banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 13:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 200 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Mar 2012, 15:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Hertzog je napisao:
Баби Папушка je napisao:
Banjalucki_Behar je napisao:
Sada sam skontao da je to moj komšiluk, ima poremećenih ljudi u mom kraju.

odakle tebi pravo da pocenjujes da li je neko poremecen ili ne. Cenim da si zavrsio skolu za to. Lupas filozofe po obicaju

Pa kada svi na ovoj temi djelo kvalifikuju kao bolesno, valjda se podrazumjeva da je i poremećen.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 15:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
drinin vuk je napisao:
или слон (са неке егзибиционистичке стране) накачен на огради.

Pokušavam zamisliti tu situaciju.. :lol: :D

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 15:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Da se tako lako daju dijagnoze svi bi bili poremeceni. Ima mnogo aspekata koji treba da se poklope da bi to sto ti pricas bilo tacno, a mi nemamo prvi i najbitniji. Nemamo pocinioca

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 15:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
Hertzog je napisao:
odakle tebi pravo da pocenjujes da li je neko poremecen ili ne. Cenim da si zavrsio skolu za to. Lupas filozofe po obicaju

Ako je netko tko nabija mačke na ogradu normalan poželi ga sebi i za susjeda a svome djetetu za prijatelja. A svojoj kćeri za muža.

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 15:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nabijanje mačke na ogradu nije nešto što se reklamira na TV ili što spada u opšta pravila ponašanja, je li tako?

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 15:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne reklamira, ali u video igricama deca scasta vide i smatraju za normalni. A slozicemo se da za isto deli ne mozemo jednako tretirati dete i odraslu jedinku, tako da je pojam poremecen neprihvatljiv dok se ne sagledaju sve cinjenice

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 15:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Josip321 je napisao:
Hertzog je napisao:

Ako je netko tko nabija mačke na ogradu normalan poželi ga sebi i za susjeda a svome djetetu za prijatelja. A svojoj kćeri za muža.

Nadji mi gde sam ja napisao da je to normalno, pa onda na takav nacin komuniciraj sa mnom.
Deca uglavnom nakon ucinjene greske shvate sta su uradila, a ako je ovo delo odrasle osobe onda se svakako slazem da nesto nije u redu sa njim

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 15:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2010, 10:08
Hertzog je napisao:
a poenta avazove price je kako SRBI salju poruku muslimanima. To je ono sto mi smeta, sto iz decije bolesne igre d
generalizuju stvari kako bi nas sto vise ocrnili

+1

obicna sprdacina a ne poruka

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 15:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moglo bi se tražiti objašnjenje, da je dijete ili odrasla osoba mačku udarila kamenom po glavi i da je sve ostalo na tome, ali nije.

Munjara je mačku nabilo na ogradu groblja.

Kakva je to osoba koja mrtvima ne da, da na miru počivaju?

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 16:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
spijo je napisao:
Ma pustite djecu da se igraju,ko zna možda će sutra i vaša uraditi nešto slično.

A ti bi svome sinu tapsao po ramenu da uradi ovako nesto?
Ja bi moga odrala od batina a zatim bih licno otisla psihijatru da vidim, gdje sam pogrijesila u odgoju :-?

Sumnjam da su ovo uradila bas djeca uostalom nebitno je ko je. Cinjenica je da je debelo bolestan u glavi i zadojen mrznjom a nadasve nije srecan.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Želudac mi se prevrnuo.
A nije osjetljiv i vidio sam svašta...

Ne znam koja je poruka niti me interesuje, samo želim vidjeti onoga ko je ubio ovu mačku nabijenog na ražanj, barem.

Makar imao 7 godina i učinio to jer mu je bilo interesantno.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 16:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
E sad vidim koliko ko ima bolesti u svojim postovima.Nabijanje na ražanj djeteta od sedam godina,mlaćenje djece kao kazna......
Gdje mi to živimo i koje krokodilske suze lijemo zbog ubistva mačke?Pitao bih sve dušebrižnike da li se zapitaju kako se ubija bilo koja životinja čije meso jedu svaki dan.Da li su ikad bili u klaonici i vidjeli kako se to radi.Ja sam bio i želudac mi se okrenuo.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 16:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E . je napisao:
Želudac mi se prevrnuo.
A nije osjetljiv i vidio sam svašta...

