banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 18:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Mar 2012, 13:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Hertzog je napisao:
Jao kakav gej avatar Shoole :lol:

Пуца Бајку курац да ли ти или ја мислимо да ли је он геј или не! Јер он је... Рамон Гарсија!!!

8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SPiZDF4sgDA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 13:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Hahahahaha, daj bezi, sta je ovo sunce ti je8em :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 13:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
shoole je napisao:
Hertzog je napisao:
Jao kakav gej avatar Shoole :lol:

Пуца Бајку курац да ли ти или ја мислимо да ли је он геј или не! Јер он је... Рамон Гарсија!!!

8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SPiZDF4sgDA[/youtube]

:lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 13:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Па не каже се џаба за некога да је "луд ко голман". 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 13:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
Па не каже се џаба за некога да је "луд ко голман". 8)

ovaj naš je na kvadrat :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 14:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jebo utakmicu u kojoj Bajko nije bacio neku fintu :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 14:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Jebo utakmicu u kojoj Bajko nije bacio neku fintu :lol:

ja što će nas neđe zaklati :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 15:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Stubborn je napisao:
да се сад ту не понављам - углавном, слажем се са нитром и бригатеом у погледу наше и игре противника.
такође, што се тиче трке, чини се да смо много бољи у односу на пријашњи период.

све у свему, ја и даље стријепим за пролаз. имамо до 11.4. доста времена, и мора се радити. ако се понови оваква ситуација, у смислу игре, у реваншу, партизан би нас требао згазити.

милуновић краљ. колико се само трудио, радио, даде и гол.

видим јутрос да има људи који нису задовољни максимовићем - ја сам презадовољан. мислим да га у свом том лудилу на стадиону нисам мијешао са тошићем или мићком. мене је одушевио, очекивао сам доста лошију, прије свега бојажљивију и несигурну игру, али показао је да има материјала да буде добар штопер. ако већ сад то није. значи, немам му ни једну замјерку. све у границама, све ок.

касалица је брз. :Д нисам само знао да је оволико.
борха ме није ништа посебно одушевио.
бајко будала сигуран.

Aj sve ali Borha te nije nista posebno odusevio? Pa covjek je asistirao za drugi gol a kod prvog je uklizao, pa je lopta dosla do Evandra koji je asistirao za gol, znaci Borha je bio glavni kod oba gola. Ne znam sta je jos trebao uraditi po tebi, dati 3 gola pored ovog? :D

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 16:12 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Dobro je na kraju sve ispalo. Uz slabiju igru imamo dva gola prednosti i to bez primljenog gola.
Malo su ispali nekorektni sa ovim pjevanjem na kraju, ali vjerovatno ih je uhvatili euforija, šta ćeš. Bar je trener ispao korektan. Treba sad nastaviti igrati prvenstvo i još bolje se uigrati.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 16:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Erazmo Roterdamski je napisao:
Dobro je na kraju sve ispalo. Uz slabiju igru imamo dva gola prednosti i to bez primljenog gola.
Malo su ispali nekorektni sa ovim pjevanjem na kraju, ali vjerovatno ih je uhvatili euforija, šta ćeš. Bar je trener ispao korektan. Treba sad nastaviti igrati prvenstvo i još bolje se uigrati.

Кад су Партизанови играчи и тренер пјевали погрдне пјесме оциганима послије дербија,дигла се толика прашина као да су изболи некога ножевима. Права хајка је трајала данима...Сада кад је ситуација обрнута,нико од медија то ни не спомиње а овдје се пише "мало смо испали некоректни"...Мало не објективно,што јест- јест...
Што се мене тиче то је сасвим нормално да скандирају и једни и други када побједе у дербију,не треба само лично никога вређати.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 16:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Najveci problem u vasem slucaju je bio taj sto je TRENER pevao, a kod nas samo igraci... Uz to, nasi klinci nemaju ni 20 godina, nekima je prvi derbi ili prva pobeda u istom... Nije opravdanje, ali je svakako manje problematicno nego kada to radi trener i stariji igraci...

