banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 06:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 480 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Mar 2012, 17:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
zerocool je napisao:
Kako prakticno pet kad je 3,5?
I opet greska, na sajtu se moze vidjeti i vise od zadnjih 5 sezona. ;)
2006 ste osvojili 3,425 dok ste i 2008 osvojili 4,600 a 2010 4,700..
Dok nam klubovi ne krenu cesce ulaziti u grupne fazne sto LS sto LE (isto bodova se dobija i u jednom i u drugom takmicenju za pobjede/nerijesene) i tamo uzimati neke bodove a ne samo gubiti nista od bodova, mozes ti svake godine uci u LS ako ne osvojis ni boda neces skoro nista napredovati..

зеро познато је мени све што се бодовања тиче ;) нема потребе да сад причамо како у групним такмичењима пролазимо ;)
И мислим да ова наша расправа ПФЦ вс цзв не води далеко,једноставно неки људи неће промјенит мишљење да му Исуса доведеш (да Бог прости),оно што је чињеница ма за кога ко навијао је да је Партизан од распада бивше државе једини српски клуб који је нешто учинио у Европи (што опет није пуно али је нешто).

Иначе ви који пратите ЈСЛ ,шта мислите који клуб је најближи уз већ отписани Металац испадању?

Ђалоросо нит је цзв освојила ЛШ нити смо ми играли финале ЛШ,то је ваљда општепозната чињеница.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 18:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
GialloRosso je napisao:
bob_rock je napisao:
А зашто не би могао?

Zato što ja ne mogu pričati kako je bilo na karnevalu u Riju jer nisam nikad bio ni u Brazilu ni na karnevalu.

Веома аргументовано.

GialloRosso je napisao:
Jebi ga, neko se hvali titilom Lige/kupa šampiona, a neko ulaskom u nju.

Ето можемо се хвалити да смо одиграли прву утакицу у историји Купа шампиона и били једни од оснивача истог такмичења.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 18:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Znaci osporices titule mnogih evropskih klubova zato sto je promenjen naziv iz KES u LS... Super, onda treba ponistiti titule i Realu, Milanu, Liverpulu i ostalim klubovima, jer su oni osvajali pored LS i KES koji nista ne znaci, pobrisati imena sa pehara koji se dodeljuje pobeniku LS... Cenim da ces naci nacina da osporis i osvajanje svetskog klupskog prvenstva... To sto se menjao naziv i koncept takmicenja samo tebi umanjuje vrednost istog...

Za par godina ce uvesti oko sokolovo u fudbal i ti ces pricati kako ne vaze rezultati postignuti bez tog sistema, jer npr, Englezima je ponisten gol na zadnjem svetskom protiv Nemaca, ko zna sta bi bilo da je gol priznat...

Opet se vracamo na pokusaje umanjivanja uspeha Zvezde i velicanje uspeha partizana u JSL...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 18:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Opet se vracamo na pokusaje umanjivanja uspeha Zvezde i velicanje uspeha partizana u JSL...

Баш напротив. Погледај ко је почео пребројавати навијаче на ЈНА, ко "јебе гробље" кад Звезда игра против Спартака и сличне ствари.
А нађи негдје да је неко омаловажио успјех твог клуба из 91. или нпр. посјету од посљедњег викенда.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 18:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rekao sam UMANJIVAO, a ne OMALOVAZAVAO... A cesto se provlaci ta teza kako Zvezda nije osvojila LS... Zato kazem, ako je to drugo takmicenje onda treba brisati rezultate i ostalim evropskim klubovima a ne samo Zvezdi... Ne sporim ja dominaciju partizana u zadnjih nekoliko godina, ali vi redovno sporite taj uspeh Zvezde

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 18:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
zerocool je napisao:
mozes ti svake godine uci u LS ako ne osvojis ni boda neces skoro nista napredovati..

