banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 09:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 153  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Mar 2012, 08:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Jun 2011, 11:43
Svaka cast Elti. Kome se ne svidja, neka odabere neku skuplju opciju. Srecom vise niko nema monopol ni na TV, ni na Internet, ni na Telefoniju, pa izvoli narode. Sto se mene tice, ja sam zadovoljan (mada smo svi svjesni da kod Elte to moze mnogo bolje). Puno kanala za male pare (na vise televizora) - i digitala i analogni. Pouzdan internet, i pouzdana telefonija. Telefon i Internet sam nekad davno imao kod druge kompanije, nisam se pokajao sto sam postepeno prelazio kod Elte. Sad kad pratim cijene i usluge kod ostalih, ne pada mi na pamet da ponovo mijenjam. Ali (opet se vracamo na pocetak), ako Elta bude "zezala", imam izbora. Ne postoji veca kazna za bilo koju firmu od toga da prestanete koristiti njihove usluge (za bilo koju djelatnost). Od kukanja preko foruma nema nekog efekta.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2012, 09:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Pa ovi imaju 81 kanal,a mi na mmds-u 45 nevjerovatno,a ja za dva tv jos placam 15KM,a vi razvučete na 5 po kuci za manje para.Koja razlika? Cak sam i platio 100 i nesto maraka prikljucak tj.resiver nevjerovatno

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2012, 09:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Ja na Aneksu sličnu ponudu plaćam 21 KM a na Elti 12.90...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2012, 09:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
@amadeus
Koliko ce se ponuda u Prijedoru razlikovati od ove u metropoli?

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2012, 09:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
UriahTull je napisao:
Od kukanja preko foruma nema nekog efekta.

И нема. :) Ево у Добоју је још увијек Јуроспорт 1 иде деформисан у аналогији а исто тако "у сједишту" немају Спортклуб у понуди... :) Неку вече сједим у Папарацу (знаће добојлије гдје то) и на ТВ-у иде Аренаспорт у дигитали, и распада се свако мало...

Иначе, да сам мало параноичнији рекао бих да си ти само још један "Елтин тролџија" али искрено, болЕ ме уво. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2012, 09:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
corttex je napisao:
@amadeus
Koliko ce se ponuda u Prijedoru razlikovati od ove u metropoli?

Za sada Prijedor nije obuhvacen promjenama. Bice javljeno kad PD dodje na red.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2012, 10:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A jel imate u planu mmds u BL?Da znamo?Nemoj napisati da ce biti javljeno kad bude to je diplomatski odgovor,vec imate li u planu u skorije vrijeme

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2012, 10:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
Kao sto rekoh i prije, kad dobijem neku informaciju bice objavljena.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2012, 10:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ok,znaci za sad nista.Hvala

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2012, 11:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
da li neko ima da mi odgovori da li se isplati prelaziti sa elte na mtel paket onaj od 50KM...vidim da je net brzi...trenutno placam eltu 24KM internet i kablovska mislim da je 12KM...s tim da je u mtelu uračunat i telefon u tih 50 km...a internet brzina 3232/380...elta za ovo je puž...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2012, 11:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Dec 2010, 16:06
rotor je napisao:
da li neko ima da mi odgovori da li se isplati prelaziti sa elte na mtel paket onaj od 50KM...vidim da je net brzi...trenutno placam eltu 24KM internet i kablovska mislim da je 12KM...s tim da je u mtelu uračunat i telefon u tih 50 km...a internet brzina 3232/380...elta za ovo je puž...

Nista od ovoga sto si napisao nije tacno. Cijena tog paketa kod mtela je 55 KM bez pdv, sa PDV je cijena 64 KM i ne 50 KM kako ti to navodis. U tu cijenu uracunat je internet 3 mb, telefon sa besplatnim razgovorima unutar mtel-a i iptv na jedan tv prijemnik.

