banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 00:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 233 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Mar 2012, 11:49 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Zato što smo glupi,a i dosadno nam je?

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2012, 11:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
evo dokumentarac kako se zivi tamo gledao sam na tv-u jedan dokumentarac mislim da je to taj ako nisam fulio

http://www.youtube.com/watch?v=FJ6E3cShcVU

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2012, 17:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Da. Evo malo i na nasem jeziku:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SdnQYOAn5_A[/youtube]

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 01:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
zipo je napisao:
Barem nemaju zamašćene krvne sudove.

:lol: :lol: :lol:
Panzer je napisao:
A što vi sa njim uopšte komunicirate? :roll:

upravo.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 09:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
jellyfish je napisao:
Nemaju sta jesti jadnici, hrane se od pomoci, a hoce da lansiraju satelit > http://www.nezavisne.com/novosti/svijet ... 32838.html Jos jedan dokaz da su fasizam, fanatizam i komunizam najveca zla u istoriji :-?

A šta misliš da cijeli svijet zažandara SAD-u sankcije pa da navratimo za jedno 20-tak godina ?
Nije sve tako crno i bijelo,oni nikome ništa ne otimaju,ne pljačkaju,oni ne ubijaju druge narode,ne bacaju osiromašeni uranijum,ne prave krize...

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 10:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Citiraj:
Nije sve tako crno i bijelo,oni nikome ništa ne otimaju,ne pljačkaju,oni ne ubijaju druge narode,ne bacaju osiromašeni uranijum,ne prave krize...

Управо, нашем народу се све сервира преко издајничких медија и онда народ има тотално другачију свијест,народу реци да је Адис Абеба највећа афричка престоница и народ ће то узети здраво за готово,тако и ово. Изложени смо манипулаторским медијским системима,џабе нам и препирка по форуму,све док не сагледамо чињенице у вези С.Кореје и њеног народа џаба нам некакви документарци америчке продукције.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 11:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
drinin vuk je napisao:
Citiraj:

Управо, нашем народу се све сервира преко издајничких медија и онда народ има тотално другачију свијест,народу реци да је Адис Абеба највећа афричка престоница и народ ће то узети здраво за готово,тако и ово. Изложени смо манипулаторским медијским системима,џабе нам и препирка по форуму,све док не сагледамо чињенице у вези С.Кореје и њеног народа џаба нам некакви документарци америчке продукције.

Tamo su kim jongovi evo desetinama godina,ovamo Buš,Klinton,Klinton Buš(dvije porodice evo 30-tak godina)...
Ne kažem ja da nema bjede i sirotinje i da narod nije zaluđen glupostima dali što tako misli ili što mora da tako misli.
Neka ih popuste sa sankcijama pa da vidimo kako će to sve ići,ovako...
P.S.Što se tiče slobodnog novinarstva nema toga,ima par njemačkih novinara koji nešto pokušavaju ali ih brzo "stuku" Ostalo je sve pod potpunom kontrolom.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 14:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
soba 39 je napisao:
A šta misliš da cijeli svijet zažandara SAD-u sankcije pa da navratimo za jedno 20-tak godina ?

Moguce da grijesim, ali mislim da se sankcije pod kojima je S. Koreja odnose samo na oruzje.

Kad bi neko pozelio da SAD-u uvede sankcije, ispastao bi koliko i SAD. Jebiga, Kinezi moraju nekome prodati svoju plastiku, a to sigurno ne mogu S.K.

S druge strane, kad bi Sjeverna Koreja danas nestala, da li bi svijet osjetio...? Mozda bi jedino skocile cijene nekretnina u Juznoj Koreji.

drinin vuk je napisao:

Ja sam pokusavao da sagledam cinjenice iz drugog ugla, da pitam nekog ko tamo zivi kakva je stvarna situacija... Al' ni jednog nisam mogao naci online. :(

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 20:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Citiraj:

covjece bozji pocetkom 90-tih 10 % nacije je umrlo od gladi jer onaj ludak nije dao da se uveze hrana iz vana kao mi cemo to sami mislim lol

nadam se da ce amerika napasti onog bolesnog gada i izvesti ga na sudjenje a korejski narod osloboditi od njegove tiranije

inace sam suzdrzan sto se tice americke politike ali u ovom slucaju sam 100 % za to da ameri oslobode sjevernu koreju

koncetracione logore vise i ne broje znaci svi koji su protiv rezima rade i umiru u konc logorima i to nije nikakva propaganda imaju satelitske snimke koje svjedoce o tome....

