banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 00:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 25 Mar 2012, 15:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Ma bice na totalu mtelu...,a Ankes nece ukinuti SK zbog svadje Elte i SK,haha pa to bi bilo smijesno

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 15:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
Cisto sumnjam da ce mtel uvesti SK iz razloga sto je mtel vlasnik arena, a SK je u vlasnistvu SBB-a koji je konkurencija.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 15:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Aurora Borealis 123 je napisao:
nidjeveze je napisao:
U cijeloj RS ne vjerujem, u Eltainom sistemu izgleda da definitivno ostajemo bez tog kanala.

Niko nema osim Elte i Aneksa u RS. Ako Elta ukine SK, isto ce uciniti i Aneks. Ako budu Elta i Aneks ukinili SK nece biti nigdje u RS SK-a.

Онда овај што ми је то рекао је евидентно причао истину,јер ми се представио као радник на СК и човјек који познаје власнике.
Надам се да се ипак неће догодити тај раскид са СК.

Што се Арена тиче, је ли остаје као и сад следеће године,или ће се морат накнадно плаћати за њихове програме?

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo jos jednom da postavim pitanje po milioniti put,a da mi se ne odgovori bicete obavjesteni kad bude,zna li neko ovdje od radnika elte da li ce se uvoditi nova programska sema na mmds u BL jer je vidim u skoro svim gradovima dignuta na preko 80 kanala a mi imamo 45,a cak vise placamo pretplatu????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 16:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Dec 2010, 16:06
<Enter_name> je napisao:
Ajde ti sada nama fino objasni zašto bi Aneks ukinuo Sport Klub ako bi Elta ostala bez njega??? :-?

Da krenem iz pocetka. Prije nego sto je Telemach- SBB-SK kupio provajdera u Sarajevu Elta Kabel, Aneks i jos neki manji provajderi iz RS potpisali su ugovor sa SK i cijena u tom ugovoru bila je normalna.I to je taj ugovor koji vazi sada. Naravno stare ugovore imali su i neki provajderi iz Federacije. Kada je Telemach-SBB-SK kupio provajdera u Sarajevu tada je krenuo sukob sa svima koji imaju SK zato sto je Telemach htio da u ponudi ima SK samo Telemach i niko drugi. Tada je Tlemach pocelo sa ucjenivanjem provajdera da raskinu ugovore. Sada u ovoj godini Telemach-SBB-SK poceo je da salje nove ugovore provajderima u Federaciji onima kojima su stari ugovori istekli u BIH i ugovori su bili smijesni sa namenom da niko ne prihvati ponude. Telemach je napravio ponudu takvu da je nemoze niko prihvatiti. Slali su 4 puta skuplje ugovore od onih sto su normalni. I kada Elti i Aneksu isteknu ovi ugovori dobice nove ugovore po vrlo visokim i nerealnim cijenama koje nemoze niko prihvatiti, sto i jest u interesu Telemach-a. Zato tvrdim da nece biti u ponudi SK nigdje u RS, jer Telemach nece da ima SK neko ko nije Telemach. Tada kada je krenuo sukob Telemach-a sa svim provajderima u BIH dosli su novi kanali Arene. Arene je sada kupio Telekom jer niko nece da bude SK broj jedan. U ovom trenutku Arene su bolje od SK. Naredne godine bice ovako, Sk imace u ponudi samo Tlemach u Federaciji, u RS niko, a arene ce imati svi osim Telemach-a.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 16:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
A što bi Telemachu (SBB-u) bilo u interesu da samo oni imaju Sport Klub kada Elte i Aneksa nema na istom interesnom području/tržištu??? Samim tim bi sebi smanjili gledanost, što povlači i manju cijenu sekunde reklame, dakle manji profit... po toj tvojoj logici Arenasport kanale bi trebao imati samo m:tel i niko više, a nema ko ih nema...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 16:49 
Početnik
Početnik

<Enter_name> je napisao:
A što bi Telemachu (SBB-u) bilo u interesu da samo oni imaju Sport Klub kada Elte i Aneksa nema u Sarajevu??? Samim tim bi sebi smanjili gledanost, što povlači i manju cijenu sekunde reklame, dakle manji profit... po toj tvojoj logici Arenasport kanale bi trebao imati samo m:tel i niko više, a nema ko ih nema...

Zato sto ovi iz Tlemach-a imali u planu praviti konkurenciju Mtelu, Elti i Aneksu u RS i ako bih dozvolili da ostane SK onda kad bi kako oni to zamisljali dosli u RS imali neku prednosti sa cim bi privukli korisnike,a to je SK. Telekom je Arene kupio samo zato da se suprostavi SBB iz Srbije i samim tim Telemach-u u BIH. SKi Arene nisu kanali od kojih zive SBB ili Telekom. Oni imaju korisnike, oni ne zaradjuju nista na sportskom kanalu ( Telemach ili Telekom).

