banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 22:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1147 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 58  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Feb 2012, 22:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Citiraj:
"U međuvremenu, gradonačelnik je uputio molbu za podršku Demofestu, kao projektu od interesa za grad, na adresu Vlade RS i Vijeća ministara BiH i druge relevantne adrese. Konačan odgovor očekujemo ovih dana, a koliko znamo, odgovor još uvijek nije stigao", navodi Jankovićeva.

Novac je izgleda problem.
A i taj Demofest,kakva je to kultura,nikakva,kutura je brate na karnevalu u Riju.Tamo treba ulagati i slati mlade ;UMJETNIKE;. :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2012, 23:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ja bih napravio jos jedno pozoriste, ili jos dva, posto su ova dva prepunjena a to je kultura(tako smo ucili u knjigama), pa mozda neki mladi umjetnik sa hipsterskim cvikama napravi jos jednu predstavu i time iskaze svoj kreativni duh.... mozda dovesti Cecu kad izadje iz zatvora ili Saku Polumentu, napraviti jos koji vatromet vrijedan desetine hiljada evra ili nesto slicno. Jebo Demofest, koga briga sta mladi vole, ipak su oni narkomani, a za normalnu mladez tu je Capo, Kristal, Kruna, Opium, pistolji, tatini dzipovi i jurnjava po gradu...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2012, 23:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Da za Demofest stvarno postoji interesovanje, ne bi mu trebala finansijska pomoc "nadleznih institucija".

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 01:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
bravo Timotic. ne moze se bolje srociti o njima nego tako.
i u vezi svih koji ce sad kontrirati necim tipa "neodrzivo je da se odrzava samo od ulaznica i sponzora" - malo sutra, odrzivo je i te kako, samo kad bi se smanjila ekipa koja se ugradjuje u sve to.

Demofest je cisti biznis i prilika da mnogi zive na racun drzave iz godine u godinu. Neki (rijetki) mozda to i trebaju, ali s obzirom da je poznato kakav je nas mentalitet, ja potpuno podrzavam vlasti sto nece da daju pare za tako nesto.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 02:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Je li odrzivo da budzetski korisnici svaku godinu placaju koncerte cece, zaljka joksimovica i slicnih estradnih umjetnika, dodikova slavlja ispod satora, cajanke guzonja, preskupe vatromete i strasne umjetnike koji dolaze u BL? Al za to ima para, dok za festival nema... :angry4: Ma svaka cast :angry4:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 02:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Što vas toliko to čudi? Pa kod nas sve što je dobro se zat're u korjenu!

Samo zaglupljivati mlade i njima dobro...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 11:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
@timotić

Mislim da nisi u pravu. O Demofestu sam čuo pohvalne kritike.
Ali kvaliteta zahtjeva određena sredstva. Oprema košta, bina, .... a ako hoćeš da ponudiš kvalitetu onda jednostavno to i košta.

Znam po WHFestu. Prošlo ljeto, na 9. festivalu, se prvi puta plaćala ulaznica. Zapravo ulaznice jer je festival tri dana. 5 KM. Ali taj festival je počeo kao entuzijazam. Ali sada svake godine zahtjeva barem minimum kvalitete jer neće Neno Belan, TBF, ..... svairati na nekom fušu. WHFest stvarno dovodi nezahtjevne zvjezde, ali tu su na festivali tri discipline i sve to zahtjeva neki minimum ispod kojega se ne ide. A i taj minimum košta. Ne puno ali košta. I ako nemaš ni to "malo" para nema ni festivala.

Zato mislim da je šteta da se takvi festivali, kao Demo Fest prestanu održavati. Jer ako na njima bude posjeta od tisuću ljudi dnevno to se isplati. Jer potiču i stvaraju sjeme barem kod jednog dijela ljudi da ne slušaju isto kao i većina. A znamo da je to "većina" ono tipa,
-Bacit ću kašikaru jer si me ostavila
-Ubodi me među noge, vidim da to želiš
-Tri dana pijem s drugovima

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 12:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
bravo Timotic. ne moze se bolje srociti o njima nego tako.
i u vezi svih koji ce sad kontrirati necim tipa "neodrzivo je da se odrzava samo od ulaznica i sponzora" - malo sutra, odrzivo je i te kako, samo kad bi se smanjila ekipa koja se ugradjuje u sve to.

Demofest je cisti biznis i prilika da mnogi zive na racun drzave iz godine u godinu. Neki (rijetki) mozda to i trebaju, ali s obzirom da je poznato kakav je nas mentalitet, ja potpuno podrzavam vlasti sto nece da daju pare za tako nesto.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G6dkMsogZ30[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 12:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 15:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
skeva je napisao:
Je li odrzivo da budzetski korisnici svaku godinu placaju koncerte cece, zaljka joksimovica i slicnih estradnih umjetnika, dodikova slavlja ispod satora, cajanke guzonja, preskupe vatromete i strasne umjetnike koji dolaze u BL? Al za to ima para, dok za festival nema... :angry4: Ma svaka cast :angry4:

Pa, tacno. Ni Cecama ne treba da se daju budzetske pare.

