banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 06:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Feb 2012, 18:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Ma džaba mi laprdamo,te treba igrati ovaj,te treba igrati onaj,te dobar ovaj te bolji onaj...
A evo jedan komentar sa b 92
U upravnom odboru fk partizan "igraju":
-Tomislav Karadžić predsjednik FSS
-Rasim Ljajić predsjednik FK Novi Pazar
-Dragoljub Vukadinović predsjednik FK Metalac
-Obrad Ćesarević predsjednik FK BSK
-Džomba do skora glavni finansijer FK Hajduk Kula(inače dobar prijatelj Ibrahima Gaja :D )
+ na ovo i informacija da je fk partizan fudbalskom klubu Smederevo dao na pozajmicu 11 svojih igrača koje plaća partizan(obično je pola-pola ili kako se klubovi dogovore)

Da mi dalje nastavimo,koja 11-orica su po vama najbliža prvom sastavu Zvezde ? 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2012, 18:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Sve je to dobro ali mi moramo da igramo.
Davno sam napisao a moram ponovo.
Nisu oni toliko jaki, vec smo mi bili slabi .
Kad se mi dignemo (igrom ) doci ce do promjena...Mi trebamo rijesiti nase dvoriste i gledati u njega jer dok smo to radili bili smo mnogoooo bolji

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2012, 18:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Sve je to dobro ali mi moramo da igramo.
Davno sam napisao a moram ponovo.
Nisu oni toliko jaki, vec smo mi bili slabi .
Kad se mi dignemo (igrom ) doci ce do promjena...Mi trebamo rijesiti nase dvoriste i gledati u njega jer dok smo to radili bili smo mnogoooo bolji

Znao sam da smo jaki ali ovoliko:
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=584142
:lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2012, 18:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Meni je jedino logicno da je on ovo rekao iz zajebancije a novinari se primili i objavili, ne mogu vjerovati da je ovo ozbiljno mislio.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2012, 18:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Meni je jedino logicno da je on ovo rekao iz zajebancije a novinari se primili i objavili, ne mogu vjerovati da je ovo ozbiljno mislio.
Jbmti sunce čovjek nije od nas meča izgubio sve imaju,pare,vlast,rezultate(jedino su bez publike al ko te pita)... i opet Zvezda pravi probleme JSD partizan :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2012, 19:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
papučar je napisao:
Ne znam sta ti tu nije jasno ozbiljno, zna se ko je Robi i normalno je da ima neuporedivo vise kredita od nekog drugog+sto tek kad je dosao bio je ocigledan napredak u igri, dodavanja, kratki pasovi i ostalo, to sto od pocetka stagniramo ili idemo unazad je drugi par opanaka :) Isto tako ne vidim nekog ko bio mogao naslijediti Robija a da ne bude izdanak bata Djorine skole, mooooozda Miha al ne znam koliko je to realno. Ova izjava sa sigurnim izbacivanjem groblja iz 1/2f kupa mu nije bas trebala, al dobro bar daje do znanja da je zadovoljan ekipom i prelaznim rokom.

Kod Prosineckog je ocigledno da se potpuno predao tome sto radi i da to radi srcem,cestito i posteno.E sad,upitnik je da li on to zna da radi za Zvezdin nivo koji mi smatramo da ona treba da ima.Mislim,i ja volim taj klub,dao bih i srce i dusu pa ne sjedim na klupi.Ne vjerujem nesto previse u njegovu struku .Bio sam na JNA na onom derbiju koji su Delije bojkotovale.Uskrsnji cini mi se.Prvi maj nije sigurno :) Prvo poluvrijeme se igrala ta igra dodavanja,kratkih pasova.U drugom je Stanojevic promijenio taktiku,zgusnuo sredinu,prisao blize igracu i Robi nije znao da odreaguje,igra se raspala i izgubili smo.Da ne pricam da mi se cinilo da ima prilicno nediscipline,neki su mu odmahivali rukama.Da sam mogao nekima bih pljusnuo samar.
Ova njegova izjava o Kupu mi prije lici na poruku odlazim ako ne uzmem.
On je cini mi se prije svega dobar covjek,sa dobrim namjerama i treba mu dati najveci moguci kredit pa vidjeti sta ce biti.Svakako je po onoj "Spasa nam nema,propasti necemo".

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2012, 19:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To i jeste problem sto se nama igra nije nadogradila vec ostala apsolutno ista od njegovog dolaska i sad protivnicima nije bas tesko da to zaustave. To za nedisciplinu mi vise lici da zeli sa njima da bude prijatelj, a ne znam koliko je to pametno, mada je probao onog kancera svlacionice vilotica otjerati pa je Lukic isao preko njega. Kod mene Prosinecki takodje ima sav moguci i nemoguci kredit, jbg ne mogu prevaliti preko usta Robi odlazi pa taman kad bi jos deceniju teror trpili :)

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2012, 20:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Ne mogu ni ja mada moj kum,jedini covjek kome priznajem da vise voli Zvezdu od mene jer je jedini od nas isao na Maksimir bez kabanice kao zastite od pljuvanja sa sprata,ima teoriju da ce Robi izuciti zanat kod nas,trenirajuci nase zivce a onda otici u Dinamo.E tad bih pjesaka isao u Zagreb da se pogledamo oci u oci.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 11:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
http://sportal.rs/news.php?news=68979

Pa dokle vise?! Na kraju ce biti 100 miliona..

