvatljiv isključivo svima, njega moraju podržati svi da bi on bio zajednički. Isti princip važi i za ostale. Opozicija će sigurno imati jednog kandidata, da li će biti stranački ili ne o tome ćemo se dogovoriti na sljedećem sastanku", rekao je on.

Inače, nakon sastanka nijedan od predstavnika partija nije bio raspoložen za izjave, a novinari koji su pratili skup stekli su utisak da je rasprava opozicionih lidera bila burna.

Na sastanku u prostorijama DP-a učestvovali su predstavnici DP-a, SDS-a, PDP-a, SRS-a, NDS-a, SNS-a i NSP-a.

http://www.nezavisne.com/novosti/gradov ... 38778.html

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Каква је ово опозиција, није ни чудо што СНСД овако влада!

Citiraj:
Čije je kandidat Nenad Stevandić?

Odlukom Gradskog odbora SDS-a da kandiduje Nenada Stevandića za gradonačelnika Banjaluke, ova partija je, što svjesno, što nesvjesno, zabila nož u leđa opoziciji i ponovo zaigrala u timu vladajućeg SNSD-a – sude analitičari.

Slika

Naime, Gradski odbor SDS-a je na sjednici u petak jednoglasno podržao Stevandićevu kandidaturu zagradonačelnika.. Pored toga, predsjednik Gradskog odbora stranke, Đorđe Umićević,najavio je da ćeSDS pozvati i šest opozicionih stranaka da podrženjihovog kandidata zagradonačelnika Banjaluke. Koliko i kako će se ova odluka neposredno odraziti na opoziciju u gradu, a koliko posredno na vladajući SNSD, ostaje da se vidi. Činjenica je da je kandidatura Stevandića, u svakom slučaju, u ovom trenutku ishitrena i da može biti samo vjetar u leđa vlasti.

Branislav Borenović: Knedla koju moramo progutati

Potpredsjednik PDP-a Branislav Borenović istakao je kako vjeruje da ovaj potez nije pokušaj razbijanja opozicije i dodao:

,,Ja vjerujem da je to, prije svega, želja određenih pojedinaca da budu kandidati. Međutim, jasan je zaključak sa prošlog sastanka koji smo imali u prostorijama PDP-a da niti jedna stranka neće insistirati na svom kandidatu, nego će se prije svega tražiti dogovor svih opozicionih stranaka, uvažavajući ćinjenicu da on može biti čak i nestranačka ličnost.“

Borenović je naglasio kako je jako teško uspostaviti kriterijum po kome je neko ,,najbolji kandidat“, ali da bi, ako se uzme broj odbornika u Gradskoj skupštini, PDP bez ikakvih dilema bio taj koji daje svog kandidata. Mada, ističe on, postoje pojedine partije koje nisu voljne da prihvate određene stranačke kandidate i zato PDP može da podrži i neku nestranačku ličnost. U svakom slučaju, Borenović navodi kako je ova odluka SDS-a ishitrena, pogotovo u svijetlu ranijeg dogovora:

,,Malo jeste ishitreno da stranke nominuju jednog kandidata mimo određenog dogovora, ali i ja hoću da razumijem volju određenih ljudi da žele da se kandidiuju za gradonačelnika.“

U ovom ozračju je za četvrtak, 25. april, zakazan sastanak opozicije na nivou grada Banjaluke u prostorijama DP-a, na kome će se pokušati, opet, kreirati dogovor opozicije po pitanju gradonačelnika iz njihovih redova.

Ono što je najgore u cijeloj priči, kako veli Borenović, jeste to što se predsjednik Gradskog odbora SDS-a, Đorđe Umićević, jasno složio na sastanku opozicije koji je održan prije 15-ak dana da prihvati kandidata koji nije iz SDS-a i koji je čak nestranačka ličnost. Zato ne čudi Borenovićev apel, upućen prije svega SDS-u:

,,Ovome se treba pristupiti na jedan drugačiji, temeljno novi način i moraju se sa strane staviti stranački, na uštrb viših interesa. Želja građana Banjaluke za promjenama mora biti prioritet.“

,,Spremni smo i ovaj put da progutamo knedlu u grlu i da zbog dobrobiti Banjaluke prevaziđemo situaciju u kojoj SDS javno kandiduje svog čovjeka“, zaključuje Borenović.

Topić: Odluka SDS-a je vjetar u leđa SNSD-u

Politička analitičarka Tanja Topić ističe da se postavlja otvoreno pitanje šta je ovim potezom SDS htio da pokaže. Moguće je, naglašava ona, da se ovim potezom ostatak opozicije dovodi pred svšen čin i da se SDS-ov kandidat nameće kao jedini podoban, oko čega bi se 7 opozicionih stranaka na nivou Banjaluke trebale a priori složiti, kako se ne bi rasuli glasovi: ,,Sa jedne strane, u tim međustranačkim odnosima, ako je bilo dogovora, potez SDS-a nije korektan, zato što uslovljava ostale stranke.“

Pored toga, ističe Topićeva, ovo SDS-ovo ,,izlijetanje“ treba sagledati i u kontekstu nekih drugih dogovora koji postoje među partijama u nekim drugim sredinama.

,,Pri tome ne bih zanemarila neku vrstu dogovora i razgovora između SNSD-a i SDS-a“ , navodi ona i dodaje kako je ovaj slučaj zapravo jedna vrsta ,,dijela tog paketa“.

Jer, činjenica je da SDS i SNSD imaju u pojedinim sredinama zajedničkog kandidata, pa je logično očekivati da je pojedinačna kandidatura SDS-a u Banjaluci zapravo uslov za neka šire dogovore ove partije sa SNSD-om u drugim opštinama. Ono što je ključno, apostrofira Topićeva, jeste da ukoliko SDS samostalno izađe na lokalne izbore u Banjaluci, onda je to definitivno veliki plus za SNSD.

