banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 20:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Mar 2012, 16:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Hertzog je napisao:
Bajko ce me u grob oterati sa svojim fintama :lol:
:lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2012, 18:43 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Pobjeda je važna da momcim dobiju samopouzdanje i pobjednički mentalitet. Nek smo konačno počeli davati golove. :) Samo treba igrati i pobjeđivati sve do kraja, a ovi šta urade. 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2012, 20:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Topi se cener polako... možda se i zakuva...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2012, 20:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
na minus 6 smo :) Na kraju cemo zazaliti zbog poraza od vojvodine :( Partizan je bio bolji ali su se ponntovci dobro branili.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2012, 21:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Nisam gledao do pred kraj kad ono 96 minut,kontam produžetci :P

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2012, 21:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
тачно почињем вјеровати.
стварно штета за задње коло и вошу :((( ал јбг

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2012, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Oho...lipsava komsiji krava,pala na nogama...jos da krepa i gotovo :)

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2012, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ајмо мало да будемо поштени након Спартака и Јавора... у посљедњих пола године (и више) стагнирамо, да не кажем да можда то изгледа и лошије. ОК, лошије јер су ту нови играчи, млади играчи, неуиграни тим... али оно што је раније било бољка нимало није побољшано!

Задња линија јако лоша, поготово пар Макса - Тошић. Неиграност, глупи и беспотребни прекршаји на ивици шеснаестерца, испадање.

И даље свака противничка лопта из корнера или центаршута изазива панику код нас.

Кад одузмемо лопту пред својим голом, једини који има знања и жеље да је изнесе, да покрене неку смислену акцију је Евандро и сви њега траже, евентуално Лазовића на десној страни.

Борха и даље углавном игра окренут леђима противничком голу. Јак, стамен, не можеш му одузети лопту, али успори игру. Добије лопту, имамо прилику за контру или полуконтру, а он се гради, нагузи, добије фаул и ништа од акције.

Да Одита и Вељовић нису били себични и да су били мало прибранији, било би то још горе по нас.

У врху напада рупа. Али добро, чекамо Касалицу, можда и Асамоу.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2012, 23:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Задња линија јако лоша, поготово пар Макса - Тошић. Неиграност, глупи и беспотребни прекршаји на ивици шеснаестерца, испадање.

Ta će krava moj shoole, još mnogo mlijeka da prospe, bojim se. Jednostavno Maksimoviću će još dugo kočnica biti odgovornost koju u nogama nosi štoper Zvezde, dok je Tošić nekako i dalje bek i često vuče loptu naprijed, nažalost po lijevoj strani. Em je duplira, em sebi ostavlja veliku problem da se dijagonalno vraća na centralnu poziciju... Uz to Maksimović je došao iz sredine gdje mu niko neće zamjeriti ni poneku grešku i gdje se većina kritičnih situacija, rješava upravo lansiranjem lopte na tribine. Ovdje se traži nešto drugo, početni tačan pas, čak i pod pritiskom, što je poprilično teško i za usvojiti, i za realizovati na terenu.

Citiraj:
Борха и даље углавном игра окренут леђима противничком голу. Јак, стамен, не можеш му одузети лопту, али успори игру. Добије лопту, имамо прилику за контру или полуконтру, а он се гради, нагузи, добије фаул и ништа од акције

Borha je po svemu sudeći Robijev ljubimac (jedan od njih) i teško će se odlučiti a zaigra bez njega. Čini mi se da od nejga upravo i želi to da sačuva loptu, ali vjerujem da bi logično bilo poslije toga, da traži prazan prostor i trči u njega, što on nažalost ne čini.
Sad, teško mi je da povjerujem da mu trener kaže "primi loptu, zagradi se, sačuvaj je i proslijedi saigraču, a onda ostani gdje si"...

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2012, 01:51 
Bič božji
Bič božji

Meni je najžalije one Evandrove stative iz penala u derbiju i onog primljenog gola u sudijskoj nadoknadi protiv Kragujevca čini mi se. Ali, šta ćeš. Treba igrati, pobjeđivati sve do kraja, pa ćemo vidjeti može li se do tog prvog mjesta.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2012, 20:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U srijedu nova utakmica, ovaj put protiv smedereva, jos jedna prilika za dodatno uigravanje... Ovaj put ocekujem Kasalicu nekih 20 min., ne vjerujem da ce nesto pokazati al ko zna... Milunovic ce vjerujem biti jos bolji, dobio je dodatno samopouzdanje kao i Milivojevic. Ocekujem prvi put Kadua u startnoj postavi a Milivojevica na zadnjem veznom. Volio bih vidjeti Krnetu na stoperu ili Mihajlovica, mislim da bi se on odlicno slagao sa Maksimovicem. Sta je sa Pasekom, kad ce on debitovati?