A, koliko mi raznih "umjetnika" imamo i koliki su im prohtjevi, americki budzet nam ne bi bio dovoljan.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 15:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gradonačelnik Banjaluke: Demofest treba da opstane
Centar civilnih inicijativa organizovao je u utorak Forum odgovornosti u banjalučkom Domu omladine.

Forumu su prisustvovali gradonačelnik Banjaluke Dragoljub Davidović, šef Odsjeka za lokalnu samoupravu i upravljanje kadrovima grada Banja Luka Vinko Đuragić, načelnica Odsjeka za društvene djelatnosti Administrativne službe grada Banjaluka Ljiljana Radovanović, načelnica Odjeljena za opštu upravu Biljana Birač, načelnik Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i saobraćaj Budimir Balaban i načelnik Odsjeka za civilnu zaštitu Željko Katić.

Građani grada na Vrbasu imali su priliku da gradonačelnika i njegove pomoćnike pitaju sve što ih interesuje, a najviše zanimanja izazvalo je pitanje – hoće li gradske vlasti pomoći da se ne ugasi muzički festival Demofest.

“Moje lično mišljenje je da Demofest treba da opstane, a kao gradonačelnik Banjaluke mogu da kažem da je taj festival afirmisan, prepoznat daleko izvan granica našeg grada i potreban mladim ljudima koji ga vole i podržavaju. Za vrijeme njegovog održavanja naš grad je pun mladih ljudi i turista iz brojnih zemalja, njegove dobre strane su nesagledive i, apsolutno stojim iza svoje izjave – obe ruke za Demofest”, rekao je Davidović.

Prema njegovim riječima, grad nikad do sada nije uskratio podršku festivalu, ali je problem što su druge institucije zakazale.

“Iz našeg kabineta uputili smo pismenu preporuku svim nadležnim ministarstvima koja mogu da pomognu, u želji da se festival ne ugasi, a od većine smo dobili načelno pozitivan odgovor – da se, u suštini slažu, i da organizator treba da im se javi kada na red dođe raspodjela sredstava”, poručili su iz Administrativne službe grada.

U okviru Foruma dodijeljeni su i certifikati polaznicima Akademije za građane, a bilo je i riječi o brojnim problemima koji muče Banjalučane.

Jedan od najaktuelnijih, problem pasa lutalica biće donekle riješen do kraja godine, jer je, prema riječima gradonačelnika, planirano da uskoro počne izgradnja azila za životinje u naselju Motike, kao i parkovi u koje će životinje biti dobrodošle.

Bila je ovo prilika da se porazgovara i o efikasnosti gradske administracije, nedovoljnim kapacitetima predškolskih ustanova, ulozi mjesnih zajednica u funkcionisanju grada, ali i planu izgradnje stambenih objekata za mlade, koji bi trebalo da bude realizovan do 2015. godine, a koji podrazumijeva mnogo jeftinije i povoljnije stambene jedinice namijenje mladim ljudima.

(MONDO)

http://wap.mtel.ba/maipc/preview_story/ ... fca89f84e4

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 19:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2007, 13:48
tanka nit je napisao:
Gradonačelnik Banjaluke: Demofest treba da opstane

Држим палчеве :D .

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 20:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
slazem se s Vlajom. treba malo stati na loptu.
treba napokon izaci iz stava "daj da malo zajebemo sve, i uz malo nekog rada zivimo od para koje smo dobili tako sto smo za*ebali sve zive"...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 22:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zar tebi šatoraš Dodik nije idol? Malo se kompromituje al ajd :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 22:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Sta ce Banjaluci Demofest ? Bolje jos 5 godisnjih koncerata Bale malog Mindze, da se makar ljudi posteno oznoje i napjevaju, te tako puni adrenalina odlaze u svoje usrane i budjave stanove mastajuci o boljoj buducnosti koje eto , tek sto nije stigla.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XsYe3O47cB4[/youtube]

Možda i bude Demofesta, izborna je godina, moguća su razna potkupljivanja... (ovdje ide smajli koji fićuka)
Međutim, još treba da se procijeni koliko je glasačko tijelo koje štuje DF.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ako bude ove godine demofesta....ko ce to da organizuje....aquarius opet ili ce mozda prepustit stvari nekom drugom????

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 23:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Aquarius.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 00:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Iskreno se nadam da ce demofesta bit...ali isto tako se iskreno nadam da ce ljudi iz aquariusa naucit da prihvate konstruktivnu kritiku...i ucit iz sopstvenih gresaka....

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 00:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nadamo se, nadamo se. :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1147 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 58  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]