Ne znam koja je poruka niti me interesuje, samo želim vidjeti onoga ko je ubio ovu mačku nabijenog na ražanj, barem.

Makar imao 7 godina i učinio to jer mu je bilo interesantno.

A to tebe razlikuje od njega zbog....

I ne znamo je li ubio macku ili je ju nasao mrtvu... Nebitno, slazem se da je idiotluk i da ga treba nauciti pameti, ali me smara pisanje avaza i ovih boraca za pravdu koji otvaraju ovakve teme da bi prikazali SVE Srbe kao morbidan narod (ako je ovo uopste Srbin napravio)

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 16:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Види шта је поштовалаца аваза на форуму :roll:

Исти тај аваз или ти каваз ниједном до сада није ни слова написао о 29 пута обијеној православној цркви у Зворнику (не због тога што живе Срби) већ што и 20 000 Бошњака живи и качи мртве змије? Дакле све је јасно!

А и даље стојим да се ради о манипулацији и пропаганди,сјећа ли се неко оног сребреничког сељака што га је неки Србин млатно лопатом,а он плачући пред ФТВ и онда она фама око сељења,а све ради виших интереса??? :angry1:

Јадно новинарство, а каваз сам само једном прочитао,кад су писали о ГЗ и од тада мој анимозитет је огроман.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 16:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
ja se potpuno slažem sa E. i ajkulom. muka mi je, bilo mi je loše kad sam vidjela, a onda kad pomislim da neko može uopšte tako nešto uraditi, uhvati me nekakav nenormalan bijes. najmanje me briga čija je ograda u pitanju i šta je počinilac htio da dokaže.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 16:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Hertzog je napisao:
I ne znamo je li ubio macku ili je ju nasao mrtvu... Nebitno, slazem se da je idiotluk i da ga treba nauciti pameti, ali me smara pisanje avaza i ovih boraca za pravdu koji otvaraju ovakve teme da bi prikazali SVE Srbe kao morbidan narod (ako je ovo uopste Srbin napravio)

Mislim da uopste nije bitan avaz u ovoj cijeloj prici. Niti neko zeli da posalje poruku bosnjacima u BL, to su gluposti. Samo cinjenica je da je upravo ova dzamija sigurno najvise napadnuti vjerski objekat u cijeloj BiH. Na njoj su vec davno postavjene resetke na prozorima, jeli su stakla toliko puta bili polupana, i mislim da je za vrijeme prosloga mjeseca Ramazana nekoliko pijani kretena provalilo u dzamiju, pisali po njoj itd. Poenta je da policija neradi svoj posao, kada ga pocne raditi ovoga vise nece biti. Samo dobre kazne po dzepu, i svi ce doci pameti. Siguran sam da 99% gradana ovoga grada osuduje ovakve napade, i protiv su ovoga svega, ali uvjek se cuje za onih 1%, to je nasa tragedija.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Poslednji put menjao Banjalucki_Behar dana 13 Mar 2012, 16:30, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 16:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

spijo je napisao:
E sad vidim koliko ko ima bolesti u svojim postovima.Nabijanje na ražanj djeteta od sedam godina,mlaćenje djece kao kazna......
Gdje mi to živimo i koje krokodilske suze lijemo zbog ubistva mačke?Pitao bih sve dušebrižnike da li se zapitaju kako se ubija bilo koja životinja čije meso jedu svaki dan.Da li su ikad bili u klaonici i vidjeli kako se to radi.Ja sam bio i želudac mi se okrenuo.

Pa ti ako ne znaš razliku između ubijanja životinja radi mesa i ubijanja životinja iz čistog sadizma, nema ti pomoći.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Objasni to životinji,ne meni.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 16:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Normalno da osudjuje, ali mene iritiraju neke druge stvari a to su autori teme i novine koje to objavljuju, upravo iz razloga sto sprovode jednostranu istinu, ali to su vec neki drugi problemi koji se nece resiti u ovoj drzavi kao ni problemi te dzamije... Bar ne u skorije vreme...

Tako da se slazem sa tobom B_Beharu

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 16:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Баби Папушка je napisao:
spijo je napisao:

Pa ti ako ne znaš razliku između ubijanja životinja radi mesa i ubijanja životinja iz čistog sadizma, nema ti pomoći.

A sta da radimo sa ubijanjem divljaci iz cistog zadovoljstva, je li treba sve lovce proglasiti bolesnim jer kace trofeje po stanu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 200 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]