papučar je napisao:
Ne znam sta ti tu nije jasno ozbiljno, zna se ko je Robi i normalno je da ima neuporedivo vise kredita od nekog drugog+sto tek kad je dosao bio je ocigledan napredak u igri, dodavanja, kratki pasovi i ostalo, to sto od pocetka stagniramo ili idemo unazad je drugi par opanaka

Isto tako ne vidim nekog ko bio mogao naslijediti Robija a da ne bude izdanak bata Djorine skole, mooooozda Miha al ne znam koliko je to realno. Ova izjava sa sigurnim izbacivanjem groblja iz 1/2f kupa mu nije bas trebala, al dobro bar daje do znanja da je zadovoljan ekipom i prelaznim rokom.
Kod Prosineckog je ocigledno da se potpuno predao tome sto radi i da to radi srcem,cestito i posteno.E sad,upitnik je da li on to zna da radi za Zvezdin nivo koji mi smatramo da ona treba da ima.Mislim,i ja volim taj klub,dao bih i srce i dusu pa ne sjedim na klupi.Ne vjerujem nesto previse u njegovu struku .Bio sam na JNA na onom derbiju koji su Delije bojkotovale.Uskrsnji cini mi se.Prvi maj nije sigurno

Prvo poluvrijeme se igrala ta igra dodavanja,kratkih pasova.U drugom je Stanojevic promijenio taktiku,zgusnuo sredinu,prisao blize igracu i Robi nije znao da odreaguje,igra se raspala i izgubili smo.Da ne pricam da mi se cinilo da ima prilicno nediscipline,neki su mu odmahivali rukama.Da sam mogao nekima bih pljusnuo samar.
Ova njegova izjava o Kupu mi prije lici na poruku odlazim ako ne uzmem.
On je cini mi se prije svega dobar covjek,sa dobrim namjerama i treba mu dati najveci moguci kredit pa vidjeti sta ce biti.Svakako je po onoj "Spasa nam nema,propasti necemo".