banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 13:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Mar 2012, 00:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Jutros mi se desilo neverovatno prosvetljenje. Na putu do posla saznam da je umro Ali Riza i da pola autobusa još plače zbog tako nesrećnog kraja jedne od najgledanijih turskih serija....

Nije da baš nisam načula za tu famoznu seriju "Kad lišće pada“ i za glavnog junaka Ali Rizu. Možda sam čak nekad u prebacivanju kanala i zastala i pokušala da shvatim o čemu se radi. Ali, ipak turski jezik mi je isuviše težak za slušanje, a likovi su tako "slojeviti" da bih brzo zaključila da nemam pojma o čemu se radi.

I evo, ipak na kraju te serije se informišem: Devojka ulazi u autobus i staje do vozača. Sigurno je da se poznaju jer je vozač pita "Što si tužna?"

Ona kaže: "Ma, gledali smo sinoć seriju i svi smo se rasplakali...“

"Stvarno? A šta je to bilo?", pita vozač sad već zabrinuto.

"Pa, umro je Ali Riza."

"A", seti se sad i vozač, " jel to ona turska serija na Prvoj? Znam, i žena mi je gledala... i ona je plakala, a ja nisam mogao da verujem da zato plače", kroz smeh zaključi i upita: "Da'l je moguće da vi žene plačete zbog serije?"

"Ma, nije zato", odgovara mu ona, "nego zato što je tužno kad shvatiš da neko tako završi, a znaš da to nije zaslužio."

I odjednom me zainteresuje kako je to i zbog čega Ali Riza umro i bi mi žao što možda nikad neću saznati.

Iza sebe čujem i dve komšinice koje se nadovezuju na priču, a jedna od njih kaže: "I moj Mile je plakao ko kiša.."

E, ako je još i Mile plakao, a ja ne znam zašto, onda sam stvarno mnogo propustila.

Čim sam došla na posao potražim bar još neke informacije o toj seriji, jer me toliko držala atmosfera iz autobusa da sam pomislila da jedino ja danas ne tugujem.

Saznam da je Ali Riza još živ i da je reč o slavnom turskom glumcu Halilu Ergunu, koji je sinoć trebalo da poseti Beograd kako bi sa publikom odgledao poslednju epizodu, ali ipak nije došao jer je nedavno bio žrtva pljačke pri povratku kući sa otvaranja novog ekskluzivnog kluba u Istanbulu. Tom prilikom zadobio je povredu kuka, koja ga sprečava da ide na dalja putovanja.

Nisam saznala kako je i zašto umro u seriji, ali verujem da ću do kraja dana to negde čuti. Kažu, da nam večeras stiže nova serija, pravo sa Orijenta na male ekrane. Da li da gledam ili sam još uvek nepripremljena za taj vid večernje zabave?

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 00:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Juce ovo procitao,sta reci nevjerovatno!

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 01:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Plakao sam kad je pala Sekuritatea.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 01:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
aau jebote :(

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 01:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
RIP

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 02:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Ja sam pročitao na b92 da je Genšer završio u bolnici. Nisu mi objavili komentar jer sam ga nazvao vampirom!

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 04:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Ma ja ne mogu verovati kako kod nas ljudi tj. žene mogu gledati te TURSKE serijetine, pa još plakati za Turčinom i Turkinjama, jer su oni eto po scenariju ''umrli'' i ''nesrećni'' su u ljubavi. :( :x :angry4: :angry4: :angry4:
A sad se u Srbiji emituje i serija ,,Sulejman veličanstveni'' koji je usput pobio ''samo 200000 Srba, silovao 40000 Srpkinja i do temelja sravnio Niš, Zaječar i Kraljevo. :angry4: :angry4: :angry4:
A to je bilo pre oko 500 godina što znači da je pobio oko 20% Srba, a na tadašnji natalitet to je još veća šteta, jer bi od tih 200 hiljada Srba nastalo bar 1 milion novih Srba, a od njih 10 novih miliona, što će reći da nas je satrao u korenu. A takođe tad nije bilo kontracepcijskih sredstava i možte misliti koliko je tih 40 hiljada silovanih srpskih žena rodilo malih Turaka, novih srpskih koljača. :( :cry:

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 07:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Vjerovatno ne razmišljaju kao ti... Što je u nekim slučajevima i bolje

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 08:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Kad je dzenaza ?

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 09:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Sulejman bio j3bač pravi....

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 10:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
njega nisu mucile jutarnje erekcije.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 10:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Zar ovo nije tema za Humor :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 10:25 
Administrator
Korisnikov avatar

Al' kontaj šta znači cifra od 40 000 silovanih žena u šesnaestom vijeku.....?!?! Pa to je veća nebuloza od one o 100 000 silovanih muslimanki koje smo mi silovali u ovom ratu....

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 10:31 
Veteran
Veteran

Pa dobro na 100 godina kad rasporediš, mi 2,5 puta više za samo 4 godine. Produktivnost bato.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 10:33 
Administrator
Korisnikov avatar

Pa nije čovjek živo sto godina,a nije se nešto bavio ni Srbijom za svoje vladavine. Interesantnija mu je bila AU monarhija. Opsjedao je Beč,zapalio Peštu,malo gušio neke pobune po Moldaviji i oko Bagdada....

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 10:39 
Veteran
Veteran

A sad sam shvatio da je rekao da je Sulejman lično odradio svih 40.000. Vladao je 46 godina, znači 2 do 3 silovanja svaki dan.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 10:49 
Administrator
Korisnikov avatar

Pa tamo negdje oko početkom 1800-tih Srbija je prema procjeni imala oko 500 000 stanovnika. Koliko ih je onda morala imati u šesnaestom vijeku. Neka je ista ili približna cifra. Znači da su Sulejmanovi Turci silovali deset posto ukupnog broja stanovnika Srbije?!?!

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 12:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Šta reći za one koji su pratili seriju na drugim tv postajama, pa već vidjeli da je Ali Riza umreo? :)
Ja sam za tu tužnu vijest čula prije mjesec dana. :)

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 13:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
dukicas je napisao:
Ma ja ne mogu verovati kako kod nas ljudi tj. žene mogu gledati te TURSKE serijetine, pa još plakati za Turčinom i Turkinjama, jer su oni eto po scenariju ''umrli'' i ''nesrećni'' su u ljubavi. :( :x :angry4: :angry4: :angry4:
A sad se u Srbiji emituje i serija ,,Sulejman veličanstveni'' koji je usput pobio ''samo 200000 Srba, silovao 40000 Srpkinja i do temelja sravnio Niš, Zaječar i Kraljevo. :angry4: :angry4: :angry4:
A to je bilo pre oko 500 godina što znači da je pobio oko 20% Srba, a na tadašnji natalitet to je još veća šteta, jer bi od tih 200 hiljada Srba nastalo bar 1 milion novih Srba, a od njih 10 novih miliona, što će reći da nas je satrao u korenu. A takođe tad nije bilo kontracepcijskih sredstava i možte misliti koliko je tih 40 hiljada silovanih srpskih žena rodilo malih Turaka, novih srpskih koljača. :( :cry:

A zla! Tebi baš fali vremeplov. Ako ćeš uzeti, ima kolega moj jedan u Budžaku...

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 13:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
kakva tema, svaki put kad vidim da je u ovom pdf-u, otvorim je da vidim ko je čovjek (jer naravno zaboravim za 5 minuta da je to imaginaran lik). :) Ako je niste na vrijeme prebacili u humor, sad biste mogli vjerovatno u cafe.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]