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 16:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Херцоже немој нам таква штура аргументовања дават и оправдања,чуј немају ни 20 година :lol: :lol: :lol: ,а Лазо имао 16 :lol:

И вадите се на то што Роберт није пјевао,па нема он шта пјеват,врло добро ми знамо коме је он дизао споменике,врло добро,не треба нам његова пјесма да би схватили како не воли Србе,апсолутно.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 16:29 
Bič božji
Bič božji

Čova, ja sam pročiato na nekoliko portala o tome kako su igrači ispali nekorektni. Znači, piše se, eno imaš na Mondu pa pročitaj.
A, kad se poredi šta su vaši radili, zajedno sa trenerom, mi i jesmo malo ispali nekorektni. Do duše, ne znam šta su radili po kafanama poslije utakmice.
Drinin, ne kenjaj.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 16:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Drinin stvarno si smijesan sa Robertom, a i naporan, al dobro to ti je bar konstanta.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 16:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
друже Еразмо није кењање,већ ИСТИНА,а она понекада боли,нарочито је тешка када се о њој говори у дјеловима, тек у цјелини сагледана ствар доноси ЧИЊЕНИЦУ!

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 16:41 
Bič božji
Bič božji

Nema šta, ubi me istina. 8)
Ponekad stvarno volim čitati ove tvoje rečenice. :D

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 16:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Pisu svi mediji
ne vidim da je neko nesto presutio, to vam je uhvatila neka amnezija...

Napokon i da se obradujem saopstenju iz kluba :)

Robert nesto protiv Srbije :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 16:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Seres klinac, preterano seres i pricas gluposti... Idi pisi gluposti na temi o partizanu, ne moras i ovde da svoju pamet prosipas

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 16:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Не бих се сложио у вези Лазовића, какве приче гробар ово оно. То нема везе са стварношћу. Ми имамо један огроман проблем који се да превазићи. Борха не може играти као шпиц играч, спорији је од оног несрећног Иванова и пречесто има потребу да се врати на нашу половину. Као што рекох да се рјешити, Борха десно на позицију гдје је пружао најбоље партије, Лазовић у средину. Касалица у шпиц без конкуренције. Обожавам брзе играче, он је управо такав. Не мораш бити неки екстра таленат, битно је да кренеш на вријеме и да је некако угураш у гол. Таквих играча је било у свим лигама и увијек су добро пролазили.

Задовољан сам игром читавог тима у глобалу. Младеновић је сјајан играч, купио ме за сва времена 8) .

Резултат је мало нереалан, промашили су и они лијепе прилике, међутим такав је фудбал. Има ли смо и ми таквих наступа уназад пар година 8) .

ПС. Казнити све, по систему колико њих прошли дерби и за финале купа.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2012, 16:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Rukovodstvo crveno-belih prihvatilo je kritiku javnosti zbog načina na koji su fudbaleri Crvene zvezde u sredu slavili ispod severne tribine.

Trofejni klub istovremeno je stao u odbranu igrača, ističući da se uvredljivo skandiranje dogodilo u stanju euforije zbog važne pobede i uz ključni uticaj navijača.

"Ekipa Crvene zvezde u derbiju imala je prosek od 21,6 godina starosti i takav mlad tim sklon je neiskusnim potezima, kako na terenu, tako i van njega", stoji u reagovanju koje je MONDO dobio iz Ljutice Bogdana 1a.

"Navijanje koje je došlo sa tribina ponelo je naše mlade igrače, koji su ponavljali nepristojne slogane. Zbog toga se Crvena zvezda izvinjava svima koji su uvređeni ovakvim postupkom naših igrača. Radi se pre svega o njihovoj mladosti, velikoj radosti posle pobede i velikom zvezdaštvu koje nose u sebi, a koje su ovog puta iskazali na neprimeren način".

Crveno-beli su najavili da će sa igračima biti obavljeni razgovori "kako se tako nešto nikada ne bi ponovilo".

Zvezda ističe i da je spremna da snosi eventualne posledice zbog nepromišljenog skandiranja, u kojem su učestvovali i neki iskusni prvotimci.

"Crvena zvezda biće kooperativna svim organima Fudbalskog saveza Srbije, koji će se baviti ovim postupkom naših igrača. Ne stojimo nikome na putu, neka svako radi svoj posao".

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]