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 20:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
apokalipto je napisao:
drinin vuk je napisao:
Citiraj:

covjece bozji pocetkom 90-tih 10 % nacije je umrlo od gladi jer onaj ludak nije dao da se uveze hrana iz vana kao mi cemo to sami mislim lol

nadam se da ce amerika napasti onog bolesnog gada i izvesti ga na sudjenje a korejski narod osloboditi od njegove tiranije

inace sam suzdrzan sto se tice americke politike ali u ovom slucaju sam 100 % za to da ameri oslobode sjevernu koreju

koncetracione logore vise i ne broje znaci svi koji su protiv rezima rade i umiru u konc logorima i to nije nikakva propaganda imaju satelitske snimke koje svjedoce o tome....

Panzer je napisao:
A što vi sa njim uopšte komunicirate? :roll:

Ponovo se pitam...

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 21:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Citiraj:

Imali su i dokaze da Sadam posjeduje oružje za masovno uništenje i šta bi na kraju? Ne branim ni tamošnji režim, ni ludake na vlasti koji kontrolišu narod ispranih mozgova ali koliko puta su dosad servirali takvu priču i izmišljali povode ti isti humanitarci sa satAlitima? Isti oni koji su 99 pobili civile u vozu, sravnili Aleksinac, i gađali RTS projektilima (koji su BTW tako precizni ulete u odžak kuće da ne okrznu kaplaju) omaškom i slučajno na ime masakra Šipaca na Klečki i sličnim pripizdinama gdje nikad nisu uspjeli naći ni busen a kamo li grobnice? Stvarno imate kratko pamćenje....Sa dosadašnjim iskustvom kad bi na CNN rekli da je napolju u BL mrak ja bi išao na prozor da provjerim.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
Citiraj:

Imali su i dokaze da Sadam posjeduje oružje za masovno uništenje i šta bi na kraju? Ne branim ni tamošnji režim, ni ludake na vlasti koji kontrolišu narod ispranih mozgova ali koliko puta su dosad servirali takvu priču i izmišljali povode ti isti humanitarci sa satAlitima? Isti oni koji su 99 pobili civile u vozu, sravnili Aleksinac, i gađali RTS projektilima (koji su BTW tako precizni ulete u odžak kuće da ne okrznu kaplaju) omaškom i slučajno na ime masakra Šipaca na Klečki i sličnim pripizdinama gdje nikad nisu uspjeli naći ni busen a kamo li grobnice? Stvarno imate kratko pamćenje....Sa dosadašnjim iskustvom kad bi na CNN rekli da je napolju u BL mrak ja bi išao na prozor da provjerim.

sve to stoji da lazu 100 na sat ali kad bi odbacio 50 % stvari kao laz opet je situacija izuzetno losa gledao sam intervjue sa ljudima koji su pobjegli otamo bgm nebih rekao da lazu o situaciji koja vlada u sjevernoj koreji pa ima onaj dokumentarac kad doktor ide u bolnicu kod njih sve snimano da vidis bjede to nije normalno nista nemaju i svi ispranih mozgova cek ako nadjem snimak postam.....

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 21:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

To stoji al tako su isto prebjezi i Iračke armije uoči intervencije srali po TV da Sadam ima spremno biološko oružje, pa šipak! Više puta ponovljena laž zvuči kao istina što reče Gebels. Taj sam dokumentarac gledao što pominješ i sve stoji za isprane mozgove, al pazi i ti isti humanitarci imaju Gvantanamo i ko zna gdje zatvore koje drži CIA, al čuj to su demokratski logori i zaštita nacionalne bezbjednosti samo JEDNE zemlje na svijetu.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
To stoji al tako su isto prebjezi i Iračke armije uoči intervencije srali po TV da Sadam ima spremno biološko oružje, pa šipak! Više puta ponovljena laž zvuči kao istina što reče Gebels. Taj sam dokumentarac gledao što pominješ i sve stoji za isprane mozgove, al pazi i ti isti humanitarci imaju Gvantanamo i ko zna gdje zatvore koje drži CIA, al čuj to su demokratski logori i zaštita nacionalne bezbjednosti samo JEDNE zemlje na svijetu.

ok gledao si al postavit cu zbog drugih nek vide

http://www.youtube.com/watch?v=5YqJ87Of ... re=related

sto se tice guantanama znam momka koji je lezao tamo ovdje je zivio jedno vrijeme sad ne znam gdje je mozda se bori po arapskim zemljama upoznao sam i dosta mungosa iz arapskih zemalja mogu ti reci da su vojno i psihicki jako dobro obuceni i velika prijetnja znam za njih 5-6 i da zive ovdje neke su dovodili u povezanost sa al kaidom sa nekima od njih sam i dobar mslm zivim u takvom okruzenju pa imam kontakta.... da nema guantanama njih bi duplo vise trckaralo po bosni a to nije nikom u interesu

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 22:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jest al to zatvaranje je zaštita interesa, a ovo je tiranija i genocid kontaš? Nije govno pas se posr'o!