Teoretski, 5* negdje 4.5 (otprilike Partizanov koeficijent nakon LŠ) je negdje 23 boda, što praktično garantuje redovan ulazak u novom sistemu kvalifikacija, ali ako ću tamo gledati godinama 6 utakmica gdje te protivnik odradi ili napuni do vrha jer je bio raspoložen, zajebi to. Ne znam da li ljudi shvataju da su naši klubovi i u LE pičkin dim običan, da smo truli do srži i da će to teško da se promijeni dok god su u fudbalu sumnjivi interesi.

Što se tiče ispadanja ne bih volio da ispadne Javor koji je na neki način ekipa sa identitetom u Srbiji, kao ni Novi Pazar jer je vruće gostovanje svima :D , već recimo Metalac i BSK. Ovi prvi ne znam ni je li igraju na svom stadionu, ove druge drži neki menadžer valjda.
Da uđe Radnički iz Niša, a onda još neki van BG klub, ima tu finih klubova, Sloga iz Kraljeva mislim da ima dobar omladinski pogon, ovi novosadski, Inđija.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 18:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I ja sam za BSK i Metalac uz obavezan ulazak nislija :)

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 18:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Rekao sam UMANJIVAO, a ne OMALOVAZAVAO... A cesto se provlaci ta teza kako Zvezda nije osvojila LS... Zato kazem, ako je to drugo takmicenje onda treba brisati rezultate i ostalim evropskim klubovima a ne samo Zvezdi... Ne sporim ja dominaciju partizana u zadnjih nekoliko godina, ali vi redovno sporite taj uspeh Zvezde

Ја не спорим, нити сам то игдје написао.
И Партизан се пише великим словом. :occasion5:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 19:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam za tebe ni rekao, drinin je taj koji je OVAJ PUT pokusavao da umanji taj uspeh srpskog fudbala
Uzdravlje :D
:occasion5:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 19:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Rivaldinho je napisao:
zerocool je napisao:
mozes ti svake godine uci u LS ako ne osvojis ni boda neces skoro nista napredovati..

Teoretski, 5* negdje 4.5 (otprilike Partizanov koeficijent nakon LŠ) je negdje 23 boda, što praktično garantuje redovan ulazak u novom sistemu kvalifikacija, ali ako ću tamo gledati godinama 6 utakmica gdje te protivnik odradi ili napuni do vrha jer je bio raspoložen, zajebi to. Ne znam da li ljudi shvataju da su naši klubovi i u LE pičkin dim običan, da smo truli do srži i da će to teško da se promijeni dok god su u fudbalu sumnjivi interesi.

Što se tiče ispadanja ne bih volio da ispadne Javor koji je na neki način ekipa sa identitetom u Srbiji, kao ni Novi Pazar jer je vruće gostovanje svima :D , već recimo Metalac i BSK. Ovi prvi ne znam ni je li igraju na svom stadionu, ove druge drži neki menadžer valjda.
Da uđe Radnički iz Niša, a onda još neki van BG klub, ima tu finih klubova, Sloga iz Kraljeva mislim da ima dobar omladinski pogon, ovi novosadski, Inđija.

Jos kad bi se tako gledali bodovi za drzave. ;) Svi bodovi osvojeni od ekipa iz jedne drzave se sabiraju i onda se dijele sa brojem ekipa koje su igrale u Evropi tu sezonu tako da ispada da je Srbija za ovu sezonu osvojila 2.125 sto je manje bodova nego sto su osvojile Gruzija, Slovenija, Madjarska, Norveska, itd, itd. Ove "jace" zemlje je vise smjesno i porediti sa nama..
Prosle sezone Srbija kad je Partizan bio u LS je osvojila 3.500 eto koliko malo znaci samo uci u grupe, a za dva mjesta u LS nam treba jos nekih 14-15 bodova..

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 19:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Nisam za tebe ni rekao, drinin je taj koji je OVAJ PUT pokusavao da umanji taj uspeh srpskog fudbala

Немојмо мјешати тезе. Дринин никада себи не би дао за право да прича како неко нешто није освојио што је освојио,само кажем да формат КЕШ није идентичан формату ЛШ, једноставно сви знамо да 91. неки од најјачих тимова нису учествовали,но то не умањује успјех.

