banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 12:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 158  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Mar 2012, 21:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
mich je napisao:
Nije bitna kos razlika broj pobjeda i ko izgubi između Borca i zrinjskog ispada,naravno ako vogošća pobjedi što je i realno očekivati.Borac i vogošća ako pobijede prave trio ( u tom slučaju ide ovakva računica)sa zrinjskim i racunica je sledeća :od te tri ekipe Borac ima tri pobjede - 2x zrinjski i jednom vogošća,vogošća 2 pobjede - jednom Borac i jednom zrinjski i na kraju zrinjski pobjedio samo vogošću i to jednom.

Nevjerovatno ali istinito,tako da čak ni u mostaru nisu znali kako da izračunjau pa su napravili extra feštu poslije pobjede nad mladosti.

Кад клуб који испада не зна шта се гледа за испадање онда стварно немам ријечи :-?

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 22:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Dec 2008, 19:35
Slazem se,ali sistem je neobjasnjiv.Svi koji slusaju tupo gledaju i nemaju pojma na kom jeziku se objasnjava.Ali najveca fora je je sto jos uvijek nije sigurno koliko klubova ispada,jer ima jedna varijanta po kojoj ispadaju dva kluba (to bi moglo biti jedno od objasnjenja slavlja u mostaru).

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 22:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
бих ће идуће године имати два представника у јадаранској лиги. Широки и вјештачки клуб из Александровца (једино ако Чапљина не полуди :D ) Данас ми је Пеле Лончар рекао да испада из лиге ко у суботу изгуби.
Дакле субота, 20:00 бити или пребити 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 22:15 
Početnik
Početnik

Upravo tako,ko izgubi.....
Stvarno bi trebalo da dođe sto vise ljudi vec me sramota da sam galamim.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 22:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Мислим да би нас што више требало доћи у суботу на утакмицу. Ево ја ћу први ко луд галамити, а не сумњам и у свог друга Шају, он је увијек најгласнији, само ако буде и он слободан. Само да ови на терену побиједе, срамота је да Бања Лука нема свог представника у кошарци у највишем такмичењу.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
два пута сам написао ово што је мицх објаснио за испадање и ништа ми није јасно :D

у сваком случају Борац мора побједити у суботу

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 23:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
mich je napisao:
Upravo tako,ko izgubi.....
Stvarno bi trebalo da dođe sto vise ljudi vec me sramota da sam galamim.

Neces biti sam,vjeruj mi. :wink:

Ocekujem posjetu od nekih 200-300 ljudi(najvecu ove sezone),jer je stvarno najbitnija utakmica u zadnjih nekoliko godina. Jel' termin u 19 ili 20h ?

Sto se tice same utakmice. Mozemo do pobjede ako nas krene sut za 3,ako Darko,Maksim i Blanusa budu imali svoj dan. Volio bih da lopta ide vise na centra (Maksima),jer je on prevaga na toj poziciji(pod uslovom da ne udje u probleme sa faulovima)...nadam se pobjedi.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2012, 00:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
19 сати је термин, сви почињу у исто вријеме.

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2012, 13:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Улаз џабана, мора бити бар 1000 људи

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2012, 14:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Улаз џабана, мора бити бар 1000 људи
:lol: ако буде 300 биће добро

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2012, 14:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Što se tiče sutrašnje utakmice...ne znam šta napisati, a ispasti pametan. Iznjeću svoje neko mišljenje.

Primjetio sam da se postavlja pitanje ŠTA JE ZA NAS DOBAR REZULTAT KK BORCA ? Da li ispasti u prvu ligu Rs pa tamburati s našim igračima ili ostati u ligi bih ?
Naravno, ja sam za ovo drugo. Namjerno nisam spomenuo dugove iz razloga što se kad tad moraju isplaiti ili klub neće postojati.
Nek me neko uvjeri kako će se taj dug smanjatii, ako ispadnemo. ČAk šta više, ima po RS ligi više kilometraže preći za gostovanja, samim tim finansije veće iziskuje.

Trebaju ljudi zaduženi u upravi vidjeti da grad bar u ratama kroz 2-3 godine isplati taj dug. Kad mogu za jebeni avio dati 15 miliona km, mogu i 1 milion za košarkaški klub + nek ulože još 200 000 km za iduću sezonu, pa da ravnopravno uđemo u konkurenciju za jadransku ligu. Ja sam se poželio tog takmičenja. Volio bi opet u Boriku pogledat Makabi, Zvezdu, Partizan, Dinamo :D (cibose), i jaku Cedevitu.

Ovo po meni i nije neralno, samo ako grad bude imao imalo volje da pomogne. Naravno kad sam rekao gore uložiti, mislio sam na dovođenje igrača koji bi lako mogli upasti u aba ligu + neki igrači iz ove postave.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2012, 18:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
pa ekipa je svakako banjalucka...
samo su braca sturanovici i Kastratovic sa strane
i ja sam za opstanak

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2012, 19:29 
Početnik
Početnik

Ma pusti objasnjavanje,samo da pobjedimo a 100 ljudi bi napravilo lludilo.ajmo ljudi , ovi momci stvarno to zasluzuju.pa to je najmlađa ekipa u ligi i igraju bez plate skoro citavu sezonu.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2012, 19:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Upravo tako cijelu sezonu guraju a obecano im je da ce dobiti bar nesto para. Momci zasluzuju podrsku jer nisu kukali vec su se borili , valjda ce to jednom moci i da naplate

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2012, 01:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Onaj Dojčinović muflon je promašio zanimanje, tata ga gurno u ekipu, retard ne zna ništa.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2012, 01:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Нова Варош je napisao:
Onaj Dojčinović muflon je promašio zanimanje, tata ga gurno u ekipu, retard ne zna ništa.

Мислим да нема потребе за оваквим коментарима и то у овом тренутку, пред најважнију утакмицу у посљедњих неколико година...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2012, 07:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Истина је, али ко њега доведе мајко мила, па има клинаца бољих од њега на центарској позицији по мањим клубовима по граду. Али ево нећу данас вријеђати 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2012, 08:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
O tim kvalitetima necemo u ovom trenutku. Potrebno je da veceras ostave srce na terenu i vjerujem da ce samim tim rezultat doci.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2012, 09:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Нова Варош je napisao:
Trebaju ljudi zaduženi u upravi vidjeti da grad bar u ratama kroz 2-3 godine isplati taj dug. Kad mogu za jebeni avio dati 15 miliona km, mogu i 1 milion za košarkaški klub + nek ulože još 200 000 km za iduću sezonu, pa da ravnopravno uđemo u konkurenciju za jadransku ligu. Ja sam se poželio tog takmičenja. Volio bi opet u Boriku pogledat Makabi, Zvezdu, Partizan, Dinamo :D (cibose), i jaku Cedevitu.
...

Ovo se ne moze ni u najludjim snovima desiti.
Zasto bi grad otplacivao dugove neodgovornih pojedinaca, koji su unistili klub?
Zasto nije podnjeta tuzba protiv nikoga od bivsih klupskih finkcionera, knjige postoje i brojevi govore jasnije nego sto je moguce.

Moje misljenje sam ranije napisao, da je u ovakvoj situaciji za nas liga RS, ali naravno svim srcem veceras sam uz KK Borac i nadam se pobjedi u Boriku i ostanku u ligi...

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2012, 12:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

као што је већ неко споменуо не знам да ли остају спонзори уколико пређемо у прву лигу РС. ако остају, ја сам више за ту опцију, да полако правимо тим па за коју годину да нешто покушамо.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 158  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]