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2012, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Ja u srijedu navijam i za OFK, kako bi nama bio još manji minus :D

ajde Zvezdo :)

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2012, 21:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tesko da ce partizan kiksnuti i ovaj put. ali za dva kola smanjiti razliku za 4 poena nija mala stvar. Samo treba igrati konstantno, i nadati se da vojvodina moze uzeti partizana. Ma ne treba o tom ni razmisljati, nek se djeca igraju, bice od ove ekipe nesto, u to sam siguran.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2012, 22:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma i Vosa je u kanalu, a ja sam ocekivao vise od njih. Mada ko zna, mozda bude nesto o njih, bar protiv partizana

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2012, 23:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Сви се слажемо да је Младеновићев гол био потез утакмице против Јавора. Али погледајте читаву акцију која је завршила тим голом! Тотална конфузија наше задње линије по принципу "бјежи лопто од мене", па онда тек лопту износи Милуновић, па онда соло акција Младеновића:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uA7aKo87Lzw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 00:17 
Bič božji
Bič božji

Jest odbrana najtanji dio ekipe do sad. Ne štima tu baš sve najbolje za sad. Veliko je pitanje da li Tošić može da igra tog štopera. Mislim da on ne voli što mora ostajati u odbrani.
U srijedu se mora dobiti, a Ofka ako šta uradi dobro, ako ne jebajga. Mada, frka je trenutno kod Partizana, možda i nastave seriju loših rezultata.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 00:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Nismo mi jos nista ozbiljno pokazali.Bice tu jos brljotina i sa nase a nadati se i vise sa njihove strane.Pravi ispiti su u ns-u,kragujevcu,jna.Nikad losiji Javor nije mjerodavan.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 00:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
tek 22. kolo je ozbiljnija utakmica i to u kragujevcu protiv radničkog.
međutim, sa ovakvom igrom, ja strepim svaku utakmicu. škripi tu dosta, sa svih strana.
kakva crna tecnost, kakva crna mirnoca, kakvi crni kratki pasovi po zemlji, kakva crna barselona...

da, odbrana ja najlošiji dio tima, bez sumnje. mikic, maksimovic, tosic, mladenovic, petkovic, stojkovic, krneta... wtf? kad se sve sabere i oduzme to je daleko ispod nivoa zvezde. naravno, pricam o trenutnim igrama i karakterestikama. aj ovi bekovi se mogu i nekako, ali mi nemamo ni jednog stopera. a stoper nam je jedna od glavnih pozicija u igri, od njega sve krece. izvinite, ja ne mogu gledati da maksimovic prevodi loptu i zapocinje akcije. kao ni tosica.

hocu da vidim pašeka, pa i asamaou... hocu da vidim jos i perketa
vidjecemo za napad, borha, kasalica, asamoa, pa i ozegovic. jos se tu mora gledati
nema sumnje da je borha robijev ljubimac.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 14:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Vidjecemo ima li napretka vec u srijedu. Nastave li da igraju sve bolje imace ovo smisla...Mada sa ovakvim kiksevima u odbrani neko ce nas jako lupiti.
Protiv Smedereva ne igra Tosic ocekujem Cosica ili Micka.
Ono sto je jasno da nam treba Kadu u veznom redu, odlicno se krece unese zivost svaki put kad udje dok Luka moze na zadnjeg veznog..Ima sjajan pas u prostor.. Nazalost Laza je van forme nadam se da ce do derbija da se vrati malo...
U spicu od Asamoe ne ocekujte puno. On bi nam koristio da se mi branimo. Ovako Borha je nazalost najnefikasniji ali i najkorisniji. Problem je sto kad on primi loptu slabo se otvaraju krila. Milunovic to radi dobro ali rijetko mora se cesce ici ka golu

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 15:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
stoper nam je jedna od glavnih pozicija u igri, od njega sve krece. izvinite, ja ne mogu gledati da maksimovic prevodi loptu i zapocinje akcije.

Nažalost štoper kakvog traži Robi, nije baš nešto što se lako pronalazi. Maksimović možda ne djeluje impresivno, ali mlad je i može da usvoji neke stvari, a Toišića mnogi smatraju smiješnim na toj poziciji, ali ja sam ubijeđen da on može da napreduje do solidnog nivoa. Tošić ima solidnu tehniku sa odbrambenog igrača, jak je i brz, ne boji se lopte. Sa druge strane, ima te bekovske izlete i često se slabije postavlja kod skoka, ali da je savršen igrao bi u Engleskoj ili Španiji. Ovako on može dosta toga da koriguje, pogotovo što je on za mene, igrač sa popriličnim voljnim momentom. Robiju svi zamjeraju na tome što ga forsira tu, ali su se ljudi smijali i kad je Pešić u prvom mandatu, gurao Bjelicu na pleja, pa se ispostavilo da je bio u pravu...
J..i ga, Pike i Vidić nam nisu baš na raspolaganju da ih angažujemo, pa valja vjerovati da ono što želi od štopera, Robi može da napravi od Maksimovića i Krnete, recimo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]