banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 23:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 170  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Feb 2012, 16:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Пеле Мали je napisao:
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/204993/Taci-Srbija-danas-priznaje-Kosovo

Priča za albansku zajednicu na Kosovu.

Srbija će vjerovatno na nešto i pristati ali se neće pominjati deklaracija o nezavisnosti Kosova jer mislim da ipak Tadić to ne može prihvatiti.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 16:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ko će ga znati. Možda skonta da neće dobiti izbore, pa da bar dobije Nobelovu nagradu za mir :)

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 17:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I eto, danas žandarmerija uklanja barikade i zatvara alternativne prelaze...
Što je i postalo tema dana na politika.rs
http://www.politika.rs/rubrike/tema-dan ... ka.sr.html

A na blic.rs
Najbitnije vijesti, spot Evropske komisije u kojem je Srbija šarmantna,... sukob navijača koji će izgleda bitu glavna vijest još barem pet dana... novi audi 3... itd.I rado viđen gost Gayido Westerwelle...

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 18:10 
Stara kuka
Stara kuka

Oni će zatvoriti a Srbi će opet otvoriti alternativni prelaz. Sada će vjerovatno još više istrajati u tome s obzirom da im vlastita zemlja zabija nož u leđa.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ovim je usrana Srbija ili kako je u federacij zovu Smrdija priznala kosovo i de fakto i de jure, ne vidim niti jedan razlog da mi ovde nešto glumetama, a jebem mater svakom srpskom političaru iz Bosne koji bude blokirao Bosnino priznanje kosova.
Od danas je za mene Kosovo nezavisna država koju kao takvu priznajem, a Srbij sve najgore.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 21:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Aferimujem :angry3:

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 22:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Borko Stefanović je bivši basista pank grupe Generacija bez budućnosti.Možda nije interesantno ali je simbolično.

Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 22:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
СНВ северног КиМ: Београд одговоран за уклањање барикаде у међузони код Јариња

Српско национално веће северног Косова и Метохије оптужило је власти у Београду да су одговорне за уклањање барикаде која је била постављена у међузони код административног прелаза Јариње.

Како се наводи у саопштењу, на Србе који су били на барикадама најпре су "брутално насрнули" људи у цивилу и са фантомкама на главама, а да је потом интервенисала и Жандармерија.

СНВ је оптужио председника Србије Бориса Тадића да је уклањањем барикаде "ударио темеље граничног прелаза између Косова и Србије" и дао допринос "инсталирању албанских институција на северу Покрајине".

"Косметске Србе неће заплашити ова брутална полицијска акција, нити ће их ико поколебати и приморати да се свим легитимним средствима боре и изборе против инсталирања албанских институција и албанизације севера Косова и Метохије", наводи се у саопштењу.

Новинарима данас полицајци нису дозволили да се приближе месту где је рано јутрос уклоњена барикада која је постављена већ неколико месеци како би се спречио прелаз преко Јариња.