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 16:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Dobro, ako je tako, kako će Telemach da postane konkurencija m:telu, Aneksu i Elti u Banjaluci?

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 16:57 
Početnik
Početnik

<Enter_name> je napisao:
Dobro, ako je tako, kako će Telemach da postane konkurencija m:telu, Aneksu i Elti u Banjaluci?

Sa Totalom tv su oni konkurencija na RS jer sad nemogu kupiti ni jednog provajdera u RS jer su u sukobu, planirali su izgradnju nove mreze u RS ali su od toga odustali. Sukob ostaje i nista nisu dobili sa tim. I sad naravno nece dati SK iako znaju da nikako nemogu uci u RS.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 17:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

TotalTV je prisutan na području RS već 5 godina, da su htjeli da uskrate kablovskim opetaterima Sport Klub, uradili bi to odmah u startu, a ne sad kad već postoji alternativa... sve se vrti oko para; koliko se ja sjećam, plaća se po broju korisnika koji kablovski operater posjeduje, čisto sumnjam da bi se samo tako odrekli finog prihoda, kao i da bi sebi svjesno smanjili gledanost... no dobro, živi bili pa vidjeli...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 17:15 
Početnik
Početnik

<Enter_name> je napisao:
TotalTV je prisutan na području RS već 5 godina, da su htjeli da uskrate kablovskim opetaterima Sport Klub, uradili bi to odmah u startu, a ne sad kad već postoji alternativa... sve se vrti oko para; koliko se ja sjećam, plaća se po broju korisnika koji kablovski operater posjeduje, čisto sumnjam da bi se samo tako odrekli finog prihoda, kao i da bi sebi svjesno smanjili gledanost... no dobro, živi bili pa vidjeli...

Kada su usli sa Telemachom pocela je konkurencija to sam ti vec napisao. Dok nije bila konkurencija sa kablovskom oni se nisu sukobljavali. Tada SK nije bio tako organizovan kako je sad, zbog ulaska u BIH. Svejedno je njima za gledanost, oni koriste svoj kanal da kada bih dosli u Banja luku da kazu korisniku, eto mi imamo u ponudi SK, Elta,Aneks i Mtel nemaju i kao da tako dobiju korisnike. Zato sto se tako ponasaju nikada nece uci u RS.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 17:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 17:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
<Enter_name> je napisao:

Kada su usli sa Telemachom pocela je konkurencija to sam ti vec napisao. Dok nije bila konkurencija sa kablovskom oni se nisu sukobljavali. Tada SK nije bio tako organizovan kako je sad, zbog ulaska u BIH. Svejedno je njima za gledanost, oni koriste svoj kanal da kada bih dosli u Banja luku da kazu korisniku, eto mi imamo u ponudi SK, Elta,Aneks i Mtel nemaju i kao da tako dobiju korisnike. Zato sto se tako ponasaju nikada nece uci u RS.

Pa mene bi prvog dobili kad bi oni imali SK a drugi ne, Arena nije losa ali smjesno je reci da je bolja od SK.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 18:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo jedna provjerena info,dolazi jos jedana firma u BL,slicna totalu

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 18:48 
Početnik
Početnik

ssaassaa je napisao:
Evo jedna provjerena info,dolazi jos jedana firma u BL,slicna totalu

Konkurencija Total-u.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 19:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vjerovatno,znam da su iz Zagreba

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 19:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

i da ce uskoro otvarati predstavnistvo ovdje u BL

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 20:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Zato sto se tako ponasaju nikada nece uci u RS.

Heh, pogotovo sada se ne bi odrekao Totala ni za zivu glavu, a imam ga vec cetiri godine. Sad kad niko nema F1, Total je pravo blago, bas zbog SK PRIME.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2012, 03:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
BSE je napisao:
hoce li se ikako srediti mjesanje kanala? imam "duhove" na NatGeo i FoxCrime
prilicno je iritantno gledati kako preko lica osoba ide titl sa nekog drugog kanala

na taj spisak dodajem i rtl.hr

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2012, 07:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2004, 21:12
Pitanje za Amadeusa:
Kočićev Vijenac, ulica Skendera Kulenovića, slike su već 10-ak dana blagi užas, ali baš svi kanali. Zvao mobilnu podršku, kažu prijavi centrali, prijavo centrali, prošlo već 7-8 dana i ništa. Molim te provjeri, jer gubim živce, one kokoške ne mogu više zvati, jer pametnice me pitaju da li sam preskenirao kanale, pošto ste promijenili frekvencije, pa kao zbog tog mi snježe kanali:)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]