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
Jest al to zatvaranje je zaštita interesa, a ovo je tiranija i genocid kontaš? Nije govno pas se posr'o!

Sta ces svjetska sila moze im se....

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 19:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Najveci problem je sto oni pored osumnjicenog za recimo, "slusanje radija" zatvore i cijelu njegovu porodicu i neke rodjake. Hajde ako imaju politicke zatvorenike, ali sta su krive porodice nekog ko je politicki nepodoban. Tako da je to nekako najniskije da kaznjavas nekog ko nije kriv. Da ne govorimo djeca politickih zatvorenika se radjaju u logoru, zive i umiru a da nisu vidjeli spoljasnji svijet. Sad sta su djeca kriva. A smrtnost u logorima je izuzetno velika i krece se i do 5-10% posto godisnje. Tako da ih malo tu zivi vise od 20 godina, a ti logori su im izgovor uglavnom da koriste robovsku snagu logorasa da rade besplatno u rudnicima i slicno.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 19:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
apokalipto je napisao:
drinin vuk je napisao:
Citiraj:

Волим овакве што остварење америчких фашистичких интереса своде под хуманитарне акције. Препитај се мало С.Кореја је болест,а Америка доброћудна мајка. :angry1: :angry1: :angry1: :angry1:

И да у Америци није тиранија,али ето само онако 35 милиона људи нема здравствено осигурање, али наравно ти си гледао један документарац и покупио сву памет свијета,довољно ти је да су тамо неки Гадафи,овај онај тирани,а Америка и њени злочиначки подухвати су уствари хуманитарне акције.

Логоре је имао и онај Тито идиот и онда се може рећи како смо сви ми његове жртве????? Могао бих ти још неколико чињеница али нећу,јер ће твоја омиљена демократска Америка сада управо имат једну хуманитарну акцију у Кенији,јер јебига у Кенији је уочено како пужеви голаћи тероришу гуштере...

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 23:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Drinin@

Sjeverna Koreja i jest bolesno uredjena mislim da se oko toga nema sta diskutovati....

Zasto svi napadate Amere oni su nam dali Coca Colu,kaubojske filmove,Las Vegas,Kip slobode da ne spominjem americke filmove Mc'Donaldse nezdravu hranu slijetanje covjeka na mjesec borba protiv komunjara itd itd....

Drinin druze ovako ti svijet funkcionise imas jednu ameriku koja je dominantna + sa njom skupa zapadne zemlje i tu je civilizacija znaci ideje kultura centar svijeta nauka 21 stoljece sve sto zamislis postoje oni koji zive van tog kruga to su ovi Afganistanci Iracani Sjeverno Korejci ehh dodje do poskupljenja npr recimo benzina i civilizovan svijet negoduje sta se uradi pobij milion tih dole mungosa indijanaca sta su vec i ukradi im naftu i voala u civilizaciji manja cijena goriva i svi sretni....nije ista cijena zivota jednog korejca afganistanca sa cijenom zivota nekog svedjanina svicarca itd na to moras mislit ;) i svi mi zivimo na tim "zlocinima" amerike od tih ratova trijebljenja okupiranja nama zavisi cijena stvari potrebnih za svakodnevni zivot tako da.....

i ovo nije neko moje misljenje ovako stoje stvari u realnom zivotu pusti bajke o jednakosti cijeni ljudskog zivota i tako tim pricama.....pogledaj npr film "lord of war" ;)

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 23:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
jellyfish je napisao:
Najveci problem je sto oni pored osumnjicenog za recimo, "slusanje radija" zatvore i cijelu njegovu porodicu i neke rodjake. Hajde ako imaju politicke zatvorenike, ali sta su krive porodice nekog ko je politicki nepodoban. Tako da je to nekako najniskije da kaznjavas nekog ko nije kriv. Da ne govorimo djeca politickih zatvorenika se radjaju u logoru, zive i umiru a da nisu vidjeli spoljasnji svijet. Sad sta su djeca kriva. A smrtnost u logorima je izuzetno velika i krece se i do 5-10% posto godisnje. Tako da ih malo tu zivi vise od 20 godina, a ti logori su im izgovor uglavnom da koriste robovsku snagu logorasa da rade besplatno u rudnicima i slicno.

Mala je razlika izmedju zivota u logoru i van njega, tako da ta deca ne gube mnogo... Nazalost

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 233 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]