Проблем је што вас пар Делија покушава резултате Партизана у домаћем такмичењу (истом оном гдје су играли и у ком сте уздизали Жигиће,Јанковиће,Видиће) ставити у контекст некаквих договарања, гледа се на то као на мизерију и као на нешто што се под обавезно намеће,јер забога предсједник је Караџић. А свему томе се додаје та нота како је бољи клуб који има више навијача (пази тог парадокса).

Ривалдињо, нема шансе Слога (финансије их зезају постоји или је постојала шанса да чак и избаце из лиге, дуговали су бившим тренерима 46 000 евра,дисциплинци из Заједнице су их упозорили,ладно би први меч могли изгубити службено) ;) А и Напредак је у сваком случају боља опција,мада ни Пролетер из Сомбора није лоша,мада немају они кеша а ни стадиона. :)

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 19:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ko je osporio uspehe partizana u domacem prvenstvu zadnjih godina... Ja nisam i ne stavljaj mi reci u usta da bi ih koristio kao argumente za raspravu...
Da je JSL kanta od takmicenja to bi se valjda svi trebali sloziti, da ima namestanja i to bi se svi trebali sloziti, da je politika umesana u JSL i to bi se valjda svi trebali dogovoriti, to nije tako zadnjih 5 godina, tako je od raspada juge, a mozda i pre toga, toga se ja ne secam a ti jos manje jer si dosta mladji od mene...

Isto tako, liga SFRJ je bila daleko kvalitetnija i bolja od ovoga sto imamo sada u pojedinacnim zemljama bivse drzave

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 21:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Hertzog je napisao:

Мислиш "југословенског" фудбала? Тада је била СФРЈ а и најмање је срба било тада у звезди...Кад већ причамо о оспоравању,мени рецимо никада није било јасно како можете да тојота куп зовете првенством свијета?
То је била годинама ревијална утакмица европског и јужноамеричког шампиона коју је организовала фирма тојота,али врли цигански новинари прогласише је финалом за првака свијета?!

Немојте само да одговарате како не поштујем те звездине резултате,ево одмах да напишем-
СВАКА ЧАСТ ЗА РЕЗУЛТАТЕ ИЗ 1991. ГОДИНЕ,ТО СУ НАЈВЕЋИ УСПЈЕСИ У ФУДБАЛУ НА ОВИМ ПРОСТОРИМА СВИХ ВРЕМЕНА! Само волим кад се ствари називају правим именом.

Херцог- лига није намјештена од распада југе већ од када се игра на овим просторима,исто је и са утицајем политичара у спорту. Зато ми је бесмислено водити расправе типа " ви сте лопови ми смо поштени"...Нема код нас поштених.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 22:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam ni rekao da ima postenih, a kakve veze ima broj Srba u timu, koje je to merilo, hocemo li onda i vama prepisivati ove nove titule kao osvoje e u jugoslaviji jer ste jos uvek JSD. Samo vi i JAT ste zadrzali ime :)

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2012, 22:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Hertzog je napisao:
Nisam ni rekao da ima postenih, a kakve veze ima broj Srba u timu, koje je to merilo, hocemo li onda i vama prepisivati ove nove titule kao osvoje e u jugoslaviji jer ste jos uvek JSD. Samo vi i JAT ste zadrzali ime :)

То је била зај...нција за србе у тиму,знам да ви волите пребројавати ко је чији....
Да ми смо и даље ЈСД и надам се да ће тако вјечно и остати јер нема ништа дебилније него мијењати и прекрајати историју. Основани смо у држави која се звала СФРЈ као ЈСД и тако треба да се зовемо и даље,ни московски клубови нпр. нису мијењали називе и грбове иако су неки основани као совјетски клубови.
Тако да се руси не прозивају ко је совјетски а ко руски клуб то је једно те исто.
Што се тиче овосезонске ЈСЛ биће занимљива,људи се враћају на стадионе али је фудбал катастрофалан.
Позитивна је ствар што се буде фудбалски центри у Србији (Крагујевац,Јагодина...),да се врати још Раднички Ниш,Напредак Крушевац и то је добра лига...
Регуларност на истом нивоу као и увјек,ни боља ни гора...