Kod elte 3mb internet je 28 KM sa pdv + kablovska analogna sa 54 kanala + 80 digitalnih kanala 12.90 KM i preplata vazi za vise tv prijemnika+ telefonija - besplatni razgovori unutar mreze 6 KM sa pdv == ukupno 47 KM sa PDV. Ako elta ponudi jos kakve besplatne min u druge mreze u BIH to bih bilo 8)

Razlika u cijeni mtel-a i elte je 17 KM, sa tim sto eto mtel ima bolju telefoniju a zato je i preplata mtel-a duplo skuplja od eltine, internet imaju elta i mtel jednak, ali zato ima elta 5 puta bolju ponudu televizije. 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2012, 13:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2011, 16:41
UriahTull je napisao:
Svaka cast Elti. Kome se ne svidja, neka odabere neku skuplju opciju. Srecom vise niko nema monopol ni na TV, ni na Internet, ni na Telefoniju, pa izvoli narode. Sto se mene tice, ja sam zadovoljan (mada smo svi svjesni da kod Elte to moze mnogo bolje). Puno kanala za male pare (na vise televizora) - i digitala i analogni. Pouzdan internet, i pouzdana telefonija. Telefon i Internet sam nekad davno imao kod druge kompanije, nisam se pokajao sto sam postepeno prelazio kod Elte. Sad kad pratim cijene i usluge kod ostalih, ne pada mi na pamet da ponovo mijenjam. Ali (opet se vracamo na pocetak), ako Elta bude "zezala", imam izbora. Ne postoji veca kazna za bilo koju firmu od toga da prestanete koristiti njihove usluge (za bilo koju djelatnost). Od kukanja preko foruma nema nekog efekta.

Potpisujem sve sto si rekao. Za razliku od nekih ovdje koji kao da jedva docekaju da popljuju Eltu. Svako zeli nesto drugo ili nemoguce. Svi smo upoznati sa mogucnostima nasih provajdera i njihovim ponudama i sve je kristalno jasno. Sam biras ciju zelis uslugu i sta dobijas za novac koji im placas. Pa niko nikog ne prisiljava da bude njegov korisnik niti je to neko po kazni. Zivimo u demokratskom drustvu gdje svako ima izbor. Stvarno je ruzno citati necije postove koji su puni ruznih rijeci i zajedljivih komentara. Jedno je diskutovati i kritikovati kao korisnik ali konstantno pljuvati po nekome je ruzno.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2012, 13:13 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
DIAB10 je napisao:
http://www.elta-kabel.com/index.php?module=vesti&event=prikaz&id=105
eto poslusace te... a vecina samo pljuje po elti a ljudi koliko toliko nesto rade i uvode novine

Svaka cast!! Spontani aplauz, narocito zbog slusanja pulsa korisnika.

Jos da se rijesi situacija sa Sportklubovima, nece mi biti problem pretplata kolika god da bude.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2012, 15:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
zna li se konačno koji će paketi biti u ponudi i po kojoj cijeni? Arene i HD će ići sigurno posebno, a u ovom spisku vidim nekoliko novih kanala (Cnn, Fish, Dsf, Rtl2, OSM, SlonTv?...)

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2012, 15:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Šta će nam paketi, samo još dodatno da plaćamo :D

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2012, 15:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Elta, hoćeš li orden za obećanje koje ste dali gledaocima još prije 3 godine?

Vidim uvešćete još tematskih kanala, ali na svaki vaš novi kanal vi uvodite po dva trash kanala i tako dolazimo do magične cifre od sto kanala za "male pare".

Mene ne možete zajebavati, ja vas znam u dušu.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2012, 15:56 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
Rijesite to sa Sportklubom i ubacite SK Prime i SK Plus i pokrenucu inicijativu da jedna ulica dobije ime po vama.

I sad...kljucna stvar...kad se ubace ARD i ostane ZDF, da li cete ih morati zatamnjivati za vrijeme EURO 2012?

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2012, 15:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
evo odličnog slogana za Eltu u ratu protiv Mtela, gratis dajem:

Citiraj:
ELTA, JER MI ISPUNJAVAMO SVOJA OBEĆANJA.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2012, 17:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Pohvalan potez Elte, nadam se da će nova programska šema zadržati staru cijenu.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2012, 17:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
46

615.25

C39

Video nadzor

Elta, šta će ovo biti na analogiji?

Hoćete li to baba Simana i baba Desa, vaši vrhunski stručnjci, video linkom uvjeravati potrošače u njihovu profesionalnost?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 153  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]