banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 21:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 153  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Mar 2012, 23:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
avlijas je napisao:
Danas je, koliko vidim, 15 mart sto znaci da bi trebali dobiti jos preostala tri kanala iz digitalne ponude. I?

Jesi siguran da pise na koju godinu se odnosi?

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2012, 13:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
Nema potrebe za sarkazmom. Bice ti kanali vrlo brzo. Nazalost, kasne isporuke kartica od autorizovanih dilera za Balkan.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2012, 13:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

amadeus je napisao:
Nema potrebe za sarkazmom. Bice ti kanali vrlo brzo. Nazalost, kasne isporuke kartica od autorizovanih dilera za Balkan.

Amadeus, nista licno, kamo srece da su ostali zaposlenici u Elti susretljivi kao ti, tebi svaka cast, sto se ovako nezvanicno trudis, makar informacije da preneses.

A sad bitniji dio. Kako onda da nazovemo situaciju da meni, kao dugogodisnjem korisniku, maximalno redovnom platisi, jedanput zakasnim sa placanjem - jedan dan, nisam bio tu, i odmah sutra, ranom zorom, mi bude iskljucen net. Dakle, ja nemam problem sa tim da vi postupate tako i tako, pise rok za placanje, ako zakasnis dan, iskljucuje se. Ali zar ti se ne cini onda da bi bilo fer, ako vi kazete da ce nesto biti tad i tad, da bude tad i tad?

Korisnik ako zakasni dan, vi iskljucujete. Vi kada kasnite dan-dva-10-mjesec, nikom nista? To je tebi skroz fer i normalno? Kako bi se ti osjecao, da veknu hljeba od 700 grama u pekari platis punom cijenom, a da dobijes 500 grama? To bi tebi bilo skroz ok?

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2012, 14:11 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Avg 2011, 17:31
Danas sam dobio letak u kome se najavljuje promjena programske seme u Doboju 19.03. Digitalna identicna kao u BL analogna veoma slicna. Ako ispostuju kapa do poda!!! Izgleda da digitala dolazi i u DO :)

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2012, 14:51 
Veteran
Veteran

MuskoBre je napisao:

Amadeus, nista licno, kamo srece da su ostali zaposlenici u Elti susretljivi kao ti, tebi svaka cast, sto se ovako nezvanicno trudis, makar informacije da preneses.

A sad bitniji dio. Kako onda da nazovemo situaciju da meni, kao dugogodisnjem korisniku, maximalno redovnom platisi, jedanput zakasnim sa placanjem - jedan dan, nisam bio tu, i odmah sutra, ranom zorom, mi bude iskljucen net. Dakle, ja nemam problem sa tim da vi postupate tako i tako, pise rok za placanje, ako zakasnis dan, iskljucuje se. Ali zar ti se ne cini onda da bi bilo fer, ako vi kazete da ce nesto biti tad i tad, da bude tad i tad?

Korisnik ako zakasni dan, vi iskljucujete. Vi kada kasnite dan-dva-10-mjesec, nikom nista? To je tebi skroz fer i normalno? Kako bi se ti osjecao, da veknu hljeba od 700 grama u pekari platis punom cijenom, a da dobijes 500 grama? To bi tebi bilo skroz ok?

Ja koliko znam bila su iskljucenja na tri racuna, mozda vise nije, ne znam, nije moj sektor, ali trebas razumjeti jednu stvar. Net se gasi automatski od strane samog sistema koji odredjeni dan provjeri stanje uplata, dugovanja i na osnovu tih parametara onemoguci pristup internetu. Dakle sve to radi jedna masina, koja nije zivo bice, nema srce ni dusu, ne razmislja nista samo radi kako joj program kaze, ako na taj dan nisi ispunio uslove za nastavak koristenja interneta on ce te ugasiti pa makar bio i covjek koji odrzava tu masinu i upravo ulogovan u nju, ona ce te ugasiti. Tako je...

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2012, 14:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

amadeus je napisao:

Ja koliko znam bila su iskljucenja na tri racuna, mozda vise nije, ne znam, nije moj sektor, ali trebas razumjeti jednu stvar. Net se gasi automatski od strane samog sistema koji odredjeni dan provjeri stanje uplata, dugovanja i na osnovu tih parametara onemoguci pristup internetu. Dakle sve to radi jedna masina, koja nije zivo bice, nema srce ni dusu, ne razmislja nista samo radi kako joj program kaze, ako na taj dan nisi ispunio uslove za nastavak koristenja interneta on ce te ugasiti pa makar bio i covjek koji odrzava tu masinu i upravo ulogovan u nju, ona ce te ugasiti. Tako je...

Ja kazem kako je bilo kod mene, i nema potrebe da jedan drugome ne vjerujemo, nadam se da nema potrebe da provjeravamo istinitost.

Ok, sve 5, jedna masina radi. Odlicno. Taj isti softver, koji provjerava uplate, gasi net, sta god zelis, instalirala je moja baba, ili Elta? Odluka da ako do tog i tog dana nema uplate, gasi se net, donijela je ta masina vjestackom inteligencijom, ne Elta?To nije Eltina politika, jer to ne radi covjek, nego softver? Znate sta gospodine, jeste vi platili za veknu od 700 grama, ali nasa pec automatski izbacuje vekne od 500 grama, ne vidim zasto bi se bunili, i zasto bi to bilo nefer prema vama, nismo to uradili mi, neko od zaposlenih, nego pec? To tebi djeluje normalno?

