banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 11:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56986 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 362, 363, 364, 365, 366, 367, 368 ... 2850  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Mar 2012, 16:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
A šta je to redovno kupanje. Nedjeljom? Onda se ja kupam redovno :D

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 16:27 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
nova je napisao:
Institut za javno zdravstvo Republike Srpske: Polovina stanovništva ne kupa se redovno........objavile Nezavisne novine................... ljudi moji da li je to istina...................

Uđi u augustu u neki od autobusa Autoprevoza i samo će ti se kazati...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 16:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
nova je napisao:
Institut za javno zdravstvo Republike Srpske: Polovina stanovništva ne kupa se redovno........objavile Nezavisne novine................... ljudi moji da li je to istina...................

Da , stvarno, sta je to redovno kupanje !?

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 16:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Kod devojke u zgradi ima neki par (brat i sestra) koji smrde da se disati ne moze... Sto je najcrnje ona je neki visokoobrazovani lik i radi u jakoj firmi... Ja uvek izbegavam da udjem u lift posle njih... Em se ne moze disati, em me sramota da neko ne udje odmah posle mene pa misli da je smrad od mene... Ovih dana cu istampati poruku da se kupaju ili da prestanu koristiti lift i nalepiti u isti... JBT ja ne mogu da verujem kakvih ljudi ima :?

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 16:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A mozda ljudi jednostavno i pored kupanja imaju takav miris , odnosno znoj ? Eh , kad se sjetim koliko sam puta u svom liftu ugazio u govance( ovo je jos simpatican izraz, ne mjesati sa govnom), ali je smrad bio nepodnosljiv.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 16:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jbt nemoguce je da je tako jak... Uz to izlazis iz kuce, znaci ako vec imas problema sa tim onda se istusiraj pre odlaska u grad, pa nemoguce da smrdis cim izadjes iz kade

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 16:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Juče kraj mene prođe cura, dotjerana, utegnuta, lijepa aj zdravo, prođe i zapljusnu me smrad znoja. Kad umrla nisam. :-?

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 16:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mrkvica je napisao:
Juče kraj mene prođe cura, dotjerana, utegnuta, lijepa aj zdravo, prođe i zapljusnu me smrad znoja. Kad umrla nisam. :-?

Priznaj da si ljubomorna na njene visoke stikle :D

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 16:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2008, 14:55
Hertzog je napisao:
Kod devojke u zgradi ima neki par (brat i sestra) koji smrde da se disati ne moze... Sto je najcrnje ona je neki visokoobrazovani lik i radi u jakoj firmi... Ja uvek izbegavam da udjem u lift posle njih... Em se ne moze disati, em me sramota da neko ne udje odmah posle mene pa misli da je smrad od mene... Ovih dana cu istampati poruku da se kupaju ili da prestanu koristiti lift i nalepiti u isti... JBT ja ne mogu da verujem kakvih ljudi ima :?

dobra ideja a ja sa osmog kata svaki dan pješke želudac mi se okreće hajd ako neko smrdi, ali ako se još namiriše e to brate dragi grize za oči :angry4:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 17:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Dec 2010, 19:10
Hertzog je napisao:
Ja uvek izbegavam da udjem u lift posle njih... Em se ne moze disati, em me sramota da neko ne udje odmah posle mene pa misli da je smrad od mene... Ovih dana cu istampati poruku da se kupaju ili da prestanu koristiti lift i nalepiti u isti...

:lol: :lol: Kad ne crko' od smijeha. Potpuno ista situacija, pogotovo dio: ''...Pa misli da je smrad od mene''. Kontala par puta napisati, pa mi mrsko ici stampati, spopadne me bezveze, odnijece mi rukopis na analizu, pa sam varena :D Ima ih svakakvih kad nece da priznaju neki svoj nemar. Mada, brate, vrijedilo bi, samo da se pobrinu o higijeni, pogotovo ljeti. I da ne spricaju parfem/dezodorans na sav taj smrad.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 17:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Joj ćuti, nekad i parfem zna pomoći. Neki dan, asistent smrdi kao tvorić da drugarica do mene ne pošprica parfem, amfiteatar bi skapao. :lol: :lol: :lol:

Jovo, da, naravno, ljubomorna sam. :D

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 17:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kad smo već kod lifta , jeste li kad prnuli u istom ?( sve je za ljude) I onda kao izlazite iz njega, dok komšinica koja se upravo vratila sa pijace ulazi i koluta očima ' komšija jel se to neko ulje osjeća ?' ..' da, da ulje, sint2001'.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 17:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Komaraccc je napisao:
Hertzog je napisao:
Ja uvek izbegavam da udjem u lift posle njih... Em se ne moze disati, em me sramota da neko ne udje odmah posle mene pa misli da je smrad od mene... Ovih dana cu istampati poruku da se kupaju ili da prestanu koristiti lift i nalepiti u isti...

:lol: :lol: Kad ne crko' od smijeha. Potpuno ista situacija, pogotovo dio: ''...Pa misli da je smrad od mene''. Kontala par puta napisati, pa mi mrsko ici stampati, spopadne me bezveze, odnijece mi rukopis na analizu, pa sam varena :D Ima ih svakakvih kad nece da priznaju neki svoj nemar. Mada, brate, vrijedilo bi, samo da se pobrinu o higijeni, pogotovo ljeti. I da ne spricaju parfem/dezodorans na sav taj smrad.

Sta me briga i da skontaju ko je napisao, sramota je njihova a ne moja sto sam to napisao...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 17:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2008, 14:55
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Kad smo već kod lifta , jeste li kad prnuli u istom ?( sve je za ljude) I onda kao izlazite iz njega, dok komšinica koja se upravo vratila sa pijace ulazi i koluta očima ' komšija jel se to neko ulje osjeća ?' ..' da, da ulje, sint2001'.

ti bogami nisi normalan sa ovakvim postovima nosit ćeš me na duši oplakah zamal se neudavi pijući vodu.......... l e g e n d o uljepša mi dan...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lying:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 17:15 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Hertzog je napisao:

Može biti da je neki hormonalni poremećaj. Ja od kada sam pretprošle godine prebolovao neku upalu grla koja je imala efekat i na limfne žljezde u momentu kada se oznojim ispod desne miške počnem da smrdim. Nebitno što sam sad iz kade,čist i namirisan....Istog momenta. Od tada koristim antiperspirante. :-?

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 17:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Hertzog je napisao:

Može biti da je neki hormonalni poremećaj. Ja od kada sam pretprošle godine prebolovao neku upalu grla koja je imala efekat i na limfne žljezde u momentu kada se oznojim ispod desne miške počnem da smrdim. Nebitno što sam sad iz kade,čist i namirisan....Istog momenta. Od tada koristim antiperspirante. :-?

A da u poruci za lift dodam i ovo :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 17:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
sto se mene tice, postujem slobodu na smrad! 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
al ako to registrujem valja se odmac!!! 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
inace ne podnosim one sprejeve kad neko izvadi iz torbe i onako nasprica preko znoja to mi je ultimatebljak!!! :angry1: :angry1: :angry1: :angry1:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 17:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Mrkvice, kupiću ti ja jastučiće ako ih ne nađeš do iduće sedmice.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 17:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
To bi trebala biti najava tvog dolaska? :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 17:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
uopšte ne, mogu ih poslati i poštom :P

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56986 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 362, 363, 364, 365, 366, 367, 368 ... 2850  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]