Грађани са севера Косова месецима користе алтернативне путеве за одлазак у централну Србију због одлуке Приштине да на административне прелаза Брњак и Јариње поставе своје царинике и пограничне полицајце.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 22:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
12:44 Misa Vacic Стигла је група момака из БГ, очекује се још пар тимова из других градова појачања да дођу… Синоћ су враћење барикаде на страну где је КФОР порушио…
Јутрос су опет дошли и рекли да је: “врло неозбиљан потез,поновне блокаде пута”!Одговорено им је:” да је врло неозбиљан потез њихово присуство ту, и да треба да се врате у Вирџинију” ;)
by Vaseljenska TV 1:35 AM
12:15 Misa Vacic: ‎ УПРАВО ВАНРЕДНА ВЕСТ СА БАРИКАДЕ:
20 људи у црним униформама, са фантомкама, без обележја и значки. Дошло је са стране пункта МУПа, до барикаде у међузони на Јарињу, и напало шатор СНП1389. Момци покушавају да се одбране, ситуација је крајње напета!
by Vaseljenska TV 1:36 AM
12:42 СРБИ НА ОКУП БАРИКАДА У МЕЂУЗОНИ: ОНИ КОЈИ СУ ДОШЛИ ДА ПРЕТЕ ОДБИЈАЈУ ДА ПОКАЖУ ЛЕГИТИМАЦИЈЕ И ПРЕДСТАВЉАЈУ СЕ КАО “ПРЕДСТАВНИЦИ ВЛАДЕ! СРБИЈЕ”!
by Vaseljenska TV 1:36 AM
12:48 Misa Vacic: јесте МУП, сада им је дошло и појачање Интервенте јединице и Жандармерија… Ширите ово свим медијима!
by Vaseljenska TV 1:37 AM
12:50 СРБИ НА ОКУП: НАЈНОВИЈА ВЕСТ: 20 ПРИПАДНИКА МУП-а У ЦРНИМ УНИФОРМАМА УПРАВО ЈЕ СРУШИЛО БАРИКАДУ У МЕЂУЗОНИ КОД ЈАРИЊА!
12:53 СРБИ НА ОКУП: МОМЦИ СА БАРИКАДЕ: “ЈАВИТЕ СВИМА ДА ОВИ ШТО НАС РУШЕ САРАЂУЈУ СА КФОР-ом”. НАС ИМА МАЛО, СТОЈИМО НА ПУТУ ПРЕМА КФОР-у, ОПКОЉЕНИ СМО, ЧЕКАМО ПОМОЋ, НЕ ЗНАМО ШТА ЋЕМО. НЕКИ СУ СЕ ЈАВИЛИ ДА ДОЛАЗЕ”!
12:55 Misa Vacic: прете да ће момке подавити у реци…
by Vaseljenska TV 1:38 AM
1:05 Misa Vacic МУП уништио барикаду на Јарињу. Питање је ко ће хапсити МУП или КФОР?
by Vaseljenska TV 1:39 AM
1:18 СРБИ НА ОКУП ВЕСТ која је тренутно најактуелнија на северу КиМ-а, осим дивљачког уклањања барикаде из међузоне, је и та да причају да је Борко нешто договорио и потписао са “Приштином” и да је све то повезано, да зато није смео чак ни да да изјаву вечерас. Срби су успешним референдумом показали шта мисле о издајничкој власти у Београду!
by Vaseljenska TV 1:41 AM
1:33 СРБИ НА ОКУП ВЕСТ ИЗ МЕЂУЗОНЕ: “НЕ ЗНАМО ШТА ЋЕ СА НАМА БИТИ, ПРЕТИ НАМ ЖАНДАРМЕРИЈА ХАПШЕЊЕМ, ДОЛАЗИ И КФОР. МОЖДА НАС И ОНИ УХАПСЕ И ДАЈУ ШИПТАРИМА, А МОЖДА НАС УХАПСЕ ОВИ СА ФАНТОМКАМА, САМИ СМО, МОЛИТЕ ДА ДОЂУ ДА НАМ ПОМОГНУ”!
by Vaseljenska TV 1:43 AM
1:37 СРБИ НА ОКУП Најновија Вест: СНИМАТЕЉУ ИЗ ТАЊУГА НИЈЕ ДОЗВОЉЕНО ДА ПРОЂЕ НА РУДНИЦИ РЕЧЕНО МУ ЈЕ ДА ЈЕ АКЦИЈА У ТОКУ!!! ЗНАЧИ МУП ИЗ ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ МАЛТРЕТИРА СРПСКУ ДЕЦУ!
by Vaseljenska TV 1:47 AM
1: 39 СРБИ НА ОКУП СТИЖЕ ПОМОЋ ИЗ ЛЕПОСАВИЋА…
by Vaseljenska TV 1:47 AM
Креће и једна група из Косовске Митровице! Нека их све Господ сачува!

СРБИ НА ОКУП
by Vaseljenska TV 1:50 AM
1:45 Misa Vacic људство са барикаде се повукло, дубље на територију Косова, како не би били више у домашају маскиране полиције, и ту је сада у току постављање нове барикаде, управо се обарају стабла и прави поновна блокада. Овде се бар очекује само КФОР, а не и Српски изроди, сви који су са севера Косова, пожељно је да крену у помоћ!
by Vaseljenska TV 1:52 AM
Србија Србима Стигла је помоћ из Лепосавића очекује се из Звечана и Косовске Митровице. Свака част момцима који су на барикадама!
by Vaseljenska TV 1:53 AM
Курир: УКЛОЊЕНА БАРИКАДА ИСПРЕД ЈАРИЊА