,,To je ključ čitavog problema. U ovom trenutku, ako se ostane na samostalnoj kandidaturi SDS-a, koja je kao takva objavljena , onda je to definitivno vjetar u leđa SNSD-u“ , zaključuje Tanja Topić.

Dragan Čavić: Neozbiljna inicijativa SDS-a

Pvi čovjek Demokratske Partije, Dragan Čavić, ističe da je ovakva odluka SDS-a u potpunosti van okvira dogovora stranaka koje su učestvovale na dva dosadašnja sastanka u pokušaju da se nađe zajednički kandidat za gradonačelnika u ime cijele opozicije.

,,Ove sedmice će biti održan treći sastanak i vjerujemo da pozicija SDS-a nije zakovana. Oni su dali neke svoje razloge za samostalnu kandidaturu, ali mi mislimo da to nije dovoljno.Vidjećemo da li su njihove namjere usmjerene ka tome da imamo zajedničkog kandidata ili da principijelno i tvrdo traže da podržimo njihovog kandidata, Nenada Stevandića.“, navodi Čavić.

Ako se bude insistiralo na Stevandiću kao jedinom kandidatu, Čavić nema sumnje da je onda riječ o smišljenoj akciji. U tom slučaju, smatra Čavić, šansa za izbor gradonačelnika iz redova opozicionog bloka je minimalna.

,,Ovakava inicijativa SDS-a je na neki način neozbiljna jer, ako nema dogovora sa opozicijom, onda postoji dogovor sa drugom stranom. A druga strana je SNSD“, zaključuje on.

U svakom slučaju, Čavić se nada da u redovima SDS-a još uvijek postoji raspoloženje za dogovor među partijama iz reda opozicije, što su oni i nagovijestili u svojim izjavama.

Slobodan Popović, SDP BiH : Ovo je probni balon

"Mislim da je ovo probni balon,koji treba da testira javno mijenje i potencijalne koalicione partnere" rekao nam je Slobodan Popović iz SDP BiH

"Nisam siguran da je ovaj potez usaglašen sa rukovodstvom SDS-a,mislim da je ovo i testiranje partijskog rukovodstva od strane rukovodstva gradske organizacije.Što se tiče opozicionih partija mislim da niko od njih neće prihvatiti ovaj prijedlog jer koliko znam do sada je postignut konsenzus oko ideje koja u prvi plan stavlja zajedničkog kandidata.Smatram da je najrealnija varijanta da opozicija nađe zajedničkog nestranačkog kandidata oko kojeg će se okupiti svi koji istinski žele da promjene i time i početak kraja vlasti "dobrih domaćina" u RS koje će se završiti na izborima 2014 godine"

SDS: Može dogovor, ali sa našim kandidatom na čelu

Kako sad stvari stoje, SDS neće odustati od inicijative da promoviše svog kandidata i da se njemu prikloni cjelokupna opozicija na nivou Banjaluke:

O tome svjedoči i izjava samog kandidata za gradonačelnika najvećeg grada u Srpskoj, Nenada Stevandića:,, Ja sam dobio zadatak od Gradskog odbora da radimo na pobjedničkoj strategiji i druge stranke kad predlože svoje kandidate o tome će se razgovarati i nemamo nikakvu namjeru da imamo negativan stav prema drugim kandidatima, šta više o svemu treba da se dogovaramo. Ali, svi treba da znaju da je SDS kičma opozicije, kako u Banjoj Luci, tako i u Republici Srpskoj.“

Dakle, od dogovora o zajedničkom nezavisnom kandidatu, SDS je došao do teorije po kojoj svaka stranka može da predloži svoga kandidata, ali budući da su oni najjača opoziciona partija, za pretpostaviti je da njihova mora biti zadnja.

Poprilično patronski se izjasnio i Đorđe Umićević, predsjednik Gradskog odbora SDS-a: ,, Gradski odbor SDS Banja Luka je u petak u sklopu svojih aktivnosti održao sjednicu na kojoj je predložen Nenad Stevandić za kandidata za gradonačelnika. Uz sve one kvalitete, moralne, stručne i druge, mislim da on ima tu snagu da može povući cijelu opoziciju da napravi dobar rezultat. U sklopu naših dogovora sa ostalim opozicionim strankama, mi smo bili ti koji smo prvi okupili sve opozicione stranke i dalje ćemo raditi na tome i nudićemo rješenja. Ovo predlaganje kandidata je nuđenje opoziciji koje mi smatramo za najbolje.”

Na kraju, opoziciji ostaje da se dogovori, ako uopšte ima kapaciteta i ozbiljnosti za dogovor. Jer, kako se čini, ozbiljnost je ono što nedostaje opoziciji, kako na nivou grada, tako i na entitetskom i državnom nivou. A upravo ozbiljnost je ono što je potrebno da se zadobije povjerenje građana na narednim izborima. U svemu ovome, po ko zna koji put, profitira SNSD, kojem pored ovakve opozicije (mada je upitno da li je SDS opozicija) i nije potrebna neka posebna reklama i predizborna kampanja na lokalnim izborima koji nas čekaju u oktobru.

Vrijeme će pokazati hoće li blok od 7 opozicionih partija preležati dječije bolesti i izabrati dovoljno jakog i legitimnog zajedničkog kandidata za gradonačelnika, koji će biti, ako ništa, kompromisno rješenje, ili u suprotnom, razdijeljeni, ne mogu očekivatni ništa dobro na izborima.

http://www.6yka.com/novost/22714/

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 21:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
I ja se slažem sa Čavićem, kao da je SDS u interesu da SNSD vlada BL još četiri godine, baš me briga ja ću za Babu da glasam.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1643 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 83  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]