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2012, 00:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gondra je napisao:
нису мијењали називе и грбове иако су неки основани као совјетски клубови.
Тако да се руси не прозивају ко је совјетски а ко руски клуб то је једно те исто.

Pa dobro nismo kao ustase da menjamo nazive i grbove skrivajuci svoju proslost, uspesnu sto je najgore, jer niti jedan klub bivse juge nije ponovio uspeh kao iz tog vremena

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2012, 11:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
drinin vuk je napisao:
Херцоже одосмо с теме, Партизан је колико год био мали у евро оквирима задњих 10 година већи клуб од цзв.

Ово ми сваки пут кад буде написано/изговорено толико боде очи/уши да морам да реагујем.
Треба направити разлику између појмова већи и бољи, а онда то и разумјети на прави начин.
Величина клуба се огледа у његовој историји, трофејима, играчима који су изашли из тог клуба, броју великих и незаборавних утакмица које је тај клуб играо и, на крају, навијачкој бази која прати тај клуб. Партизан јесте бољи од Звезде задњих 10-ак година, али никако се не може рећи да је већи, било би то чак и безобразно.
Ево ти примјера - колико људи би рекло Челси је задњих 10 година већи клуб од Ливерпула? Не може се прекрајати историја на тај начин и узимати прозивољно вријеме од када ће се нешто мјерити. И велики клубови не морају увијек имати велике резултате да би били велики - Селтик, Галатасарај (бурса је задњих 5-6 година већи клуб од њих), Ливерпул, Марсеј (у годинама кад је био лош), Јувентус... То су велики клубови, без обзира на тренутно стање. Атлетико Мадрид исто, Бенфика... Ајакс... примјера колико хоћеш. Партизан је велики клуб у српским окивирима, одмах испод Звезде, али у европским није толико значајан. Још ће пуно времена протећи док не стигне Звезду, то је једноставно тако. Када би се тако гледало ко је већи, онда би се то мијењало сваке двије-три године, зависно ко је бољи у датом периоду који одреде навијачи тог бољег клуба (мало је већи Интер, па мало Милан).
Да још нешто рашчистимо - нисам поредио Звезду са Миланом, Интером, Јувентусом (иако мислим да би се једина, од источноевропских клубова могла поредити са њима), него са Партизаном. Овакав сушни период, какав тренутно пролази Звезда, прошла је велика већина великих клубова, али Звезда ће се вратити, сигуран сам у то. Не може да се не врати, поготово послије оне величанствене слике у суботу, подршке и љубави какву мало који клуб на свијету може доживјети. Они људи неће дозволити да Звезда пропадне, колико год то коштало и у инат душманима.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2012, 11:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

мр. но чак сам на тренутке помислио да си непристрасан и да си у праву,али си све зајебо с тим закључком,да ви сте велики јер пуните Маракану,а то што и у Србији не представљате већини клубова ривала за респект,ма ко то гледа,е ту је ваша грешка Шавија и ко су учинили све да вам се свијест помути тим бројкама на трибини.

Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2012, 11:42 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Опет грешка! Нисам рекао да је Звезда због навијача добар и успјешан клуб, него велики. Мијешаш те појмове баш, и дуго ће ти изгледа требати да схватиш.
Ево ја, на примјер, увијек више волим погледати утакмицу ЛШ из Ливерпула или Селтикову домаћу, него Челси, иако је Челси бољи. Када бих имао пара и могао утићи на неку утакмицу, увијек би прије на Енфилд или Селтик парк него на Стемфорд бриџ. У томе је разлика.
А да је судити по резултатима и стању на рачуну, Звезда би пропала јуче. Међутим има ту један фактор који се зове навијачка база, оданост и љубав, па зато неће пропасти никада.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2012, 11:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Smesan si vuce, ne vredi sa tobom raspravljati. Covek lepo objasnio u poduzem postu, a ti se uhvatio samo za zadnju recenicu, koja jeste bitna. Zvezda jeste veci klub, a ti tvrdi sta hoces.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 480 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]