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 11:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
http://sportal.rs/news.php?news=68979

Pa dokle vise?! Na kraju ce biti 100 miliona..
Malo i Dule sere,nije "prošao" u klubu i sad pumpa ofrlje

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 15:50 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://www.sportal.rs/news.php?news=69047
Sviđa mi se ova formacija sa faktički dva zadnja vezana koja znaju nešto sa loptom, a dobra su u defanzivi i mogu zakrpiti rupe. Mislim da je ovo rješenje bolje od onog kada jedan čovjek sam mora krpiti sve rupe.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 16:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Bice opet ista formacija, Milivojevic ce igrati ispred micka

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 16:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Биће опет иста формација, коју ће сви опет лако читати. Дакле гол по мечу биће премија. Ја сам убјеђен да је дуг порастао јер без продаје играча ми немамо могућности да сервисирамо тај дуг а у посљедње вријеме продајемо играче у Кину за не баш астрономске суме. Да не помисли неко да имам нешто против Кинеза, чак напротив да њих нема клуб би вјероватно има у првом тиму 50 играча под уговором.

Ал битно је да ми добијамо коверте са којекаквим глупостима.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 16:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
soba 39 je napisao:
Ma džaba mi laprdamo,te treba igrati ovaj,te treba igrati onaj,te dobar ovaj te bolji onaj...
A evo jedan komentar sa b 92
U upravnom odboru fk partizan "igraju":
-Tomislav Karadžić predsjednik FSS
-Rasim Ljajić predsjednik FK Novi Pazar
-Dragoljub Vukadinović predsjednik FK Metalac
-Obrad Ćesarević predsjednik FK BSK
-Džomba do skora glavni finansijer FK Hajduk Kula(inače dobar prijatelj Ibrahima Gaja :D )
+ na ovo i informacija da je fk partizan fudbalskom klubu Smederevo dao na pozajmicu 11 svojih igrača koje plaća partizan(obično je pola-pola ili kako se klubovi dogovore)

Da mi dalje nastavimo,koja 11-orica su po vama najbliža prvom sastavu Zvezde ? 8)

http://www.partizan.rs/123-upravni-odbor/
Индијанчино ево ти састав УО Партизана и немој да лажеш више и износиш глупости.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 16:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ha ha dosao sam do toga da branim sobu :)
nisu ni nama u UO Vesic, Mikovic i Bozovic pa su sive eminencije
Ti ljudi koje je spomenuo nisu u UO osim Vukadinovica ali su u klubu i to se veoma dobro zna

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 16:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Gocias je napisao:
Биће опет иста формација, коју ће сви опет лако читати. Дакле гол по мечу биће премија. Ја сам убјеђен да је дуг порастао јер без продаје играча ми немамо могућности да сервисирамо тај дуг а у посљедње вријеме продајемо играче у Кину за не баш астрономске суме. Да не помисли неко да имам нешто против Кинеза, чак напротив да њих нема клуб би вјероватно има у првом тиму 50 играча под уговором.

Ал битно је да ми добијамо коверте са којекаквим глупостима.

Ocigledno Robi ne zeli da ubaci jos neku formaciju u opticaj, ovo postaje smesno, nisu vise ni tako losi igraci, koliko smo takticki kratki... Imam osecaj da cemo dobiti po nosu vec Protiv spartaka i da su se previse nabrijali na kup, a da od toga nece biti nista... Partizan je na ovim pripremama pokazao dosta vise od nas, pa me bas ne lupa optimiziam kada je u pitanju taj dvomec... Koliko toga se moze promeniti na bolje za ovako kratko vreme do utakmice sa grobljem

Mihu za trenera :D

Spoiler:
Bar ima nekog iskustva...

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ima nekog, ali ne tako sjajnog mislim da je u svakom klubu dobio otkaz. Polako, da ne potrosimo Robija prerano bice nam krivo kasnije :)

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 17:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Nije, u Katanji je on dao otkaz zato sto se nadao da ce dobiti posao u Interu. Gdje da mu oni daju otkaz kad su sa njim iz zone ispadanja dosli u gornji dio tabele. :)

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 17:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bem li ga, bio sam sig za Bolonju i Fiorentinu, kontam sto bi se i ovi razlikovali :) Uglavnom ne vidim da bi to bio neki napredak, a vrlo je vazno i to sto njega nisam gotivio kao igraca, a Robi je Bog otac licno :D

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 17:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma to zadnje sam kroz salu rekao i ja sam da Robi ostane, ako nista uveo je neki smisao u postojanje kluba i nije doslo do kupovine igraca na prepad i preko YT klipova... Ono sto mi daje nadu je moral u ekipi... Vidim iz prica da sve odlicno funkcionise i da su slozni, a to je bitna stvar... Jos dok se malo uigraju (a imaju talenta) onda bi nesto i moglo da bude od ovog tima... A ne kao sinoc, vezni red i napad Bayerna ne prica, pa takve i rezultate postizu, Celzi ima isti problem, zbog loseg morala i odnosa u ekipi

Robija za trenera, menadzera i preCednika kluba :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]