banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 05:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Feb 2004, 07:35 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Jul 2003, 19:12
U jučerašnjim Nezavisnim novinama, unutar stranica o događanjima u Sarajevu konstatuje se u poširem tekstu pojava djevojaka koje jure mladiće. Ovu pojavu novinarima Nezavisnih novina koji su i sami bili očevici potvrdilo je više građana, od kojih su neki govorili sječajući se davnijih vremena da nekoć su momci ašikovali pod prozorom, pa kome mlada odškrine prozor – taj je izabran. Novinari su i sami fotografisali mladića koji je jurio bez vidnog razloga sudarajuči se sa prolaznicima iz suprotnog smjera, a za njim je trčala grupa djevojaka.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2004, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
hahaha

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2004, 16:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
vidis ja sam nesto slicno procitao u nekim BG novinama, naime onog glumca sto glumi u seriji mjesoviti brak (ovaj mladi) e pa njega su djevojke bukvalno ganjale po ulicam dok nije utekao, cak je bila i slika jedna?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2004, 17:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Koliko nazadujemo u odnosu na Sarajevo ili BG... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2004, 00:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
rendzer ma ima i snimak te jurnjave u bg... gledala sestra na tv-u u nekoj emisiji... neki lik je nesto snimao i onda skontao njega pa poceo njega da snima... a ovaj se obazre iza sebe pa produzi korak... pa josh jednom pogleda iza sebe pa opet pozuri... treci put pogleda iza sebe i poce da trci a za njim nekoliko djevojaka vristeci ... :lol:

umro sam od smijeha kad mi je sestra pricala... hmm.. kako sam onda sad ziv... no dobro

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2004, 02:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2002, 01:00
negdje sam citao zapazanje nekog ginekologa prema kojem navodno se kod muskaraca sve vise primjecuje osjetan pad testosterona u krvi.. i to je navodno odgovorno za sve vecu nezainteresovanost muskaraca za sex. zivot. kaze covjek da je sretao djevice i od po 24-25 godina i da mu to u praxi uopste nije rijetka pojava. Kad ih pita "kako to, imate li vi muskaraca u svojim zivotima" one kazu da imaju ali da su to sve samo prijatelji i da nisu zainteresovani za nesto vise..
pa tako mi postajemo neka vrsta "razvodnjenih" muskaraca.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2004, 11:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
rendzer je napisao:
vidis ja sam nesto slicno procitao u nekim BG novinama, naime onog glumca sto glumi u seriji mjesoviti brak (ovaj mladi) e pa njega su djevojke bukvalno ganjale po ulicam dok nije utekao, cak je bila i slika jedna?

Andrija Milosevic njam 8)

:lol: :lol:

ma to sto ganjaju poznate licnosti to mi nije nikakvo mjerilo, to je uvijek tako bilo, i pred Cholu su se prostirale prije 20-30 godina neke druge generacije zena :P

Ali sto ganjaju obicne muskarce e to me zabrinjava vec :o

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2004, 19:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
gipsy_girl je napisao:
Ali sto ganjaju obicne muskarce e to me zabrinjava vec :o

Što? Pa tek je to normalno.

Trčanje za "zvijezdama" se smatra normalnim samo zato što je uobičajeno. Da, sa te strane je normalno, ko bi se danas začudio nečijem trčanju za nekom "zvijezdom"?

Ali to trčanje za "zvijezdama" i maštanje o njima je rasipanje vremena i energije jer su male šanse da će se neka "zvijezda" uhvatiti, uzevši i u obzir da mnogi "trče" za njima. Sa druge strane u tom silnom "trčanju" i maštanju o nekoj "zvijezdi" kroz život ti može proći neko zaista vrijedan a koga nećeš ni primjetiti od silnog "trčanja" za nekim nedostižnim idolom.

Nerazumljivo je trčanje za idolima (zvijezdama, poznatim ličnostima) jer bi se mnogi razočarali kad bi ih bolje upoznali pošto o njima unaprijed stvaraju neku idealnu predstavu koja bi se raspala u dodiru sa stvarnošću. Te "zvijezde" su obične osobe koje nemaju manje mana i negativnosti od drugih (običnih) ljudi a koji su samo sticajem nekih oklonosti i možda talenta postali poznati, "zvijezde".

Ljudi u svom okruženju možda neće dovoljno primjetiti neku osobu ali čim ona postane poznata odmah je primjećuju, "ganjaju". To pokazuje da više ganjaju etiketu "zvijezde" nego samu osobu.

A među običnim osobama bi se mogao pronaći neko mnogo vrijedniji od tamo neke "zvijezde".

Pa ako je neko među običnim ljudima pronašao neobično dragocjenu osobu onda je sasvim normalno da za njom i trči po gradu. To bi moglo biti "nenormalno" samo sa te strane što "nije uobičajeno".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2004, 09:31 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 30 Jul 2003, 09:40
rekao bih...
svaki covjek u sebi nosi muskost i zenstvenost.omjer tog dvoga cini covjeka muskarcem ili zenom.

cini mi se, da se u posljednje vrijeme taj omjer mijenja.zene pokazuju sve vise muskih odlika a muskarci zenskih.rekao bih cak, i da to nije dobro.da je to znak da je covjecanstvo u krizi, i po pitanju seksualnog (polnog) identiteta.

mozda negativne posljedice te krize neosjecamo, ali ja cu samo podsjetiti da su u drustvima koja su u takvoj krizi, procenti sklopljenih brakova i broja rodjene dijece veoma mali.

mozda imamo kvalitetan seksualni zivot, ali ostajemo bez potomstva i zivot se gasi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Feb 2004, 01:22 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:46
aj sto su one isle/trcale za njim, ali rane moje sto je on ubrzo, pa nije dotle doslo da se ne moze rijesiti par cura? :lol: :lol:
simpa, simpa, voljela bih da sam to vidjela

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Feb 2004, 15:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2003, 02:19
Pa nisu to banjalucanke nase drage da ih se tako lako "rijesiti"! 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Feb 2004, 18:31 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Jun 2003, 16:30
eh sad, ja znam da za mnom nitko ne trci, ili ja prebrzo setam pa one ne mogu stici moj korak.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2004, 00:07 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:46
kontrolabilnost je napisao:
eh sad, ja znam da za mnom nitko ne trci, ili ja prebrzo setam pa one ne mogu stici moj korak.

nadaj se, nada je dobra :lol: 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2004, 23:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
...ajoj,svasta ces cuti danas...ne ovo za zene, vec da ovaj seta brzo...cccc

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2004, 12:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
Slika

http://www.zacimzenelude.com

evo ima cak i site o ovome...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2004, 12:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2002, 01:00
prosli vikend kad sam bio tamo primjetio sam da je citav bg obljepljen takvim slikama u vidu naljepnica. mislio sam da je opet neka sok reklama u smislu "niko ne zna sta je a svi se pitaju"

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]