ЛЕПОСАВИЋ – Барикада која је била постављена на путу Рашка – Лепосавић, испред административног прелаза Јариње на територији централне Србије, уклоњена је у среду вече после поноћи.
Барикаду од дрва и шатор који су били на путу уклонило је десетак неуниформисаних лица, који су најпре позвали неколицину особа које су дежурале на барикади да се разиђу.
На самој административној линији налазе се и војници Кфора који су ту стигли са прелаза Јариње, односно из правца војне базе која се налази у непосредној близини.
Барикаду која је уклоњена пре неколико дана су припадници Кфора изгурали из своје зоне одговорности, на северу Косова, преко административне линије – на територију централне Србије. Због ове барикаде грађани су од летос на север Косова долазили путевима који заобилазе један (Јариње) од два званична административна прелаза која се налазе између севера Косова и централне Србије.
by Vaseljenska TV 1:58 AM
Misa Vacic интернет, смс, зовите телофоном, али са Севера Косова, ко може да крене, нека крене!
by Vaseljenska TV 2:02 AM
Српски Народни Покрет 1389 – Srpski Narodni Pokret 1389: Добили смо најаву да крећу момци из КМ, Звечана, Сочанице, Ибарске Слатине ….
by Vaseljenska TV 2:02 AM
UNCONFIRMED: Masked #Tadic policeman receiving reinforcments from uniformed Tadic special police forces. #Kosovo #Serbia
by VladMiskovic via twitter 2:04 AM
СРБИ НА ОКУП Најновија вест: “ЖАНДАРМЕРИЈА БЛОКИРАЛА ЦЕО ПОТЕЗ ОКО БАРИКАДЕ У МЕЂУЗОНИ, ПОМОЋ МОЖЕ ДА СТИГНЕ САМО АКО СЕ ИДЕ ПЕШКЕ КРОЗ ШУМУ, КОЛИМА ЈЕ НЕМОГУЋЕ. МОЖЕ ДА ПРОЂЕ САМО ОНАЈ КО ПОЗНАЈЕ ТЕРЕН”.
by Vaseljenska TV 2:05 AM
Никола Јевтановић: из КМ су управо кренули група од око 30 момака

ФБР
by Vaseljenska TV 2:07 AM

Nebojsa Jovic IZ MITROVICE I ZVECANA KRECE NAS 15-AK, TREBALI BI SVI BUDNI DA KRENEMO ODMAH DO MEDJUZONE. MISLILI SMO DA CE SE P…… FANTOMSKE BRZO POVUCI,ALI OSTAJU JOS. LEPOSAVIC M O R A DA KRENE O D M A H !!!!
by Vaseljenska TV 2:10 AM
СРБИ НА ОКУП И све ово раде да би добили статус кандидата за ЕУ. Срамота за Србију, опколили децу, Дачићева и Тадићева Жандармерија, ту изигравају силу и снагу на младим патриотама и Србима. Стиди се Србијо што си ово дозволила!
by Vaseljenska TV 2:10 AM
Kosovo Metohija МОМЦИ ИЗ ЦЕНТР. СРБИЈЕ, ИСПОМОЋ ЗА БАРИКАДУ У МЕЂУЗОНИ: НАТЕЖУ СЕ СА БИА У ЦИВИЛУ НА САМОМ ПРЕЛАЗУ, ОНО ШТО ВИДЕ НА САМОЈ БАРИКАДИ ЈЕ ХАОС-ИМА ИХ ПУНО ИЗ БИА!
by Милка Вукмановић via facebook 2:19 AM
According to local reports in #Kosovo #Mitrovica #Jarinje approx. 40 #serbian police forces have clashed with local #serbs. #BREAKING #NEWS
by GazyGaz via twitter 2:22 AM
Памтићу вече… U Sabcu uhapseno 10-15 mladica koji su hteli da krenu na barikadu.?
by Vaseljenska TV 2:31 AM
СРБИ НА ОКУП Пре пар дана је КФОР момке са барикаде из међузоне изгурао према Жандармерији и административној линији да не би они хапсили, боље је да то ураде Срби. Да ли сви ти специјалци у цивилу знају шта раде, да ли су чули за Лазареву клетву, да ли се боје Бога, што малтретирају српску децу која ништа лоше не раде осим што својим срцем чувају своју једину отаџбину
Дачићев МУП напао српску барикаду