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2012, 15:18 
Veteran
Veteran

Ja tebi rekoh da masina nece gledati kad si prije placao ili nisi, da li si ikad kasnio ili si neko koga svaki mjesec se iskljucuje zbog dugovanja.Stvar je prosta: datum, iznos duga i jednostavna funkcija na kraju enable ili disable :)

Opet kazem nevezano sto ovo nije zvanicni stav firme i sto sam ovdje privatno, zalis se pogresnom covjeku. Kao da covjeka iz odrzavanja u hidrocentrali Bocac pitas sto ti je struja iskljucena kod kuce...

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2012, 15:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

amadeus je napisao:
Ja tebi rekoh da masina nece gledati kad si prije placao ili nisi, da li si ikad kasnio ili si neko koga svaki mjesec se iskljucuje zbog dugovanja.Stvar je prosta: datum, iznos duga i jednostavna funkcija na kraju enable ili disable :)

Opet kazem nevezano sto ovo nije zvanicni stav firme i sto sam ovdje privatno, zalis se pogresnom covjeku. Kao da covjeka iz odrzavanja u hidrocentrali Bocac pitas sto ti je struja iskljucena kod kuce...

Ne trazim ja od tebe nikakve odgovore, ovo je sve nezvanicna DISKUSIJA, a ne postavljanja pitanja, i dobijanje odgovora. Ja sam ti se vec zahvalio na dosadasnjem trudu na ovom forumu, svaka cast. Interesovalo me je tvoje misljenje, zasto korisnici ispastaju kada zakasne sa svojim obavezama jedan dan, a Elta kada kasni sa svojim obavezama dan-dva-10-mjesec, nikom nista? Dakle, interesuje me tvoje misljenje, da li je to ok, ili ne, da li je to fer, ili ne?

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2012, 19:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Zbog cega je na mmds-u u BL zatamljen b92 kad nema uopste BN koji ima prava za BIH,ubacite u semu BN pa onda zatamljujte,ima samo ovaj BN sat koji ne valja nista,a na njemu nema nista.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2012, 19:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

evo vidim da prenosi sport klub tenis,al slika je ocajna ne valja nista,ne mogu procitati ni rezultat STRASNO

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2012, 15:11 
Pripravnik
Pripravnik

U Doboju od cca. 14:00 nestali svi kanali na digitali. Nadam se da uvode novu programsku semu :-D

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2012, 17:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Jun 2009, 12:32
havit je napisao:
U Doboju od cca. 14:00 nestali svi kanali na digitali. Nadam se da uvode novu programsku semu :-D

Ja mislio da je do mog uredjaja...Na svim kanalima pise No Signal

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2012, 17:28 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Okt 2011, 00:20
nao geo HD nestaje pocesto, do cega je problem?
to je jedino sto mi bude na tv kad je upaljen

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2012, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Na mmds-u u BL nestalo nove,a Travel ne radi vec duze vremena

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2012, 21:49 
Veteran
Veteran

Rekao bih da nije nestalo Nove nego je ugasena zbog serije Larin izbor.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2012, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa zar i nedeljom imaju ove serije.Nevjerovatno!
Amadeus ajd na mjesto ovog travela stavi neki novi program na mmds-u bilo koji bolji je nego nikakav

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 14:12 
Pripravnik
Pripravnik

U Doboju krenula nova, vrlo solidna, programska sema. Sve pohvale elti i kapa do poda. Programska Sema:

http://www.elta-kabel.com/index.php?mod ... kaz&id=106

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 16:20 
Pripravnik
Pripravnik

Prvi utisci nove digitalne televezije su izuzetno pozitivni. Vecina kanala rade, "no signal" samo na Zone Reality, Viasat Nature i Viasat History. "Djeciji problemi" tipa sat kasni 5 minuta, na pojedinim kanalima nema teleteksta i titlova....prihvatljivo. Ovim potezom ste postali ozbiljan TV operater. Ostaje EPG, tematski i premium kanali poput HBO-a, te u buducnosti VOD i to ce biti to. Pohvale Amadeusu i drustvu!

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 16:34 
Veteran
Veteran

Sat se skida sa samog kanala, tj uzima se transpondersko vrijeme. Ukoliko kasni onda na nekom sateiltu/transponderu/kanalu nije dobro podeseno vrijeme. Gdje si primjetio da kasni sat? Gdje nedostaju titlovi, posto na svim kanalima koji su prevedeni idu DVB titlovi, ali nekad zna da ih receiver ne vidi, pa su potrebne dorade deskriptora. Molio bih te da mi pogledas gdje nedostaje titl da pokusamo rijesiti i taj problem. Isto me interesuje za teletekst, ako moze info gdje si primjetio da ti ne ide teletekst. I naravno koji prijemnik je u pitanju? :)

Hvala.

Poslednji put menjao amadeus dana 19 Mar 2012, 16:38, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 16:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pa hocemo li mi na mmds-u u BL doci na red ikako,imamo vise nego duplo manje programa.Ja za dva tv-a placam 15KM,a imam samo 45 kanala.Da ne kazem da sam momacki platio prikljucak

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 153  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]