Warrior of the Light je napisao:
Ne bi mi bio nikakav problem da budem s curom koja je druge nacije, ali da je ateistkinja ili da ima liberalne stavove prema duhovnosti. Eventualno može da bude neka koja se formalno deklariše kao pripadnik vjeroispovijesti svojih roditelja, a ne pridaje tome mnogo važnosti. Inače sam Srbin ali stvarno ne volim religije. Nikad i nikako ne bih želio da budem s nekom koja je pripadnik bilo kakve religije a pridaje tome ekstremnu važnost, npr. koja se krsti kad začuje crkvena zvona, posti sve postove i srijedu i petak, il klanja dnevno koliko je već puta propisano, citira Kuran/Bibliju, fanatično obilazi mjesta hodoćašća i slično - jasno vam je na šta mislim. Pripadnice fanatičnih hrišćanskih sekti takođe ne dolaze u obzir.
Drago mi je da ima ljudi koji dijele moje misljenje
Evo gledam na face-u svako malo izbacuju neke grupe naj cura mjeseca/godine/dana sta ti ja znam i ima ih od svugdje, eto recimo gledam cure iz Sarajeva ( muslimanke naravno ), ja nikada ne bih mogao reci kojoj religiji ili naciji pripadaju kada bi ih vidio u gradu, oblace minice, sminkaju se, piju pivu ( najbitnije !

), bas extra izgledaju, sto znaci ono sto si upravo ti rekao, postuju religiju reda radi ali ne pridodaju tome skoro nikakvu vaznost, to meni ne predstavlja ni 1 % problem, ali kao sto i ti kazes, da sada neka krene svako malo spominjate Boga, citirati vjerske knjige, postovati svaki boziji praznik i slicno, gledati me poprijeko kada opsujem nesto...neka 'fala