www.vaseljenska.com
by Vaseljenska TV 2:39 AM
Памтићу вече… Србија је вечерас нападнута на Косову! Дачићева полиција руши барикаде на Јарињу. Срби из Лепосавића, Сочанице, Колашина, Звечана крећу на Јариње у одбрану барикада. Новинару Танјуга онемогућено да прође јер је акција у току! Да ли је ова издајничка власт успела да окрене Србе против Срба? Зар ће народ доле морати и са својом полицијом да се бије да би опстао?
Београд спава…
by Vaseljenska TV 2:48 AM
Getting unconfirmed reports that masked attackers on #barricade are members of #Tadic secret police (BIA). #Jarinje #Kosovo #Serbia
by VladMiskovic via twitter 2:49 AM
РТС се огластио љигавим саопштењем и вест је спустио међу небитне..
by Vaseljenska TV 2:56 AM
#Tadic police banned journalists from entering #Jarinje area, so all informations are unconfirmed. #Kosovo #Serbia
by VladMiskovic via twitter 3:02 AM
Srbi na Okup 40-50 ljudi je do sada pristiglo u pomoć, trenutno je mirno!
by Vaseljenska TV 3:03 AM
Барикада у Међузони, Јариње: Помоћ у људству је стигла, али Жандармерија тренутно преговара и договара се са КФОР-ом, тражи уступак да се КФОР не меша а они ће држати пут у блокади. Сада већ група људи која је без обзира на блокаду нашла пут до међузоне стоји на путу и чека шта ће се даље дешавати. Слава Богу, момци нису више више сами, стигла су им браћа у помоћ! Иако је мрак надамо се да ћемо ујутру имати неку фотографију или снимак

СРБИ-НА-ОКУП/
by Vaseljenska TV 3:04 AM
boriša, ispušio si. od tvoje politkie "i EU i Kosovo" EU si izgubio februara 2012. a kosovo nisi imao od 10. 6. 1999. a idu izbori. žalim te. dođi da mi popraviš roletne. imaš i pivo
by Tamara Kaliterna via facebook 3:12 AM
So far app. 50 Serbs from #Leposavic arrived in #Jarinje area.They`ve taken positions between Tadic police and #NATO forces. #Kosovo #Serbia
by VladMiskovic via twitter 3:17 AM
СРБИ НА ОКУП Kosovo Metohija:”ПРИЈАТЕЉИ КОЈИ СУ У ШУМИ ИЗНАД БАРИКАДЕ, СМС: ” ЕВО, ПОКУШАВАМО ДО ЊИХ ДА ИДЕМО НЕ ЗНАМ НИ САМ КУДА, ПРАТЕ НАС ИЗА НАС ПЕТНАЕСТ МЕТАРА ИЗДАЈНИЦИ ЈЕДВА СМО ПРЕКО….ХЛАДНО ЈЕ, МОКРИ СМО ОД СНЕГА ИМА ДА СЕ ИДЕ, АКО НАС НЕ ВРАТЕ ОДОЗГО ЈЕР СВЕ ВРВИ ОД ОЛОША! ДА БОГ ДА ПА ПРЕЖИВИМО НОЋ ИЋИ ЋЕ СРБИЈА НА КОЈЕКУДЕ И НЕКА СЕ БРЕ СВИ ДОВЛАЧЕ ЗНАЈУ СТАЗЕ! ИЗБАЦУЈ ДА БАРИКАДА МОРА ДА ОСТАНЕ! У ПОМОЋ СРБИ!”
by Vaseljenska TV 3:24 AM
СРБИ НА ОКУП Најновија вест: СЛУЖБА ЗА ЧИШЋЕЊЕ ПУТЕВА ИЗ НОВОГ ПАЗАРА ТРЕНУТНО РАШЧИШЋАВА ПУТ У МЕЂУЗОНИ ОД “СНЕГА”! У ствари акција је и била планирана да би Србија могла да одржава путеве и чисти их од снега, невероватно, али истинито! Вест је директно са терена
by Vaseljenska TV 3:31 AM

evo i video:

http://www.youtube.com/watch?v=ocq7ywne ... r_embedded

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
што неко рече данас, и `41 је жандармерија прва сарађивала са окупатором

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2012, 02:30 
Stara kuka
Stara kuka

Kada je na sjeveru Kosova 1999. živjelo svega tridesetak hiljada Srba Šiptari nisu mogli ništa a sada ih ima oko 68 hiljada i ići će teže ali je problem maćeha Srbija koja će sve učiniti da se dočepa beznačajne kandidature. Nečuveno na šta smo spali! Sva sreća pa su se Srbi na sjeveru organizovali i shvatili poruku iz Beograda. Samo da su se Srbi još 70-tih godina prošlog vijeka organizovali ne gledajući u smjeru Beograda mnogo bi manje bilo iseljavanja Srba sa KiM i teritorija ne bi bila prepuštena isključivo Albancima na upravljanje.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2012, 02:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Отворено писмо Жандармерији од момка који је синоћ чувао барикаду

Док ти чуваш плату ја чувам свој дом. Сестру сам изгубио али нећу мајку. Оца сам изгубио али нећу очевину. Бранићу и мајку и огњиште док сам жив док ти браниш фотељу и новац а ја ти правим проблем како кажеш.

Да ли би ту цев коју си синоћ упирао у мене искористио када би добио наређење? Како можеш пред своју децу знајући да си учествовао да се одузму моја? Како можеш наређење да ставиш испред свог народа, морала и правде? Како уопште наређење можеш да ставиш испред једног поштеног и честитог човека?

Мој отац је погинуо бранећи отаџбину као твој колега, полицајац. Када би само знао да му је сина рођеног, његов брат по дужности у одбрани мира и отаџбине, угурао цевком аутомата у шиптарску злочиначку квази-републику.

Има ли срца под том фантомком? Чије је то срце?

Док себи смишљаш оправдања мисли и о томе како си ноћас издао своју децу, свог палог саборца, своју отаџбину којој си дао заклетву, свој народ који си се заклео да чуваш. Правиш границу између Србије и њеног срца. Између нас Срба на Косову и вас Срба из централне Србије. Докле иде то. Има ли Бога у теби?

Искрено,

Милан са барикада, момак који брани очевину

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2012, 08:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Kao što sada Srbija želi da sjebe naše na sjeveru kosova, kao što je sjebala one u ostatku Kosova, tako je sjebala nas ovde i naše u hrvatskoj, ustvari Srbija je Srbima najveći dušmanin bila, sad je i izgleda da će uvijek i biti, treba je razjebati skroz da i ne postoji.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2012, 08:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Tako je to, radi boljeg sutra neke valja i žrtvovati. Kosmet nije samo dio kulturnog identita, vec i ekonomska potreba Srbije, nije logicno to sto rade Srbijanski cigani, ali sta mi iz RS da radimo tu, to su ciganska posla.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2012, 08:47 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Uvijek je kroz istoriju bilo da su "prečani" gurali glavu u torbu za Srbiju. I uvijek su za to dobijali qrac u guzicu. Ironija je već zbog toga što je ta Srbija puna potomaka tih istih "prečana"....Al' nema veze,takvi smo mi,ko nam je kriv....

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2012, 08:47 
Administrator
Korisnikov avatar

LemiGO je napisao:
Tako je to, radi boljeg sutra neke valja i žrtvovati. Kosmet nije samo dio kulturnog identita, vec i ekonomska potreba Srbije, nije logicno to sto rade Srbijanski cigani, ali sta mi iz RS da radimo tu, to su ciganska posla.

Ništa ja tebe nisam skontao sad....

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2012, 12:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
кад се крене о оваквим темама мени је увијек на уму WWII.
шта је хитлер нудио, да војска прође кроз ЈУ и неће је нико дирати.
нас дигну британски агенти, боље рат него пакт сјебу нам тад југославију и побију пола милиона Срба.
мене та ситуација неодољиво подсјећа на ову данас.
шта ако је постављен услов, оставите косово или вам оде рашка и војводина? знамо да ОНИ имају капацитете да то заврше а ми нисмо довољно велики и јаки да се боримо против тога. шта нам преостаје?

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2012, 12:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ми Срби смо стока највећа...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2012, 12:29 
Administrator
Korisnikov avatar

Ma niiiismoooo.... :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2012, 12:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
_зока je napisao:
Ma niiiismoooo.... :lol:
:lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 170  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]